Futbolda rakibi küçümsersen olacagı bu haftalardır sanki oynamadan kazanmışız gibi havalara girdik. Birde yok olimpiyatmış yok beşte beşmiş. Oyuncular bile konsantre olamamışlar maça. Pepe tam kurtardı derken rakibe asist yaptı. Hakeden isteyende kazandı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa gitti gelecek sezon da çöp oldu istifa dışında bir şey yazmam artık. hocasız takıma kupa veren adamı da alsın münasip bir şirketinde çalıştırsın bizimle işi bitti
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı istifa etmediği sürece bugünden itibaren takımı takip etmeyi ve desteklemeyi(maddi yönden) bırakıyorum. Forumda da o gidene kadar ki son mesajım. Herkese iyi forumlar.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzatmaya gitseydi kupayı alırdık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orta sahamız boşalmıştı, onlar değişikliklerle üstünlük sağlayabilirdi.
Yorum
-
İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kararı destekliyorum Avcı sktir olup gidene kadar ben de yokum
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş bizden daha çok inanmıştı.
Neticesinde kazanan onlar oldu.
Futbol ıq seviyesi yüksek kuvvetli oyuncularla oynandığında başarı getirir.
Bizde malesef ikiside sınırlı sayıda.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum