Sakatlık olmasın. Kupa finali öncesinde kaza olmasın. Tatlı tatlı kazanalım.
Süper Lig 37.Hafta | Başakşehir FK 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Süper Lig 37.Hafta | Başakşehir FK 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Etiketler: Yok -
Maçın cumartesi olması harika oldu. Normalde onauchu, trezeguet oynamasın diyenlerdendim ama Final perşembe günü oynanacak. As kadro ile çıkıp fişi çekmek lazım. Bütün oyuncular oynamalı. Şuan ligde gücümüzü test edebileceğimiz en sağlam takımlardan birisi ile oynayacağız. Haftalardır kazanıyor başakşehir. Beraberlik yetmediği için atak oynayacaklardır. -
Cumartesi-perşembe, normal lig fikstürü gibi bir yere geldi. Hafta içi maç yapıyoruz rotasyon, takım yorulur vs hikayeleri yok yani. Sakatlık vermeden 0 0 ı al, kafa rahat kupamıza gidelim.
Oyunun uzun süre 0-0 gitme ihtimali var. Saçmalamazsak 1 gol atar kazanırız. Böyle sert bir maç olması bjk maçı öncesi bizi diri tutar, iyi olacak bence.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!Yorum
-
-
-
bu macta beraberlik bize 3. sira icin yetiyor. maglup olursak 4. bitiririz ligi, malum son macimiz küme oynayan ankara ile olacakİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
-
Yazıldığı gibi Cumartesi ve Perşembe maç aralığı dinlenmek için yeterli bir süre. Sakatlık işi biraz kadere bağlı. Zaten adaleler ve kaslar sürekli kontrol ediliyor ama darbeye yapacak bir şey yok. Dünkü İstanbul maçından sonra Hoca'nın kolay kolay rotasyon yapacağını düşünmüyorum. Her oyuncunun yeri dolar ama Meunier, Mendy, Visca ve Onuachu'nun hiçbir şekilde net alternatifi yok...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Kaybetmemeliyiz.
Hocam twitter(X) hesabınız var mı ? Takip etmek isteriz.Yazıldığı gibi Cumartesi ve Perşembe maç aralığı dinlenmek için yeterli bir süre. Sakatlık işi biraz kadere bağlı. Zaten adaleler ve kaslar sürekli kontrol ediliyor ama darbeye yapacak bir şey yok. Dünkü İstanbul maçından sonra Hoca'nın kolay kolay rotasyon yapacağını düşünmüyorum. Her oyuncunun yeri dolar ama Meunier, Mendy, Visca ve Onuachu'nun hiçbir şekilde net alternatifi yok...Yorum
-
-
İstanbul'da yaşayanlar bu maçı kaçırmaz ev sahibi tribününden bile bilet alanlar olur.Yorum
-
sivasın net golü verilmedi maalesef krkum şu bu maçı başakşehire verip kupayı da jimnastik e vermesinler herşey beklenir bunlardanBordomavi.net - OrhangaziYorum
-
Neyi veriyorlar o işler öyle kolay değil. Bir sürü taraftar gidecek maça. İşi bitiriyoruz cumartesi günü herkes rahat olsun.Yorum
-
bence golde faul var trioda agir çekimde baktim, ama sivas'in manaj'a yapilan penaltisini vermediler rezil bir sekilde 2.yarida hava topundaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
her türlü entrikaya hazır olun ama Abdullah hoca işini bilir kitler oyunuBordomavi.net - OrhangaziYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum