Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolda rakibi küçümsersen olacagı bu haftalardır sanki oynamadan kazanmışız gibi havalara girdik. Birde yok olimpiyatmış yok beşte beşmiş. Oyuncular bile konsantre olamamışlar maça. Pepe tam kurtardı derken rakibe asist yaptı. Hakeden isteyende kazandı.
    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Orta sahamız bu maçta patladı. 2 top yapamayan beyinsiz oyuncular. Ne pas var ne dikine gidiş var.

Yorum

• Bu yonetim gercek trabzonsporluysa defolup gitmeli
        Bu aksamki macin hic bir aciklamasi yok
        Rezil bir teknik direktor faciasi izledik

Neden gitti neden geldi
        Geldikten sonra ne katti bu takima
        Gtiren de gelen de gitmeli

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          uefa gitti gelecek sezon da çöp oldu istifa dışında bir şey yazmam artık. hocasız takıma kupa veren adamı da alsın münasip bir şirketinde çalıştırsın bizimle işi bitti
          Uefa garantiydi bir yere gittiği yok ama sezonu erken açacağız

Yorum

• Lig ve ziraat kupa umurumda değil, şöyle adam gibi teknik direktör getirinde şu Avrupa liginde bir çeyrek final birşey görelim ya. Bu adamı yarın gönderin gözüm görmesin.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avcı istifa etmediği sürece bugünden itibaren takımı takip etmeyi ve desteklemeyi(maddi yönden) bırakıyorum. Forumda da o gidene kadar ki son mesajım. Herkese iyi forumlar.
              Bu kararı destekliyorum Avcı sktir olup gidene kadar ben de yokum

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzatmaya gitseydi kupayı alırdık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta sahamız boşalmıştı, onlar değişikliklerle üstünlük sağlayabilirdi.

Yorum

• Çakır ve Nwakame’nin Avcı’yı hoca yaptığı bir kez daha kanıtlanmıştır.

Yorum

• Bu başkana bu hoca çok. Umarım endüstriyel futbol tanrıları beni yanıltır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu kararı destekliyorum Avcı sktir olup gidene kadar ben de yokum
                      +1

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beşiktaş bizden daha çok inanmıştı.

Neticesinde kazanan onlar oldu.

Futbol ıq seviyesi yüksek kuvvetli oyuncularla oynandığında başarı getirir.

Bizde malesef ikiside sınırlı sayıda.
                        Biz resmen geçen haftaki gs-fb maçındaki gs gibi çıktık sahaya, kendinden emin kibirli, sakin yumuşak, bir takım olarak ki golü de bulmuştuk, berat denilen adamın oyun kuramamasını hoca da bizimle 70 dak seyretti, klasik maç sonu beyanatları yenince hoca mükemmel yenilince kadro kötü
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Avcı hakkında başlık açılmasına neden müsade edilmiyor arkadaş ?
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Canli gorebilsem Berat ve Umutun yuzune de söylemek isterim. Berat ve Umut ortasahasi bizim 40 lik arkadaslarla kuracagimiz halisaha takiminin ortasahasina bile üstünlük saglayamaz. Hatta Bardhi yi de alsinlar yanina. Bunların karsisinda herkes Rodri, herkes Modric, herkes Rice

Yorum

• Eğer bu yönetim hâlâ Avcı'nın arkasında duruyorsa onlar da tarihin en kötü yönetimi olarak hatırlanıp siktir olup gidecekler!!

Yorum

• Musrati yılın bidonu olmaya aday biri
                                Bizim orta sahanın kötülüğünden iyi göründü bugün
                                Birde bin tane vursa biri gol olurdu oda bize nasip oldu
                                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X