denswil denen müptezelle bu takım rakip sahada oyun oynayamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Onun ilacı sözleşmesinin bitmesi sonra Ispartadan arazi alıp gül budasınİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerakiplerin stopere denswil koyacak mıyız?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
He bir de gol yok?İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe değişti mendi stoper? Ozan oyunda? Arka taraf folloş?
Yorum
-
Hocanın 2-1-7, 1-1-8 gibi mahalle maçlarında görmemiz gereken hücum formasyonu tercihi ve kulübesindeki kimsenin "hocam biz ne yapıyoruz ya?" dememesi çok büyük problem. Rakibe kaç kontra verdik, bundan ders alıp en azından 3-1-6ya döneceğimize, Denswil'i de mal mal ileri yollayıp (1-1-8) top kaybetmeye devam ettik
Yorum
-
O ıslık asio Ertoya yapulmali. Bir dünya para harcayarak tarihin en kotu kadrolarindan biri kuruldu.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleıslık gereksiz iş.
Şu takımda kaç tane futbol oynayacak oyuncu var.
Yorum
-
Plan diyorum işte. Eldeki malzeme neyse, ona göre oynarsın. Avcı da Güneş de lüzumsuz işler denedi, deniyor. Sonuç alınmaz.İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 metre de oynadık o maçı. Ona rağmen 6 değişiklik ile ayakta kaldık. Kondisyon zaten sıfır. 80 metrede oynayınca dağıldı takım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Dragus alinirken yazdim, bos transfer. Yok bizim bilmis taraftar ligin en cok calim atan, en cok ikili mücadele giren su kadar gol stan oyuncu. Alin size dragus. Keza aynisini casper cihan, yav*** Ozan Tufan icinde yazdim. Lundstram ve Waka icin her gün yazdiklarim, bu adamlar cöp oglu cöp.
baskan ve avci bitirdi, ts pttye gidiyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum