Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pepe senin Allah belanı versin.
    Eren sen topçu falan değilsin, daha tek 1 katkını göremedik yazıklar olsun sana da.
    Denswil yavşağının tek derdi geri pas.
    Orta saha ruhsuz, yeteneksiz eşşek dolu.
    Hoca inat, maçın katili.

Biliyordum, sürpriz olmadı, canımı acıtan leş bi bjk ye elenmek, ben iyi oylar alırlar diyordum.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• suan 10 yasında oglum hüngür hünfür aglıyor. Bunun vebali kimdeyse Allah belalarını versin.

Yorum

• Yalnız Musrati kadar iyi ön libero bu ligde çok uzun zamandır izlemedim. Herif bizim orta sahayı top diye oynadı. Golü attıktan sonra mal gibi yaslandık, ne gerek var anlamış değilim. 2 yi bulamayınca napacaksın onu da anlamış değilim, çok üzücü oldu. Şurada rahat kazanacağımız maçı 90+ da verdik. Gram top da oynamadık, yazıklar olsun cidden
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

• Bu herif manyak ya. Bu adama takım kuruyorlar yandık biz yeminlen.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Avcı ve çöpleri bu gece siktir edilmeli.
            Ahlaksız herifler, aldığınız her kuruş haram.
            Sizi bu kulübün başına bela edenlerin beynini...

Yorum

• Musrati pamuk gibi orta sahamiza karşı hayatinn maçını oynamıştı pepe denen milyonluk eşek gol de attırdı
              Hoca degiskliklerde geç kaldı ikinci yarı aynı kadroyla çıkılmaz attın golü arkayı bosalttin alsana hemen adam. Akşamın güzel yanı onachunun golü ugurcanin kurtarislari biraz da tribünler ve eren o kadar
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak trabzonsevdamuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Saka gibi ya hepsi vitaminsiz bunların

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Adam korner atamiyor. Yaziklar olsun viscaya. Bütünün macin icine etti umut berat ve Bardhiyle. Sagolsun avcida 8tasa hediye etti kupayi

Yorum

• Abdullah Avcıyı ayakta alkışlıyorum.Maçı vermek için elinden geleni yaptı...

Yönetimi de, önümüzdeki sezon Avcı ile devam edeceği ve o sezonu heba edeceği için şimdiden alkışlıyorum...

Yorum

• Avcı istifa etmediği sürece bugünden itibaren takımı takip etmeyi ve desteklemeyi(maddi yönden) bırakıyorum. Forumda da o gidene kadar ki son mesajım. Herkese iyi forumlar.

Yorum

• Son 20 dakikadaki baskıyı saymazsak rezalet bir oyun ortaya koyduk. Bireysel olarak oyuncular kötüyse burada tüm fatura hocaya çıkar. Yine de kupayı alabilir miydik evet. Onuachu kale dibinden kaçırmasa ya da Pepe basit topu uzaklaştırmayı becerebilse belki başka şeyler konuşacaktık ama yine de kendimizi kandıracaktık. Kupanın cezası sezonu erken açmak oldu bakalım bu durum gelecek sezona nasıl yansıyacak...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sinirden elim ayagim titriyor. Bu takimdan bir tane dahi topcuyu Trabzonspor formasi altinda gormek istemiyorum onumuzdeki sene. Ben Trabzonspor formasi altinda mal izlemek istemiyorum artik.

Çük kadar boyu olan, fizik gücü olmayan, calimdan pastan presten bi haber bir tane dahi futbolcu alinirsa bu takima, alanin da oynatanin da Allah belasini versin
                        Imzami atiyorum bende

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalnız Musrati kadar iyi ön libero bu ligde çok uzun zamandır izlemedim. Herif bizim orta sahayı top diye oynadı. Golü attıktan sonra mal gibi yaslandık, ne gerek var anlamış değilim. 2 yi bulamayınca napacaksın onu da anlamış değilim, çok üzücü oldu. Şurada rahat kazanacağımız maçı 90+ da verdik. Gram top da oynamadık, yazıklar olsun cidden
                          hocam berat-umut gibi iki tane vasıfsız ortasaha karşısında kim oynasa yıldız olur zaten

Yorum

• Bjk futbolcuları o kadar konsantre oynarken bizimkilerin laylay halleri cidden insanı kahrediyor.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Musrati çok güçlü ve ayakları iyi oyuncu. Zaten bizim ortasaha yok hal böyle olunca yürüyerek top oynadı adam.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uzatmalarda yenilecektik zaten.

Bu hocayla bu kadar.
                                Ya yok bjk atağa bile çıkamıyordu artık, bitmişlerdi. Tombaladan adamın önüne düştü top, vurdu gol oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X