Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alalım şu kupayı be

Yorum

• Forum'a böyle çöpleri taşımak istemezdim. Ancak; günümüzde ekran ekran gezip "Eskiden rakibe saygı vardı azizim" deyip bugünü eleştirenlerin, aslında bugünkü hale gelmemize sebep olanların ta kendisi olduğuna örnek teşkil etmesi açısından paylaşıyorum.

İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Sakarya'da forma giyerken, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı sahada oynamak istemediğini marifetmiş gibi anlatan bu tipler televizyon, radyo, YouTube'da el üstünde tutuluyor. Ülkece vasatlığımızın sebebi bu işte.

Kupayı alıp bunun gözüne sokacaksın!
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.05.2024, 17:38.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bjk tarihinin herhalde en kötü döneminde kaybedersek insan içine çıkamayız rezil oluruz ya
          ----------------Mert
          Svenson - Tayip - Colely - Masuaku
          --------------Musrati-------------
          Rashica - Gedson - Muçi - Semih
          --------------Cenk

Orta üçlü bizimkinden iyi. Stoper ikilisi daha kötü değil. Mert maç alan kaleci durumunda.

Sağ kanat biz açık ara öndeyiz. Sol bek Masuaku bazen çok iyi bazen çok kötü. Gününe bağlı değişebilir denk diyelim.

Semih kanatta vasat, forvet oynamak istemiyormuş. Orada olursa bize yarar. Bizde kimin oynadığına göre üstün olabiliriz.

Forvette biz açık ara öndeyiz ama Cenk'in de ne yapacağı belli olmuyor. Bütün maç silik, bir şutta gol yapıyor. Muleka sakat gözüküyor, olmaması avantaj ama maç günü hop diye iyileşecektir. Cenk'i tercih ederim.

Sonuçta büyük maç ve final. 120 dk yatıp penaltıda alabilirler, araya kontra sıkıştırabilirler. Muçi uzaktan vurup atabilir. Rezil olmalık durum yok. Sakin kalıp fırsatları değerlendirirsek rahat ezeriz.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ----------------Mert
            Svenson - Tayip - Colely - Masuaku
            --------------Musrati-------------
            Rashica - Gedson - Muçi - Semih
            --------------Cenk

Orta üçlü bizimkinden iyi. Stoper ikilisi daha kötü değil. Mert maç alan kaleci durumunda.

Sağ kanat biz açık ara öndeyiz. Sol bek Masuaku bazen çok iyi bazen çok kötü. Gününe bağlı değişebilir denk diyelim.

Semih kanatta vasat, forvet oynamak istemiyormuş. Orada olursa bize yarar. Bizde kimin oynadığına göre üstün olabiliriz.

Forvette biz açık ara öndeyiz ama Cenk'in de ne yapacağı belli olmuyor. Bütün maç silik, bir şutta gol yapıyor. Muleka sakat gözüküyor, olmaması avantaj ama maç günü hop diye iyileşecektir. Cenk'i tercih ederim.

Sonuçta büyük maç ve final. 120 dk yatıp penaltıda alabilirler, araya kontra sıkıştırabilirler. Muçi uzaktan vurup atabilir. Rezil olmalık durum yok. Sakin kalıp fırsatları değerlendirirsek rahat ezeriz.
            Orta saha kâğıt üstünde iyi görünüyor sadece. Musrati, Berat katkısı bile vermedi şu ana kadar. Aynı şekilde Muçi de Bardhi katkısından geride. Sadece Gedson-Umut kıyaslamasında öndeler. O açığı da biz diğer mevkilerdeki ekstralarla kapatıyoruz.

Yorumcular da öyle diyor, bjk kadrosu daha iyi diyor. Kariyer oynasa en pahalı Afrikalı Pepe tek başına kupa alması lazım.
            En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 19.05.2024, 20:13.

Yorum

Ne yapıyorlar anlamadım. Yarım saat önce 200 kişilik yer açılmış ve anında dolmuş.

Bence fırça yediler. Çünkü ben iki saat bilet almak için uğraştım. Sistem boyna hata vermişti. Banka kartım onayladığı halde.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orta saha kâğıt üstünde iyi görünüyor sadece. Musrati, Berat katkısı bile vermedi şu ana kadar. Aynı şekilde Muçi de Bardhi katkısından geride. Sadece Gedson-Umut kıyaslamasında öndeler. O açığı da biz diğer mevkilerdeki ekstralarla kapatıyoruz.
                Meunier ve Visca kanadı iyi gününde olursa otobana çevirir orayı. Trezeguet oynasa iyi olurdu. Svensonu kıyma yapardı.

Yorum

• Meunier-Visca-Onuachu-Tre yabana atılacak bir dörtlü değil, şampiyonluğa oynayan takımlarda 11 oynar hepsi. Bizim sorun diğer yerlerde. Özellikle orta sahamız daha güçlü olsaydı çok daha fazla puan toplayabilirdik.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gayet iyi... Hele dün geceki sızlanmalarından sonra...

Keşke bu seri, maça kadar devam etse. Dolmabahçe'de verilemeyen penaltı... Kadıköy'de iptal edilen golümüz vb.
                    Fb Gs maçı (ASLA EFENDİ OLMAMALI KUPA FİNALİNDE TAKIM)

Yazın kenara, en pislik-en kutuplaştıran ahlaksız Mert de volkan ve Belöz gibi sistemin hocası olacak, efendilere yer yok sistemde

İşin komiği ne biliyor musunuz, gs lilere götüyle top durduran-lincolnü kovalayan-sabriyi boğan volkan ayısı, 2 pr yaptı ilk gs liler yahu değişmiş volkan-helal dedi

Vasat-aptal ortalama halk, hitleri getir 2 reklama ponçik yaparsın bizde
                    Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Nasıl bir büyük takım isek artık yani her sezon birçok takımın işi küme düşme çıkma, Avrupa'ya gitme, şampiyonluk bize bir şekilde bağlanıyor.

Şu an Fener gs önünde önde götürüyor, maç böyle biterse haftaya düşme potasında olan Konya-Galatasaray ve bizim A.Gücü ile oynayacağımız maçlar haftanın maçları olmaya aday. Hatay içerde Rize ile oynuyor (malum Rize'nin Galatasaray düşmanlığı biliniyor) Hatay her türlü alır maçı ve A.Gücü'nün üzerine çıkar. A.Gücü almak ise bizim maçta ne var ne yok ortaya koyacaktır keza Konya da Galata önünde galibiyet kovalacayaktır.

Şimdi bu maça gençler ile çık. Ben olsam en az 2 tane genç koyarım.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence fırça yediler. Çünkü ben iki saat bilet almak için uğraştım. Sistem boyna hata vermişti. Banka kartım onayladığı halde.

Yer ayırmışlar, haram olsun o koltuklar
                        ( ゚д゚)

Yorum

Yer ayırmışlar, haram olsun o koltuklar
                          Anladım. Bilgilendirdiğin için sağol

Yorum

• Sörloth 4 tane attı Real'e..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yenip kupayı alalım. Seneyi erken açmayıp az eleme oynayalım. Beşiktaş da Avrupa'ya gidemesin.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sörloth 4 tane attı Real'e..
                                Keşke 1 sezon daha izleyebilseydik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X