ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Besiktasa karsi defansa cekilen takim tek biziz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
Kötü oyuncu diyince insanın aklına nedense hep etkisiz, silik sahada herhangi bir şey yapmayan oyuncu gelir ama biz nasıl becerdiysek zarar verecekleri bulmuş getirmişiz.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !Yorum
-
Hayır normal gol yesek üzülmeyiz, elini niye açıyorsun ya hayatında böyle saçma penaltı yapmamıştır gelir bu maçı bulur tüm salaklıklar. Kupayı alsak ne olacak bu hocayla bir yol olmaz bıktık sürekli aynı taktik golü at geriye yaslanElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Ne yazık ki maça hiç konsantre olamamışız. BJK tarafı da boşuna haftalardır bu maçı düşünüyoruz demiyormuş. Yine de ilk yarıyı önde bitirebilirdik. Ama bir takım ilk yarının sonunda gol yiyorsa o maçı genelde mağlup bitiriyor. Zaten ilk yarıdaki oyun ikinci yarıda da devam ederse maçı alırlar. Daha Rashica ve Semih olmadan bu kadar baskı yedik. Artık işimiz haftalardır oynamayan Trezeguet ve Pepe'nin yapacaklarına kaldı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Çok şanssız pozisyonundu Bardhinin ki. Bence siz Bardhiden ziyade oynanan rezil futbolu ve rezil hocayı eleştirin.Yorum
-
Bu ortasaha ile hiç bir şey olmaz. Kenarda da girecek adam yok .
Berat saha içinde rakibe eskortluk yapıyor.
Umut süper lig seviyesinde değil
Bardhi bedavadan penaltı verdi
Uğurcan sağolsun tüm topları rakibe veriyor baskıyı kiramiyoruz.
Yapılacak tek şey ileriye trezege'yi alıp kontraya yatmakYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum