Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trezeget ne yaptı ya gerçekten, hangi pozisyonun içindeydi ????
    ???????? Top tutup rakip bekin üzerine gitmesi yeter. Fountas kara delik gibi.

Yorum

• İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahmet Ağaoğlu, Fatih Tekke'yi de alıp acilen takıma gelmeli. Bu yönetim ve hocayla olmaz.
      Ahmet ağaoğlu gelmeli onda hemfikiriz ancak şenol güneş veya eşdeğer tecrübeli bir hoca gelmek zorunda. Fatih tekke yeterli tecrübeye sahip değil bizim camiada sabırlı değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kaybedilen sadece kupa değil, önümüz sene birşeylerin daha iyiye gideceğine dair umudumuz da kayboldu.

İnşallah yanılırız
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ahmet ağaoğlu gelmeli onda hemfikiriz ancak şenol güneş veya eşdeğer tecrübeli bir hoca gelmek zorunda. Fatih tekke yeterli tecrübeye sahip değil bizim camiada sabırlı değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          kardeşim ne tecrübesi. Adam 10 senedir Hocalık yapıyor. Yaşı olmuş 50.
          Daha ne kadar bekleyeceğiz ?
          Adamlar avrupa da 28 yaşında T.D. oluyor artık.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Abdullah Avci nın ne oynattığını ve ne oynatacagini cok cok hem de cok iyi biliyoruz
            Bu oyun anlayışının sadece bireysel performansla veya rakiplerin kazmaligi ile sonuc aldığını da biliyoruz
            Oyun kötü olsun sonuc olsun da mottosu
            Futbolcu taraftar kimseyi mutlu etmiyor
            Gelecek sene icin bize umut olacak ne vadediyor da biz bu yonetim ve hoca ile devam edecegiz

2004 den beri forumda hep destek tam destek slogani ile takimi destekliyorum
            Kötü zamanlarda bile hep yonetimin ve hocanın kendi çapımda arkasında durdum
            Ama olmuyor olmuyor iste
            Ilk defa bir hocanin ve yonetimin gitmesini bu kadar acik bir sekilde dillendiriyorum
            Ufacık bir umut gorseydim gene de desteklemeye devam ederdim

Yorum

• Hala bir reaksiyon yok.. Yahu bir biz mi rahatsızız bu durumdan?

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamlar tüm biletlerini bitirdi, İstanbul'da oynanması saçmalık.Ayrıca, tribünlerin sahaya uzaklığı ve yalandan konan rüzgar panelleriyle berbat bir stat.
                Statın berbat bir stat oduğunu, metro bile olmasına rağmen gitmenin ızdırap olduğu bir stat olduğunu bende biliyorum. benim demek istediğim tek şey o stadı full dolduran taraftarlarımızın çabası takdire şayan birşey. Rakip takım bırak ta bi zahmet biletlerini bitirsin. Ne olursa olsun İstanbul takımı ve kendi şehiri ve taraftarını herkes biliyor. Buna rağmen yer yer boşlukları vardı. Biz bu stadı dolduruyorsak avazımız çıktığı kadar bağırıyorsak bu taraftara herşey helal. Trübünde olmakla evde TV den maç seyretmek çok farklı birşey.

Takımını bu kadar seven bir taraftar grubu daha yok bence. İyi tezahurat yapamayabiliriz, belki organize de olamıyoruz ama çok seviyoruz be kardeşim. Bu yüzden futbolcuların bize bunu yaşatmaya hakkı yok. Yenil ama tekmeye kafanı sok ne bileyim hırsını sahaya yansıt. sonuçta bitri kazanacak biri kaybedecek.
                benim tek üzüldüğüm konu taraftarın çilesi. Allah hepsinden razı olsun
                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Önce başlığı sonra 2. Cümleyi okuyun. ((((:

Yorum

• Dün sayısal olarak beşiktaştan daha fazlaydık ancak en ufak bir tribün kültürümüz olmadığı için bizden daha komplike bir tribün yaptılar. Ancak yedisinden yetmişine çocuğundan kadınına tribünleri dolduran taraftarımıza helal olsun yollar hep bordo maviydi. Keşke futbolcular da taraftar kadar inansaydı ve isteseydi şu kupayı.

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hala bir reaksiyon yok.. Yahu bir biz mi rahatsızız bu durumdan?

Erdo, sular durulunca 2-3 transfer haberiyle unutturur.

Yorum

• Taraftara yazık oldu. Nasip...

15 yaşında ki Oğlum üzüntüden ağlayacaktı, zor teselli ettim. Hocamız da sırıtıyordu ![/QUOTE]
                        İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maça dair yorum yapmak bile istemiyorum açıkçası. Yalnızca, özellikle bu rezil ilk yarıyı; başta o stadı dolduran taraftara ve geri kalanına reva görenleri Allah bildiği gibi yapsın diyorum. Şu rezil bjkye böyle korkunç bir performans sergilemek gerçekten ekstra bir çaba isterdi. Anca bu saatte eve gelip foruma girmeye mecal bulabildim. Bazı kusurlar olsa da genel olarak oldukça iyiydik bence tribün olarak. Gelen herkesin eline ağzına sağlık. Kendi şehirlerinde deplasmanı yaşattık bjklilere, takım ve hoca da biraz olsun zahmete girip bu taraftarı mutlu etmek istemedi. Yazıklar olsun ne diyelim. İyi geceler herkese.
                        İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün sayısal olarak beşiktaştan daha fazlaydık ancak en ufak bir tribün kültürümüz olmadığı için bizden daha komplike bir tribün yaptılar. Ancak yedisinden yetmişine çocuğundan kadınına tribünleri dolduran taraftarımıza helal olsun yollar hep bordo maviydi. Keşke futbolcular da taraftar kadar inansaydı ve isteseydi şu kupayı.
                        Sayısal üstünlük bile kendi şehirlerinde hem de Beşiktaş gibi tribünü bilen bir takıma kurmak bu taraftarın neden büyük olduğunun kanıtı..

Trabzonda Taraftara hep kızanlardan birisiyim. Bağırmıyorlar desteklemiyorlar diye..

Ama dünkü maçta o stata gelenlerin çoşkusunu görünce yeminle gözlerim doldu. Taraftarımız çok büyük çok yanımda 10 yaşında 2 çocuk bi de benim oğlan maç bitene kadar susmadı ya..

Daha ağzımı açıp tek kelme demem taraftarımıza. Beşiktaş seyircisini yeri geldi susturduk ya o bile bana yetti
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçtan önce çok rahat yeneriz diye düşünüyordum.

Ama orta sahada Umut ve Berat bizi 9 kişi oynattı.

Fountas aldığı her topu ezdiği gibi oyuna hiçbir katkısı olmadı.

Eren çok kolay çalım yedi. Onuachu ya attığı pas asist sayıldı.

Visca gayretliydi ama kötü oynadı.

Meunier geldiğinden beri en kötü performansını sergiledi.

Mendy ve Denswill bu takımın stoperleri olamaz.

Uğurcan hatalı gol yedi diyemem ancak vasattı.

Enis Bardhi olsa da olurdu olmasa da.

Onuachu takımda parlayan, mücadele eden tek adamdı.

Pepe kalitesiyle oyuna girdikten sonra iyiydi.

Treuzeget sakat değilse güçlü bir sol açık.

Umut Bozok oldukça umutsuz olduğum oyuncu.

Adamlar orta sahalarıyla bizi yendi.

Musrati, Salih, Fernades Muçi, Ghezzal bizim defansı ezdi.

Ortada Umut ve Berat Musrati, Salih, Fernandes e boyun eğdi, zayıf kaldı.

Şampiyonluklar ve kupalar kaliteli ve hırslı futbolcular ve TEKNİK ADAMLAR ile gelir.

Vasata alışırsan oturur 2 sene önceki şampiyonluğu özlersin.
                          Bütün bunlardan sonra sonuç AVCI İSTİFA mı olmalı. Esas vurgulanması gereken konu bu!!!!

Senenin en önemli maçına çıkıyıyorsun, maçın sonunda direkt kupa var ve sahada UMUT- FONTAS- BERAT- BARDİ topla neredeyse temas bile etmediler. Faul bile yapamadılar.
                          Bu haftadan sonra futbolcuya performans yüklenmez, Böyle bir maç için oyuncuya sadece taktik söylenir ve yapması gerekenler anlatılır, yapabilir mi yapamaz mı konuşulmaz, ve bu saatten sonra da kadroda başka bir alternatif oyuncu da transfer edilmez. Sezonun TEK VE ANLAMLI SON MAÇI . Statta 50 bin taraftar, çoluk çocuk ordayız ve sen bununla motive olamıyor ve extra oynamayacaksın da seni Avcı mı oynatacak.. Bıraksınlar Allah aşkına , Bu oyuncular çok hoca öldürür. Umarım neşter vurulur ki vurulacak, aksi durumda kimi alırsan al, ister hoca isterse oyuncu, bu çöpler iskelet kalacaksa her şey yalan olur

Bir söz de UĞURCAN efendiye... Son saniye yediği golde konum itibari ile tam arkasında izledim maçı, Bir kaleci o saniyede topa öyle bir hamle yapmaz ve orda ayakla topa çıkılmaz, Kollarınla uzayacak ve vucudunu genişleteceksin, en nihayetinde yerden gelen top ve çarpacak ve bloke edeceksin. Ayakla kesmeye kalkmak halı sahadaki yokluktan kaleye geçirilmiş çocuk işidir.
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Kadro ortalama kalitede, hoca net kötü.

Orta sahada zebella gibi adam Mendy olunca bile yol geçen hanı oluyor.

Herkes mi kötü yahu? Demek ki hoca sahada nasıl durulacağını, baskı-pres planlarını bilmiyor. Beceremiyor.

Kadro kötü... Ya 1-0 öndesin. Yeryüzünde o kadar kötü ve yanlış şekilde kapanan, pozisyon alan bir takım olamaz.

Kadın takımını koysan daha iyi pozisyon alır.

Adam bilmiyor. Futbol her gün gelişiyor. Yeni tezler üretiliyor. Beden hocasının tezlerine bile anti tez üretemedi.

Umut Güneş kötü. Bardhi kötü.

Bu planlamanın içine zirve dönem Vieira ve Yaya Toure'yi koysan da bir şey olmaz. Olmaz.

3 kişi fazla oynasak da bir şey olmaz.

O güneşe o kar dayanmaz.

Adam kötü kabul edin artık. Modern futbolun içine giremiyor.

Sadece rakip yumuşak şekilde kapanırsa kanatları kullanıp bir şeyler yapıyoruz o kadar. Bir de duran top.

Akan oyunda koskoca bir sıfır. Top rakipteyken koskoca bir sıfır.

Hocan yoksa bir hiçsin.
                            En son kaçarava tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 14:08.

Yorum

• "avcı istifa" diye bağırmaktan önce neden "başkan istifa" diye bağırmak aklımıza gelmiyor anlamıyorum
                              yoksa avcı lehine iki iyi yorum yapana "avcı amigosu" diyenlerin büyük kısmı "erto amigosu" mu
                              tekke gelse ne olacak bu başkanla neyi hayal ediyorsunuz yazık günah adamın kariyerini bellyeceksiniz
                              bjelica giderken de dedik sorun yukarda, hoca değiştirmeyle çözülmez
                              hoca değişikliği başkanın neticesini kurtarmaktan başka hiçbir işe yaramıyor bunu göremiyor muyuz ya

çok başarılı bir iş insanı, onun yansımaları sponsor, para, reklam bunlardan başka hiçbir katkısı yok takıma
                              asla birinci adam olacak birisi değil
                              istifa ettirilmesi için tüm şartlar oluştu
                              ama varsa yoksa avcı

senede beş maça çıkacak 10 dakikada oynadığı maçta topu ıskalayacak pepeye milyonları avcı mı bağladı
                              evet dün yine hatalar yaptı değişikliklerde bağıra bağıra geç kaldı
                              ama gördük ki bitik bjk kadrosunun karşısında bile ayakta duracak bir kadromuz yok
                              önce bu kadronun sorumlusunun istifa ettirilmesi gerek
                              zaten o gitti mi avcı felan kalmayacak
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• dün ilk yarıya 1 dakika evet sadece 1 dakika uzatma verildi
                                ve bu takım ,koca Trabzonspor 35 bin kişinin önünde o bir dakikayı oynayamadı
                                1 dakikada 2 korner 2 penaltı pozisyonu oldu ki ikincisine de penaltıyı çaldılar zaten

abdullah avcıya yere yatsana diye tezahürat yapan şerefli şikeciler ikinci yarıyı yata yata bitirdiler
                                yahu erit ya süreyi
                                baskı yiyorsun bitiyor maç 1-0 önde gir içeri
                                1 dakika ya 1 dakika
                                yok bir tane aklı başında topçu yok
                                1 dakikayı eritmek için yapılabilecek tonla şey var
                                ama ne sahada ne kenarda bunu akledecek adam var
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X