hocanın yorulan takıma müdahele etmemesi 2.golü yememize sebep oldu.Eğer gerekli değişiklikleri yapsa 4. de atardık gol yemeden.
Mesela oyundan düşen berat yerine bir stoper alıp(benkovic) , mendy merkeze çekse çok farkederdi.Tek doğru hamlesi onuachu hamlesi oldu.
2.maç zor olacak ancak oyuncuların dönmesi ile eleme ihtimali var.Onuachu çok büyük silah
-------------ugurcan--------------
menuier----mendy----denswil-----eren
---------berat---------bardhi-----------
visca----------pepe-----------------trezeguet
-------------onuachu--------------------
sakatlık ceza olmazsa rövanşa böyle çıkarız.
lunstram alındıysa şayet merkezde
---------lunstram----------mendy----------
ve önlerinde skorer bir 10 numara mesela slovak isim ya da fournitis dehşet bir merkez olur.
stopere gerekirse bir yerli bir yabancı isim alınır.
bekler menuier-barisic yeterli olacaktır.Bu maçtan sonra ben de levent mercan ın gereksiz olduğunu düşünüyorum.Aslında pepe bir sene daha ikna edilse ve onuachu kalsa, her ikisi de sağlıklı olsa acayip bir takım olurduk.
-------------lunstram-----------mendy----------------
-----------------benes------------------------
pepe---------------onuachu----------------trezeguet
baya baya iyi bir takım olurdu.
Mesela oyundan düşen berat yerine bir stoper alıp(benkovic) , mendy merkeze çekse çok farkederdi.Tek doğru hamlesi onuachu hamlesi oldu.
2.maç zor olacak ancak oyuncuların dönmesi ile eleme ihtimali var.Onuachu çok büyük silah
-------------ugurcan--------------
menuier----mendy----denswil-----eren
---------berat---------bardhi-----------
visca----------pepe-----------------trezeguet
-------------onuachu--------------------
sakatlık ceza olmazsa rövanşa böyle çıkarız.
lunstram alındıysa şayet merkezde
---------lunstram----------mendy----------
ve önlerinde skorer bir 10 numara mesela slovak isim ya da fournitis dehşet bir merkez olur.
stopere gerekirse bir yerli bir yabancı isim alınır.
bekler menuier-barisic yeterli olacaktır.Bu maçtan sonra ben de levent mercan ın gereksiz olduğunu düşünüyorum.Aslında pepe bir sene daha ikna edilse ve onuachu kalsa, her ikisi de sağlıklı olsa acayip bir takım olurduk.
-------------lunstram-----------mendy----------------
-----------------benes------------------------
pepe---------------onuachu----------------trezeguet
baya baya iyi bir takım olurdu.
Yorum