İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu, Fatih Tekke'yi de alıp acilen takıma gelmeli. Bu yönetim ve hocayla olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet ağaoğlu gelmeli onda hemfikiriz ancak şenol güneş veya eşdeğer tecrübeli bir hoca gelmek zorunda. Fatih tekke yeterli tecrübeye sahip değil bizim camiada sabırlı değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha ne kadar bekleyeceğiz ?
Adamlar avrupa da 28 yaşında T.D. oluyor artık.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Abdullah Avci nın ne oynattığını ve ne oynatacagini cok cok hem de cok iyi biliyoruz
Bu oyun anlayışının sadece bireysel performansla veya rakiplerin kazmaligi ile sonuc aldığını da biliyoruz
Oyun kötü olsun sonuc olsun da mottosu
Futbolcu taraftar kimseyi mutlu etmiyor
Gelecek sene icin bize umut olacak ne vadediyor da biz bu yonetim ve hoca ile devam edecegiz
2004 den beri forumda hep destek tam destek slogani ile takimi destekliyorum
Kötü zamanlarda bile hep yonetimin ve hocanın kendi çapımda arkasında durdum
Ama olmuyor olmuyor iste
Ilk defa bir hocanin ve yonetimin gitmesini bu kadar acik bir sekilde dillendiriyorum
Ufacık bir umut gorseydim gene de desteklemeye devam ederdim
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar tüm biletlerini bitirdi, İstanbul'da oynanması saçmalık.Ayrıca, tribünlerin sahaya uzaklığı ve yalandan konan rüzgar panelleriyle berbat bir stat.
Takımını bu kadar seven bir taraftar grubu daha yok bence. İyi tezahurat yapamayabiliriz, belki organize de olamıyoruz ama çok seviyoruz be kardeşim. Bu yüzden futbolcuların bize bunu yaşatmaya hakkı yok. Yenil ama tekmeye kafanı sok ne bileyim hırsını sahaya yansıt. sonuçta bitri kazanacak biri kaybedecek.
benim tek üzüldüğüm konu taraftarın çilesi. Allah hepsinden razı olsunKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
Önce başlığı sonra 2. Cümleyi okuyun. ((((:
Yorum
-
Dün sayısal olarak beşiktaştan daha fazlaydık ancak en ufak bir tribün kültürümüz olmadığı için bizden daha komplike bir tribün yaptılar. Ancak yedisinden yetmişine çocuğundan kadınına tribünleri dolduran taraftarımıza helal olsun yollar hep bordo maviydi. Keşke futbolcular da taraftar kadar inansaydı ve isteseydi şu kupayı.
Yorum
-
İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala bir reaksiyon yok.. Yahu bir biz mi rahatsızız bu durumdan?
Erdo, sular durulunca 2-3 transfer haberiyle unutturur.
Yorum
-
Taraftara yazık oldu. Nasip...
15 yaşında ki Oğlum üzüntüden ağlayacaktı, zor teselli ettim. Hocamız da sırıtıyordu ![/QUOTE]
İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça dair yorum yapmak bile istemiyorum açıkçası. Yalnızca, özellikle bu rezil ilk yarıyı; başta o stadı dolduran taraftara ve geri kalanına reva görenleri Allah bildiği gibi yapsın diyorum. Şu rezil bjkye böyle korkunç bir performans sergilemek gerçekten ekstra bir çaba isterdi. Anca bu saatte eve gelip foruma girmeye mecal bulabildim. Bazı kusurlar olsa da genel olarak oldukça iyiydik bence tribün olarak. Gelen herkesin eline ağzına sağlık. Kendi şehirlerinde deplasmanı yaşattık bjklilere, takım ve hoca da biraz olsun zahmete girip bu taraftarı mutlu etmek istemedi. Yazıklar olsun ne diyelim. İyi geceler herkese.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün sayısal olarak beşiktaştan daha fazlaydık ancak en ufak bir tribün kültürümüz olmadığı için bizden daha komplike bir tribün yaptılar. Ancak yedisinden yetmişine çocuğundan kadınına tribünleri dolduran taraftarımıza helal olsun yollar hep bordo maviydi. Keşke futbolcular da taraftar kadar inansaydı ve isteseydi şu kupayı.
Trabzonda Taraftara hep kızanlardan birisiyim. Bağırmıyorlar desteklemiyorlar diye..
Ama dünkü maçta o stata gelenlerin çoşkusunu görünce yeminle gözlerim doldu. Taraftarımız çok büyük çok yanımda 10 yaşında 2 çocuk bi de benim oğlan maç bitene kadar susmadı ya..
Daha ağzımı açıp tek kelme demem taraftarımıza. Beşiktaş seyircisini yeri geldi susturduk ya o bile bana yettiKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce çok rahat yeneriz diye düşünüyordum.
Ama orta sahada Umut ve Berat bizi 9 kişi oynattı.
Fountas aldığı her topu ezdiği gibi oyuna hiçbir katkısı olmadı.
Eren çok kolay çalım yedi. Onuachu ya attığı pas asist sayıldı.
Visca gayretliydi ama kötü oynadı.
Meunier geldiğinden beri en kötü performansını sergiledi.
Mendy ve Denswill bu takımın stoperleri olamaz.
Uğurcan hatalı gol yedi diyemem ancak vasattı.
Enis Bardhi olsa da olurdu olmasa da.
Onuachu takımda parlayan, mücadele eden tek adamdı.
Pepe kalitesiyle oyuna girdikten sonra iyiydi.
Treuzeget sakat değilse güçlü bir sol açık.
Umut Bozok oldukça umutsuz olduğum oyuncu.
Adamlar orta sahalarıyla bizi yendi.
Musrati, Salih, Fernades Muçi, Ghezzal bizim defansı ezdi.
Ortada Umut ve Berat Musrati, Salih, Fernandes e boyun eğdi, zayıf kaldı.
Şampiyonluklar ve kupalar kaliteli ve hırslı futbolcular ve TEKNİK ADAMLAR ile gelir.
Vasata alışırsan oturur 2 sene önceki şampiyonluğu özlersin.
Senenin en önemli maçına çıkıyıyorsun, maçın sonunda direkt kupa var ve sahada UMUT- FONTAS- BERAT- BARDİ topla neredeyse temas bile etmediler. Faul bile yapamadılar.
Bu haftadan sonra futbolcuya performans yüklenmez, Böyle bir maç için oyuncuya sadece taktik söylenir ve yapması gerekenler anlatılır, yapabilir mi yapamaz mı konuşulmaz, ve bu saatten sonra da kadroda başka bir alternatif oyuncu da transfer edilmez. Sezonun TEK VE ANLAMLI SON MAÇI . Statta 50 bin taraftar, çoluk çocuk ordayız ve sen bununla motive olamıyor ve extra oynamayacaksın da seni Avcı mı oynatacak.. Bıraksınlar Allah aşkına , Bu oyuncular çok hoca öldürür. Umarım neşter vurulur ki vurulacak, aksi durumda kimi alırsan al, ister hoca isterse oyuncu, bu çöpler iskelet kalacaksa her şey yalan olur
Bir söz de UĞURCAN efendiye... Son saniye yediği golde konum itibari ile tam arkasında izledim maçı, Bir kaleci o saniyede topa öyle bir hamle yapmaz ve orda ayakla topa çıkılmaz, Kollarınla uzayacak ve vucudunu genişleteceksin, en nihayetinde yerden gelen top ve çarpacak ve bloke edeceksin. Ayakla kesmeye kalkmak halı sahadaki yokluktan kaleye geçirilmiş çocuk işidir.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Kadro ortalama kalitede, hoca net kötü.
Orta sahada zebella gibi adam Mendy olunca bile yol geçen hanı oluyor.
Herkes mi kötü yahu? Demek ki hoca sahada nasıl durulacağını, baskı-pres planlarını bilmiyor. Beceremiyor.
Kadro kötü... Ya 1-0 öndesin. Yeryüzünde o kadar kötü ve yanlış şekilde kapanan, pozisyon alan bir takım olamaz.
Kadın takımını koysan daha iyi pozisyon alır.
Adam bilmiyor. Futbol her gün gelişiyor. Yeni tezler üretiliyor. Beden hocasının tezlerine bile anti tez üretemedi.
Umut Güneş kötü. Bardhi kötü.
Bu planlamanın içine zirve dönem Vieira ve Yaya Toure'yi koysan da bir şey olmaz. Olmaz.
3 kişi fazla oynasak da bir şey olmaz.
O güneşe o kar dayanmaz.
Adam kötü kabul edin artık. Modern futbolun içine giremiyor.
Sadece rakip yumuşak şekilde kapanırsa kanatları kullanıp bir şeyler yapıyoruz o kadar. Bir de duran top.
Akan oyunda koskoca bir sıfır. Top rakipteyken koskoca bir sıfır.
Hocan yoksa bir hiçsin.En son kaçarava tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 14:08.
Yorum
-
"avcı istifa" diye bağırmaktan önce neden "başkan istifa" diye bağırmak aklımıza gelmiyor anlamıyorum
yoksa avcı lehine iki iyi yorum yapana "avcı amigosu" diyenlerin büyük kısmı "erto amigosu" mu
tekke gelse ne olacak bu başkanla neyi hayal ediyorsunuz yazık günah adamın kariyerini bellyeceksiniz
bjelica giderken de dedik sorun yukarda, hoca değiştirmeyle çözülmez
hoca değişikliği başkanın neticesini kurtarmaktan başka hiçbir işe yaramıyor bunu göremiyor muyuz ya
çok başarılı bir iş insanı, onun yansımaları sponsor, para, reklam bunlardan başka hiçbir katkısı yok takıma
asla birinci adam olacak birisi değil
istifa ettirilmesi için tüm şartlar oluştu
ama varsa yoksa avcı
senede beş maça çıkacak 10 dakikada oynadığı maçta topu ıskalayacak pepeye milyonları avcı mı bağladı
evet dün yine hatalar yaptı değişikliklerde bağıra bağıra geç kaldı
ama gördük ki bitik bjk kadrosunun karşısında bile ayakta duracak bir kadromuz yok
önce bu kadronun sorumlusunun istifa ettirilmesi gerek
zaten o gitti mi avcı felan kalmayacakhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
dün ilk yarıya 1 dakika evet sadece 1 dakika uzatma verildi
ve bu takım ,koca Trabzonspor 35 bin kişinin önünde o bir dakikayı oynayamadı
1 dakikada 2 korner 2 penaltı pozisyonu oldu ki ikincisine de penaltıyı çaldılar zaten
abdullah avcıya yere yatsana diye tezahürat yapan şerefli şikeciler ikinci yarıyı yata yata bitirdiler
yahu erit ya süreyi
baskı yiyorsun bitiyor maç 1-0 önde gir içeri
1 dakika ya 1 dakika
yok bir tane aklı başında topçu yok
1 dakikayı eritmek için yapılabilecek tonla şey var
ama ne sahada ne kenarda bunu akledecek adam varhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum