Renkdaşlar maça gidemeyeceğim gidecek arkadaşımız varsa biletimi devredebilirim. Vip Gold B
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 2. Maç | Trabzonspor 1 - 0 Ruzomberok | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bende öyle dedim de beklediğimden daha iyi bir takım çıktıİlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeze eze bir galibiyet bizim hakkımız.
ruzomberok kim ya...
ilk maçta ofansta mükemmele yakındık,çok hareketliydik, hem set hücumunda 3. bölgede, hemde geçiş hücumlarında tek pasla 2. bölgeyi geçtik
avcı nın uyuz yana pas futbolundan eser yoktu, avcıya rağmen bol bol erken final pası attık
çoh enteresan
avcı pres hocası olmadığı için top rakipte iken problem yaşandı, tabi bunda bence eksik kadronunda etkisi oldu
eğer bu direkt oyunu ve hareketli oyunu ideal kadro ile yapmış olsaydık rakibe bu kadar fırsat vereceğimizi düşünmüyorum
avcı şimdilerde rakibe kontra vermemek için hunharca uyuz yana pas taktiğini çalıştırıyordur takıma, oysa çalıştırması gereken şey pres oyununu geliştirmek
korkum bu eksik kadroyla bile müthiş hücum gücü yaratmış takımı avcının zaman içinde yok etmesidir
ilerleyen aylarda bu takım niye ceza alanına giremiyor, niye bu takım pozisyon üretemiyor, niye bu takım hareketsiz, niye oyuncuların bireysel kalitesi eksik, niye uyutan futbol oynuyoruz diye eleştiriler olursa her zaman rozemborok deplasman maçını hatırlatacağım
ve diyeceğimki rozemborok maçında hemde eksik kadroyla takım çatır çatır hücum yaptı, hem sette hemde geçişlerde,
avcı uyuttum ama 1-0 kazandım planını yapıyor muhtemelen, yada birileri çıkıp bu kadroyla güzel oyun oynanmaz falan diyecek,al sana rozemborok deplasman maçı,uyutmayan futbol bol pozisyon (iki taraflı tabi)TEKKEBALL
Yorum
-
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonrası stadyumdan çıkmak işkence
valla bu rakamlar eğer doğruysa gerçekten çok iyi bilet satılmış. tabi bunlar maça gelirse.
Yorum
-
Alakası yok, Avrupa'da bu oyun tarzı iş yapıyor. Ligde rakip senin üstüne gelmiyor, seni bekliyor. Avrupa'da sen rakibi bekleyerek oynuyorsun. 2-3 sene önce gs, Avrupa'da namağlup gol yemeden giderken ligde küme düşüyordu neredeyse. O gruptan lider çıkan kadro bugün de olsa ligde bir şey yapamaz, hocası kim olursa olsun. Lig başka turnuva başka.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım legia varşova ve lazio'nun olduğu gruptan lider çıktı mağlubiyet almadan
hatta arttırıyorum italya'da juventus ile kafa kafaya oynadı. düşün işte hoca farkı ne kadar kendini belli ediyor.
Yorum
-
-
Stadın dolmaması olayı trabzonspor'a özel bir durum değil. Ülke futbolunun gerçeği böyle çünkü. Takım ne kadar iyi giderse biletler pahalı olsa bile stadyum doluyor. Diğer 3 istanbul takımı da aynı şekilde istisnalar dışında şampiyonluk yarışında olmadıkları zaman boş tribünlere oynarlar. Burası almanya, ingiltere, ispanya, fransa değil malesef.
Yorum
-
stadın dolmaması hem ekonomik hem de kültürel yapıyla alakalı.
ortadoğu insanı çok konuşup icraat yapmaması ile romanlara ve filmlere bile konu olmuştur.
şampiyonluk sezonunda bile dolmuyordu. en az 4te 1i de beleşçilerdi her maç.
bu fakirlik ve özensizlik birleşince bir tiribün kültürü de oluşturamıyoruz. 1.lig dahil en kötü tiribünlerden biri de Trabzonspor taraftarı olduğu açık.
Herneyse, rahat bir galibiyetle bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum. Kadromuz gruplara kalmak için yeterli. Ancak motivasyon da öyle mi? zaman gösterecek.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın dolmaması olayı trabzonspor'a özel bir durum değil. Ülke futbolunun gerçeği böyle çünkü. Takım ne kadar iyi giderse biletler pahalı olsa bile stadyum doluyor. Diğer 3 istanbul takımı da aynı şekilde istisnalar dışında şampiyonluk yarışında olmadıkları zaman boş tribünlere oynarlar. Burası almanya, ingiltere, ispanya, fransa değil malesef.Ruzomberok maçı biletleri satışa çıktıİlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın dolmaması hem ekonomik hem de kültürel yapıyla alakalı.
ortadoğu insanı çok konuşup icraat yapmaması ile romanlara ve filmlere bile konu olmuştur.
şampiyonluk sezonunda bile dolmuyordu. en az 4te 1i de beleşçilerdi her maç.
bu fakirlik ve özensizlik birleşince bir tiribün kültürü de oluşturamıyoruz. 1.lig dahil en kötü tiribünlerden biri de Trabzonspor taraftarı olduğu açık.
Herneyse, rahat bir galibiyetle bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum. Kadromuz gruplara kalmak için yeterli. Ancak motivasyon da öyle mi? zaman gösterecek.
Kategori: VIP Platinum - B: ₺4.500.
Kategori: VIP Platinum - A/C: ₺4.000.
Kategori: VIP Gold: ₺3.000.
Kategori: VIP Silver: ₺2.500.
Kategori: Batı: ₺1.000.
Kategori: Doğu: ₺800.
Kategori: Fırtına: ₺700.
Kategori: Güney - Kuzey Kale Arkası: ₺350
kale arkası hariç bilet fiyatları pahalı...
2 kişi maça gitse maliyeti 2-3 bin lirayı bulur.... ilin sosyoekonomik gerçekleri ile bağdaşmıyor bu durum...
gerçekten kriz var arkadaşlar. millete hikaye geliyor sanırım
ha yine gurbertçiler ile büyük oranda dolacak stadyum ama bu fiyatlar devam ederse ilerk haftalarda sıkıntı olurNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Aynen.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Havamızı bulamadık
Takım iyi oynamıyor
Taraftar ile hoca ve yönetim arası iyi değil
Biletler nispeten pahalı
Hava, ulaşım vs.
Avniaker'in 20 bin hadi 25 bin kapasiteli olduğunu hatırlayınca ruzemberok maçı için bu rakam çok iyi.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Stavic'i izlemeyi heyecanla bekliyoruz. UEFA listesine yazılması yetişmemiş sanırımİlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan
Malherinho, Ali Şahin, Baniyya, Barisiç
Mendy, Lundstram
Cihan
Visca, Draguş, Trezeguet
Sağ bek ve Barısıc bakalım nasıl oynayacak? Serkan ve Eren'den iyi olacakları kesin2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum