Süper Lig 38.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Ankaragücü | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Çok ilginç bir hafta olacak.Konya-gs maçı bence uzun yıllar konuşulacak.
Benim kümede kalma maçları ile ilgili tahminim Konya hariç 3 takımın da maçlarını kazanacağı yönünde.Kupa dönüşünde,boş stadyumda kümede kalmak için kazanmak zorunda olan Ankaragücü'nün kendine ayrılan bölümü dolduracak taraftarı önünde bize puan bırakması zor bir ihtimal.Bu ihtimali, kupayı da alacağımız için eğlence,rehavet,ligin artık bizim için bitmiş olması gibi faktörler kuvvetlendiriyor.
O zaman;
Gaziantep kazanır 44 yapar kurtarır.
Ankaragücü kazanır 43 yapar kurtarır.
Hatay kazanır 41 yapar ve Konya ile aynı puana gelir.Bence kümede kalma yarışı bu iki takım arasında olacak.Bir ilginç nokta ise Hatay 1 farkla kazanır,Konya 1 farkla kaybederse ikili averajda eşit oldukları için genel averajda eşitleniyor ve gol fazlasıyla Hatay kümede kalıyor.Yani iki takım aynı puanda bitirirse Konya düşüyor.Hatay,Rize'yi yenemezse Konya yenilse de ligde kalıyor.Ama eğer Rize'de Hatay'ın önde olduğu haberi gelirse Konya'ya 1 puan gerekiyor. Gs'ye de 1 puan yetiyor.Konya-gs maçı Rize'den gelen habere gere özellikle 60-70'lerden sonra çok ilginç bir maça dönebilir.
Ben tahminimi yapayım Konya düşmez,Hatay düşer.Bunu sportif sebeplerle söylemiyorum.Bu işlerde başka dinamikler olduğunu hepimiz biliyoruz.Ama sütten ağzı yanan gs Konya'ya bu fırsatı verme riskine girer mi bilemiyorum.En son Larking tarafından düzenlendi; 21.05.2024, 10:18.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.Yorum
-
Maç Hatay'da, daha dogrusu Mersin'deÇok ilginç bir hafta olacak.Konya-gs maçı bence uzun yıllar konuşulacak.
Benim kümede kalma maçları ile ilgili tahminim Konya hariç 3 takımın da maçlarını kazanacağı yönünde.Kupa dönüşünde,boş stadyumda kümede kalmak için kazanmak zorunda olan Ankaragücü'nün kendine ayrılan bölümü dolduracak taraftarı önünde bize puan bırakması zor bir ihtimal.Bu ihtimali, kupayı da alacağımız için eğlence,rehavet,ligin artık bizim için bitmiş olması gibi faktörler kuvvetlendiriyor.
O zaman;
Gaziantep kazanır 44 yapar kurtarır.
Ankaragücü kazanır 43 yapar kurtarır.
Hatay kazanır 41 yapar ve Konya ile aynı puana gelir.Bence kümede kalma yarışı bu iki takım arasında olacak.Bir ilginç nokta ise Hatay 1 farkla kazanır,Konya 1 farkla kaybederse ikili averajda eşit oldukları için genel averajda eşitleniyor ve gol fazlasıyla Hatay kümede kalıyor.Yani iki takım aynı puanda bitirirse Konya düşüyor.Hatay,Rize'yi yenemezse Konya yenilse de ligde kalıyor.Ama eğer Rize'de Hatay'ın önde olduğu haberi gelirse Konya'ya 1 puan gerekiyor. Gs'ye de 1 puan yetiyor.Konya-gs maçı Rize'den gelen habere gere özellikle 60-70'lerden sonra çok ilginç bir maça dönebilir.
Ben tahminimi yapayım Konya düşmez,Hatay düşer.Bunu sportif sebeplerle söylemiyorum.Bu işlerde başka dinamikler olduğunu hepimiz biliyoruz.Ama sütten ağzı yanan gs Konya'ya bu fırsatı verme riskine girer mi bilemiyorum.
Bence Ankara düser, bu maçi ne olursa olsun kaybetmememiz gerek, yenemezsek de 0 bitmeli lami cimi yok, son hafta maçi sallamayan takim olarak anilmaktan biktim, Rize meselesinde de yakisani yapmadik Bursa'ya kiyagi ztn yapmistik sampiyon olduklarinda, bi daha kiyaga gerek yoktu Rize'yi ligde tutmaliydik o sene, ersun yalan'in bok yemeleri iste, bakmayin soyunma odasinda öyle konusma yaptigina yok rezil oluruz yok bilmem ne, sie çakal fbli seni
Yok deve
En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 21.05.2024, 12:05.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Perşembe günü iddaa oranları açıklansın maçın nasıl biteceği belli olur az çok.
Yorum
-
Yöneticilerinin aksine, fener maçında 61. dk da bize her yer Trabzon diye tezahürat yapan bir taraftar kitlesine sahip Ankaragücü'nün bu ligde kalmasını istiyorum.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
beleşoğlu emre orda varken yenip düşürürüz yapacak birşey yok ankaragücü yönetimi bu hatayı yapmamalıydı kendi evinde pendik i yenme sonra gel horozlan hade ordanBordomavi.net - OrhangaziYorum
-
gol atma özürlüsü ankaragücüne kaleyi boş bıraksak sabaha kadar gol atamaz bize. küme düşmeyi aslında konyaspor ve ankaragücü sonuna kadar hak ediyor. hatayspor ise volkan demirel gittikten sonra iyi puan topladı. volkan olayına duygusal bakmak yerine kovsaydılar bunlar olmazdı.Yorum
-
O maçta bizden kiralık olan yabancı oyuncu bize gol atmıştı sağlam küfür etmiştim kiralayıp da bizim maçta oynamama maddesi koymayanlara.Biz işimize bakarız. Ankaragücü 2010-11'de bize çelme takmıştı, hem de bizden kiraladıkları oyuncuyla. Aynı şekilde pandemi döneminde başakşehir'le kapışırken yine yenemedik, çelmeyi taktı. Hani o stada giderken otobüste herkesin suratının 5 karış olduğu maç. Ligde kalmak istiyorsa oynasın kazansın, beleş puan yok kimseye.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
2017'deki Bursa maçı gibi bitmez inşallah.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
gençleri oynatsa ne olacak. bu saatten sonra alınan sonuçlar kimsenin umurunda bile değil.Yorum
-
yeni bir rezalet istemiyorsak çıkıp bize yakışanı yapıp maçı kazanmalıyız!! gerisi bizi ilgilendirmez!!
öyle ergen romantikliğine gerek yok. emre belezoğlunun takımına yatmayı düşünecek kadar kansız taraftarımız varsa gönül verebilecekleri bir sürü şikeci takım var onlara gitsinler!!Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum