Hatay atti 2-1
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 36.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 İstanbulspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Biz Başakşehir'i her şekilde gömeriz inşallah. Sıkıntı şu ki kupa var, yoracaklar biraz. Ayrıca 60'dan sonra dinlendirmemiz gereken adamları biraz daha oynatmak zorunda kalabiliriz.
Avcı, ilk 45' de gömüp geçmeli. Ne var ne yok koymalı ilk yarı 2 fark yaparsak iş biter.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Başakşehir'i her şekilde gömeriz inşallah. Sıkıntı şu ki kupa var, yoracaklar biraz. Ayrıca 60'dan sonra dinlendirmemiz gereken adamları biraz daha oynatmak zorunda kalabiliriz.
Avcı, ilk 45' de gömüp geçmeli. Ne var ne yok koymalı ilk yarı 2 fark yaparsak iş biter.
Bu arada, haftaya Başak teknik direktörü saha kenarında olmayacak muhtemelen bu maçta kırmızı gördü yanılmıyorsam.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorsic girdikten sonra bir tane olumlu iş yapamadı mı yoksa ben mi maçlara bakarken kaçırdım?
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorsic girdikten sonra bir tane olumlu iş yapamadı mı yoksa ben mi maçlara bakarken kaçırdım?Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Berkan'ı izle( ゚д゚)
Yorum
-
Dördüncülüğümüz garantilendi ama Başakşehir seriyi bozmadı ne yazık ki. Kupa finali öncesi zorlu bir maça çıkmak zorunda kalacağız. En azından Hatay ve Kasımpaşa’nın galip gelmesi iyi oldu. BJK de beşinciliği kaybetmemek için çok fazla rotasyon yapamaz…
Edit: Üçlü averajı hiç düşünmedim ama 5.olmamız için şöyle saçma bir senaryo olması gerekiyor. Biz 2 maçı kaybedip, BJK 2 maçını kazanacak, Başakşehir de bizi yenip Adana'ya yenilecek...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 12.05.2024, 22:56.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum