Normal şartlarda favoriyiz fakat rakip 2 avrupa maçı oynayıp karşımıza çıkacak biz ise kapalı kutuyuz. İlk maçın deplasmanda olması avantaj gibi gözükse de rakip topu bize bırakıp kontradan etkili olmaya çalışacaktır diye düşünüyorum. Transferlerin yetişmeyeceği düşünülürse beklendiği gibi kolay bir eşleşme olmayabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu | Ruzomberok 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
kontra atak ve duran top dışında esprileri yok.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Rakibi de bizim takımı da bilmiyoruz. Tek bir hazırlık maçı izleyemedik ki moda girelim. Hazırlık maçı niyetine sahaya çıkacak bizimkiler galiba.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça 4-5 gün kalmış. kimsenin umurunda değil. Ağır favoriyiz tamam da daha önce bu tip sürprizler yaşamadık değil.( ゚д゚)
Yorum
-
Orası öyle de transfer konuşmaktan maça sıra gelmedi bir türlü. Ben de dahilim buna. Adamların özeti daha şimdi izliyorum mesela. Adamların stadı nasıl, zemin suni mi önceden bunlar hep konuşulurdu.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibi de bizim takımı da bilmiyoruz. Tek bir hazırlık maçı izleyemedik ki moda girelim. Hazırlık maçı niyetine sahaya çıkacak bizimkiler galiba.
Yorum
-
Štadión pod Čebraťom: 5000 kapasiteli, alttan ısıtmalı, gerçek çim.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrası öyle de transfer konuşmaktan maça sıra gelmedi bir türlü. Ben de dahilim buna. Adamların özeti daha şimdi izliyorum mesela. Adamların stadı nasıl, zemin suni mi önceden bunlar hep konuşulurdu.

Özetlere göre dikkat edilmesi gereken tek şey duran top.( ゚д゚)
Yorum
-
Rakibe herhalde hazırlık maçı gözüyle bakıyor hoca. Bu kadar ciddiyetsiz bir hazırlık maçı planlamasının izahı yok gerçekten.takımın her zamankinden fazla maç oynaması gerektiren bir dönemdeyiz bir de.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum