uzun bir süre takımdan uzak kalacak şehir, fırsatı kullanıp stadı doldurmalı
ZTK Yarı Final | Trabzonspor 3-2 Karagümrük | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
-
finale kalırsak rakip beşiktaş olsun. böyle maçların havası farklı oluyor. daha heyecanlı ve atmosfer sağlam olur. yakın tarihte fenerbahçe'ye 1-0 kaybettiğimiz final var. o maçta bile dandik kadroya rağmen iyi oynamıştık. elenmedikleri sürece finali her zaman fb,gs,bjk ye karşı oynamak isterim. çünkü biz tarih boyunca hep bu takımlarla yarıştık ve kupa aldık. gerisi boş abi. yemişim anadolu takımlarını.Yorum
-
Heyecanli bir mac degil,yani karagumruk 2.olsaydı heyecanli denirdi
Bu maci 2*0 3*0 alacaksin, izlemeye bile gerek yok
Bjk kotu durumda o maci da direk alman gerekir
Tam olarak bi ustteki gibi , finali izlemek icin de bjk gelmeli ki azcik heyecanli mac olsun.
Bizde iyi olmadigimiz icin bjki da yeneriz diyemiyorum ,Onuaçu gelince belki düzeliriz azYorum
-
Yorum
-
Kulüp çıkıp böyle bir tweeti rtlemişken, hocanın ve oyuncuların tam motive olması; maça iştahla başlaması gerekiyor.
Maça başlayacaksın, ilk yarıdan 3 tane atacaksın mesajı vereceksin. Başlayalım ilk yarı rakibi tartalım falan dersen kontradan saplarlar çıkaramazsın.( ゚д゚)Yorum
-
Renktaş keşke dediğin olsa ama bence küçük şikeciler her iki maçı da alıp bizim rakibimiz olacak.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Maçın favorisiyiz ama rehavete kapılırsak elenme ihtimalimiz yüksek. Akşam ki maç bunun bir örneğidir. Futbol asla şakaya gelmez. Rövanş maçına çok avantajlı skorla gitmeliyiz. Karagümrük büyüklere karşı çok ters gelen bir takım yenildiği maçlar bile tek farklı genelde.Yorum
-
-
İyi gün dostları yine maça ilgi göstermiyor.23 nisan şerefine okullara bari versinler şu biletleri .Yorum
-
Pasolig gerekiyor mu bu maç için?
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Ben buraya bakana kadar maç cezalı olduğunu düşünüyordum
Taraftar genelinde aynı durum olabilirYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum