Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu | Ruzomberok 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu | Ruzomberok 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Normal şartlarda favoriyiz fakat rakip 2 avrupa maçı oynayıp karşımıza çıkacak biz ise kapalı kutuyuz. İlk maçın deplasmanda olması avantaj gibi gözükse de rakip topu bize bırakıp kontradan etkili olmaya çalışacaktır diye düşünüyorum. Transferlerin yetişmeyeceği düşünülürse beklendiği gibi kolay bir eşleşme olmayabilir.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

maç hangi kanalda olacak ?
    61

Yorum

kolay eşleşme, deler geçeriz Allah'ın izniyle. Merak etmeyin.
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

ruzomberok mu neyse ona da kapalı kutu olmayız herhalde ya

gerçi bizim takım hazırlık kampında ne yaptı ne yapmadı hiç bilmiyorum. doğru düzgün hazırlık maçı bile yapılmadı takım eksik falan

Yorum

Her hangi bir kanal veriyor mu acaba ?

Yorum

Dansöz gibi oynatırız
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

İlk maç
              ( ゚д゚)

Yorum

İkinci maç
                ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İkinci maç
                  kontra atak ve duran top dışında esprileri yok.

Yorum

Maça 4-5 gün kalmış. kimsenin umurunda değil. Ağır favoriyiz tamam da daha önce bu tip sürprizler yaşamadık değil.

Yorum

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maça 4-5 gün kalmış. kimsenin umurunda değil. Ağır favoriyiz tamam da daha önce bu tip sürprizler yaşamadık değil.
                      Rakibi de bizim takımı da bilmiyoruz. Tek bir hazırlık maçı izleyemedik ki moda girelim. Hazırlık maçı niyetine sahaya çıkacak bizimkiler galiba.
                      ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rakibi de bizim takımı da bilmiyoruz. Tek bir hazırlık maçı izleyemedik ki moda girelim. Hazırlık maçı niyetine sahaya çıkacak bizimkiler galiba.
                        Orası öyle de transfer konuşmaktan maça sıra gelmedi bir türlü. Ben de dahilim buna. Adamların özeti daha şimdi izliyorum mesela. Adamların stadı nasıl, zemin suni mi önceden bunlar hep konuşulurdu.

Yorum

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orası öyle de transfer konuşmaktan maça sıra gelmedi bir türlü. Ben de dahilim buna. Adamların özeti daha şimdi izliyorum mesela. Adamların stadı nasıl, zemin suni mi önceden bunlar hep konuşulurdu.
                          Štadión pod Čebraťom: 5000 kapasiteli, alttan ısıtmalı, gerçek çim.

Özetlere göre dikkat edilmesi gereken tek şey duran top.
                          ( ゚д゚)

Yorum

tam türk takımlarının sezon öncesi futbolun esamesi okunmazken eleneceği takıma benziyor rakip. bilindik bir rakip değil. bu tarz maçlar her takım için zordur. üstelik bizim bir sürü mevkide eksiğimiz var. adamlarda 2 avrupa maçı yapıp karşımıza çıkıyor.

Yorum

Rakibe herhalde hazırlık maçı gözüyle bakıyor hoca. Bu kadar ciddiyetsiz bir hazırlık maçı planlamasının izahı yok gerçekten.takımın her zamankinden fazla maç oynaması gerektiren bir dönemdeyiz bir de.
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim