İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 36.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 İstanbulspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala avcı diyenler şu anki karın ağrımızı nasıl görmüyor anlamıyorum. yok onu yenersek o berabere kalırsa vs. vs..
kardeşim kaç haftadır o kadar boş beleş puan kaptırdık ki şimdi hesap kitap yapıyoruz. en basitinden bu akşam bile bizim yerimizde kim olsa 6-7 tane sallar averaj hesabını kapatırdı en azından!!
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir'le berabere kalırsak Ankaragücü de Pendik'i yenip ligde kalmayı garantilerse son maçı kaybetmeyiz kolay kolay. Ha kupayı alırsak o rahatlama ve yorgunlukla belki son maçı kaybedebiliriz. Bunların hepsi Sivas'a kaybettiğimiz saçma maç yüzünden. Seyirci olsa o maçı alırdık ama seyirci olmayınca takım motivasyon yakalayamadı...
UEFA'nın talimatı böyle bize has bir durum değil...
Deplasmanda Istanbulspor'dan bile daha az puan toplayan Samsunspor (bu konuda lig sonuncusu) bile o deplasmanlardan 5 berâberlik çikarabilmis
[MENTION=32358]Tahir61[/MENTION]
Heh bi bu eksikti 3lü averaj olayi falan ahaha... umarim Ankara haftaya kazanir da son hafta en azindan 1p almamiz garanti olur (yâni herhalde olur)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın bitimine kadar oyundan düşmediler.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 12.05.2024, 23:36.
Yorum
-
İstanbulspor'un gol beklentisi bizden fazla değildi. 0,67'ye 0,52
Kaleyi bulan şutu da bizden fazla değildi. 5'e 3. Dağa taşa 20 şut çekince gol yazmıyorlar.
Önemli 2 maç öncesi kendimizi zorlamadan, sakat vermeden, gol yemeden net bir galibiyet aldık.
Bu maçta olması gereken buydu, fazlası değil.
Yorum
-
Karagumruk ve İstanbul maçlarını fazla yıpranmadan geçmek önümüzdeki 3 final maçı adına güzel oldu.Avrupa biletini cebimize koyduğumuz değerli bir 3 puan aldık fakat hedef 3. olmak.Bu pozisyonu ligde en çok biz hakettik ve hakkımız olanı başaksehire bırakmayacağız.
Maçı analiz edecek pek birşey yoktu.Orta sahamız biraz boş göründü.Daha ciddi bir rakip bizi net şekilde zorlardı.Geniş bir kadromuz olmadığı ideal kadrodan bir iki oyuncu eksilince hemen kendini belli ediyor.(Uğurcan-menuier-denswill-eren-berat-umut-bardhi -visca-trezeguet-onuachu).Sezon başından beri yaptığımız denemelerde en yüksek verim aldığımız onbir bu oldu.
lig uzun maraton söyleminin ne kadar doğru olduğunu gösteren bir lig yaşadık.Örneklersek ligin ilk on haftasında birçok kişi lig 3.sü olarak adanademirsporu ilan etmişti.başaksehirde küme düşer mi acaba diye merak ediliyordu.O zaman ben şöyle demiştim.adananın oynayacağı maksimum futbol budur.Bizim takım ise daha üstüne koyacak lig 3. olmaya en yakın biziz.başaksehir küme düşme hattında ikende şöyle demiştim.Bu takımın orda olmaması gerekiyor aslında avrupa bileti mücadelesi vermesi lazım demiştim.
Yorum
-
Maç garantilenmiş, bitmiş gitmiş, ondan sonraki istatistikler şöyleydi böyleydi diye bakmanın bir anlamı yok. Adamlarda zaten yenik duruma düşüp puan almak için saldıran bir takım gibi oynamadı. Topun gerisine geçip bekliyorlar. Alınca da ellerinden geldiği kadar pas yapıyorlar, sonra da kaptırıyorlar. Rezil bir takım işte. Rölanti de oynadık 2.yarıyı. 10 tane atamadık diye üzülmeyin yani
Hee başak ve bjk maçları kolay değil. 2 takımda hedefe kitlenmiş durumda. Güçleri yetecek mi göreceğiz.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Tebrikler takım.İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaragumruk ve İstanbul maçlarını fazla yıpranmadan geçmek önümüzdeki 3 final maçı adına güzel oldu.Avrupa biletini cebimize koyduğumuz değerli bir 3 puan aldık fakat hedef 3. olmak.Bu pozisyonu ligde en çok biz hakettik ve hakkımız olanı başaksehire bırakmayacağız.
Maçı analiz edecek pek birşey yoktu.Orta sahamız biraz boş göründü.Daha ciddi bir rakip bizi net şekilde zorlardı.Geniş bir kadromuz olmadığı ideal kadrodan bir iki oyuncu eksilince hemen kendini belli ediyor.(Uğurcan-menuier-denswill-eren-berat-umut-bardhi -visca-trezeguet-onuachu).Sezon başından beri yaptığımız denemelerde en yüksek verim aldığımız onbir bu oldu.
lig uzun maraton söyleminin ne kadar doğru olduğunu gösteren bir lig yaşadık.Örneklersek ligin ilk on haftasında birçok kişi lig 3.sü olarak adanademirsporu ilan etmişti.başaksehirde küme düşer mi acaba diye merak ediliyordu.O zaman ben şöyle demiştim.adananın oynayacağı maksimum futbol budur.Bizim takım ise daha üstüne koyacak lig 3. olmaya en yakın biziz.başaksehir küme düşme hattında ikende şöyle demiştim.Bu takımın orda olmaması gerekiyor aslında avrupa bileti mücadelesi vermesi lazım demiştim.
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrikler takım.
Hocam twitter(x) hesabınız var mı? Takip etmek için soruyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum