Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçın pozisyonu benim için Necipin bir ara topla birlikte bizim ceza sahamıza kadar girişiydi..

ya da maçın özeti!!
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Adamlar seni orta sahada dövdü biçti sen salak salak takıntıların yüzünden Mendyi Beratın yerine çekip oyuna stoper vs atamadın. Bi ara 5-0-5 taktiğiyle oynuyoduk sanırım. Hasta bu adam ya. Nereden başımıza bela oldu arkadaş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sorunun Avcı'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
        Trabzonspor yıllardır bildiğimiz gibi.
        40 senedir aynı.
        Son 40 yılda hangi TD başarılı sizce. Kimden memnun kaldık
        Yinede Avcı'dan başka şampiyon yapanda olmadı.
        Adam gibi top oynatan bi Şenol Güneş vardı. Onu da beğenen yok.
        Allah razı olsun, çok saol........
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İHO bile bir atraksiyon yapar camiayı bir ülkü etrafına toplardı..

ben bu ezik kadar basiretsiz başkan görmedim.. resmen aponun emir eri olmuş adam!!
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok, o kadar basit değil. Soruyu geç. Şu imaları bir izah et önce.

Bu adam işte mi, yolda mı, trafikte mi... Gir bakalım son mesajlarıma. Avcı mı kollamışım, Doğan'ı mı tepeme çıkarmışım?
            Al hatta kendimi banladım. Uzun süre girmem foruma rahat edersiniz.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Kanserli hücre avci denen ucube

Yorum

• İlk yarı ne kadar şanslı isek ikinci yarı o kadar şanssızdık. İki maçta bir kırmızı yiyen 10m len diye dalga geçtiğimiz masarati geldi attı .k ne bekliyorsun ki? Çöp salihten gol yedik. Finaller başkadır sen ilk haftalar yedeğe koymadığın çaylağı bu maçta oynatamazsın. 20. Dk baktın berat malı sıvıyor çıkar neyi bekliyorsun

Yorum

• takım fizik olarak resmen ezildi.. sahada yorgunluktan kıçı çıkıyordu bizimkilerin..

teknik fiziği yenerdi hani?
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sorunun Avcı'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
                    Trabzonspor yıllardır bildiğimiz gibi.
                    40 senedir aynı.
                    Son 40 yılda hangi TD başarılı sizce. Kimden memnun kaldık
                    Yinede Avcı'dan başka şampiyon yapanda olmadı.
                    Adam gibi top oynatan bi Şenol Güneş vardı. Onu da beğenen yok.
                    Herkes cevap yazıp gerizekalısın demeye çalışıyor ama
                    Ben 40 yılda şundan memnundum yazabilen yok.
                    Mesela kimi beğendiniz
                    İsim ?
                    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yav biliyorum Ertan abi görüşmüşlüğümüz de var efendi düzgün adam, farkındayım ama artık parmaklarımı kemirmek istemiyorum. Adama istifa diyemiyoruz ya başlığı bile ancak soru sorarak açabildik. Etmeli mi? Edserse ayıp olur mu acaba? Etse mi acaba? Et yok. Ayıp.
                      Canını yerim,
                      Adı sanı belli net üyeler var, bir de cismini belli etmeyenler.
                      Canlı olarak iyi kötü tanışıp meraba ettiklerimiz kıymetli insanlar, sen gibi mesela.

Sana kötü bi hissiyatımı söyleyim (tırnaklarını yeme ama) bu Avcı gitmez, o 3.lük ona ve yalaka ve besleme gruplara yeter. Seneye lig başlar, kötü sonuçlar gelir ondanra gider, daha burda yani
                      Hiç birbirimize sarmayalım.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ceza verin o zaman bana Oğuz. Atın beni forumdan. Banlayın gitsin.
                        Ya herkes gergin ve üzgün. Millet maçtan dönüş yolunda. Sorularınızdan kaçıp gitmişim... Forum'a girip kaçmışım. Öyle mi? Hem de smilelar filan... Sen o soruları yazarken, olmadığını iddia ettiğin başlıkta Avcı eleştiriyordum. Gereksiz yere kişiselleştirdin. Şimdi de "Banlayın" filan... Yakışmıyor.

Hayırlı geceler...
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Gol 93.35 de geldi ,sevinç iki dakika durdu mac 90 +10 da bitti

Hakemde biz gol atalım diye ısrarla uzattı,2.korneri kullandirtmayabilirdi
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Abdullah Avcı: Rakibe temaslı, yönlendirmeli bir oyun oynayamadık. Geriye yaslanmadık, rakip geriye yasladı. Oyunun ilk yarısına giremedik. Finalleri oynamak zordur. İlk yarı hem zihinsel hem fiziksel oyundan uzaktık

hocam maçı çok iyi analiz etmiş.. kendisini acilen trtspora alalım yeni sezonda!!
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• Yeni sezonda kombine ve forma satisi icin yeni bir heyecan gerekli avci klup ile taraftar arasina mesafe koydu milleti futboldan soguttu taraftari maca cekmek icin biletleri bedava falan yapmak lazim bu saatden aonra isimiz cok zoe o butunluk kayboldu inat edip bunu gormemek andavallik..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Fetö ve yapılanmasıyla anılan, tedrisatından geçmiş - yanında görülmüş hiçbir futbolcu / yönetici kalıntısının bu kulüpte görev almasını istemiyor, hazmedemiyor, kabul etmiyorum!
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X