Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 36.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 İstanbulspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hatay atti 2-1
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ulan sivas sa adsa tadından yenmeyecek

Yorum

• Ahaha cincon atti gene. Fenerliler kalp krizi geciriyor

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Biz Başakşehir'i her şekilde gömeriz inşallah. Sıkıntı şu ki kupa var, yoracaklar biraz. Ayrıca 60'dan sonra dinlendirmemiz gereken adamları biraz daha oynatmak zorunda kalabiliriz.

Avcı, ilk 45' de gömüp geçmeli. Ne var ne yok koymalı ilk yarı 2 fark yaparsak iş biter.
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• üffff berkan iyi zımbaladı. bakasetas golü.
            ( ゚д゚)

Yorum

• orsic girdikten sonra bir tane olumlu iş yapamadı mı yoksa ben mi maçlara bakarken kaçırdım?
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz Başakşehir'i her şekilde gömeriz inşallah. Sıkıntı şu ki kupa var, yoracaklar biraz. Ayrıca 60'dan sonra dinlendirmemiz gereken adamları biraz daha oynatmak zorunda kalabiliriz.

Avcı, ilk 45' de gömüp geçmeli. Ne var ne yok koymalı ilk yarı 2 fark yaparsak iş biter.

Bu arada, haftaya Başak teknik direktörü saha kenarında olmayacak muhtemelen bu maçta kırmızı gördü yanılmıyorsam.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bursa'dan gol haberi vol2

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    orsic girdikten sonra bir tane olumlu iş yapamadı mı yoksa ben mi maçlara bakarken kaçırdım?
                    Hiçbir maçta hiçbir icraatı yok, adam hazır değil henüz. Kamp yemeden kendine gelemez bu.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      orsic girdikten sonra bir tane olumlu iş yapamadı mı yoksa ben mi maçlara bakarken kaçırdım?
                      Sen Berkan'ı izle
                      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Dragus 2 tane atmış

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen Berkan'ı izle
                          orsic niye oynamıyor ühü ühü ühüüüüü
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Dördüncülüğümüz garantilendi ama Başakşehir seriyi bozmadı ne yazık ki. Kupa finali öncesi zorlu bir maça çıkmak zorunda kalacağız. En azından Hatay ve Kasımpaşa’nın galip gelmesi iyi oldu. BJK de beşinciliği kaybetmemek için çok fazla rotasyon yapamaz…

Edit: Üçlü averajı hiç düşünmedim ama 5.olmamız için şöyle saçma bir senaryo olması gerekiyor. Biz 2 maçı kaybedip, BJK 2 maçını kazanacak, Başakşehir de bizi yenip Adana'ya yenilecek...
                            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 12.05.2024, 22:56.
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Orsicin bir şey yapacağı ortam oluşmadı ki. As oyuncular çıktı yedekler girdi. Maç bitsin gidelim kafası varken kimden ne bekleyeceksin o dakikadan sonra.

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Jimlastikçiler net bizim maça hazırlanıyorlar. Gençleri felan atmışlar hep sahaya daha ilk maçına çıkanlar varmış.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X