Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 33.Hafta | Kayserispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğurcan konusunu hep göndermemeye bağlıyoruz ama bir oyuncu takımda kaldı diye o takımı dinamitleme hakkına mı sahip olmalı? Önümüzde Muslera örneği var. Bu adam gs'den daha iyi bir takıma gidemez miydi kaç yıldır burada adam gık demeden çıkıp oynuyor. Bizimki ise iki yıldır kalecilik yapmıyor ve bu bir şaka değil. Buna rağmen sen birkaç maç köşede dur diyen bile olmuyor. Ben kendisindeki rahatlığı kimsede görmedim şu ana kadar inanılmaz bir şey. Nerede o maçın her anını yaşayan adam nerede bu boşvermiş herif. Öbür zavallı çocuk da öylece sıra gelmesini bekliyor. Tabii önündeki dubadan fırsat gelirse.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Her şey bir yana bize hep çelme takmaya uğraşan sinsi bir camiaya karşı deplasmanda alınan galibiyet acayip keyif verdi bana

Yorum

• Bu Kovacan´in tek derdi (lig basindan beri) kapagi Bizansa gayseye atmak. Sampiyon olarak misyonunu tamamlamis gibi takiliyor ve halen kesilmiyor...Kankilerinden Dorukhan gibi ayni kafada iste.

Maca gelmeye bile gerek yok. Bu capsiz Hoca´dan en kisa zamanda kurtulmak dilegiyle..sahadaki Oyuncu performanslari gayet normal
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Aleyhimize çalınan penaltı ATLANMASIN resmen Bir skandal yaşandı hakem tamamen art niyetli olarak sahadaydı
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Çok güzel galibiyet oldu takımı da oldukça beğendim. Çok güzel organizasyonlar yaptık ve pozisyonlar bulduk. Sayılmayan golümüz ve kaçırdığımız net fırsatlar vardı.

Kaptan da iyiydi ama yedirdiği gol olmadı ama yapacak bir şey yok 2-0’da fazla rahat olmanın sonucu diyelim. Kayseri taraftarına ekstra bir gıcığı olduğu için yaptığına emin olduğum için fazla da kızamıyorum.

Bu maçta özellikle iki kişi Enis ve Münir öne çıktı helal olsun. Münir müthiş bir kalite ya anlatmaya kelime bulamıyorum muhteşem bir adam.

Haydi şimdi sırada TK var inanıyorum bu sene alacağız kupayı ve 3.olacağız.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Kovacan´in tek derdi (lig basindan beri) kapagi Bizansa gayseye atmak. Sampiyon olarak misyonunu tamamlamis gibi takiliyor ve halen kesilmiyor...Kankilerinden Dorukhan gibi ayni kafada iste.

Maca gelmeye bile gerek yok. Bu capsiz Hoca´dan en kisa zamanda kurtulmak dilegiyle..sahadaki Oyuncu performanslari gayet normal
              Üffff

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her şey bir yana bize hep çelme takmaya uğraşan sinsi bir camiaya karşı deplasmanda alınan galibiyet acayip keyif verdi bana
                Aynen öyle
                şu fikstürle de düşeceklerini düşünüyorum
                yallah

pendik (d)
                gümrük
                şikeciler (d)
                konya
                sivas (d)

konya - kayseri maçını kaybeden düşer
                inş.
                uğurcanımıza sövenler yesin birbirini

antep ve gümrük kurtaracak. hatay, pendik ve bu ikisinden biri gidecek gibime geliyor
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• forvet arkası üçlü bu kadar etkisizken hücum istatistikleri gayet iyi. savunma konusu sıkıntı.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Uğurcan'la profesyonelce yollarımızı ayırmalıyız.3 milyon € gibi bonservis ücreti alırsak kardır.

Yorum

• 3 puan aldık diye yöneticiler es geçmesin..Hakem kesinlikle iyi niyetli değildi,olan bir pozisyonu görmezsin anlarım,göremedi süzemedi derim…verdiği penaltı sknadal ötesi
                      .....

Yorum

• Ülke futbolunda devir değişir, tetikçi hakem geleneği değişmez. Ali, Halil, Cem, Fırat, Mete gider; Çağdaş, Ümit vs. gelir.

Bardhi'nin golünden önce faul varsa; Fener'in attığı iki golden önceki fauller niçin verilmedi? İspanyol, Portekizli, Norveçli hakemin görfüğünü bizim öküzler niçin görmüyor?

Diğer mevzu, kendi altı pasında pas yapma saçmalığı. Abuk moda örneği... Ulan vur gitsin. Kale vuruşunu pasla yapınca, güya "City gibi oynuyoruz" diyecekler. Böyle yersin golü... Aptal herifler.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Önemli bir 3 puan kazandık.ligin son virajındayız.1,2 galibiyet daha alırsak ilk dörtte kalmayı garantileriz.3. bitirme oranımızda yüzde 70-80 lere ulaşır.

Maça gelirsek santrafor olarak oynayacak kim ise onun katkısı maça direkt etki edecek demiştim.Enis destan bu açıdan güzel maç çıkardı.Arkasındaki oyuncular çok verimli olmamasına rağmen enisin rakibe kurduğu üstünlük goller bulmamızı kolaylaştırdı.

Önceki maçlara oranla pas bağlantımız daha kötü idi.Birçok basit pas hatası yaptık.Özellikle final işlerinde kalitemizin altında kaldık.

Fountasın maçın başlarında ayağına oturmayan vuruş,viscanın futbol zekasına yakışmayan çaprazdan yaptığı vuruş,bardhinin basit hataları,pepenin oyunun gidişâtına göre bazen hevesli bazen uyku modunda takılması,uğurcanın bireysel hatası bizim adımıza gecenin eksileriydi.

Menuier yine çok iyi maç çıkardı.denswill,Mendy ve berat da gecenin iyileriydi.Enis zaten maçın yıldızı idi.Son dönemde inişte idi.Omuzlarındakı formanın yükü arttıkça verimi daha düşmüştü.Yedek kulübesinde biraz dinlenmek kendisine yaramış.

Hocanın dediği gibi topu alan oyuncuların alan kat etmesi önemliydi.Her oyuncu topla dikine veya paralel gitmesi takımın hatlarını birbirine yaklaştırdı ve daha kompakt durmamızı sağladı.

Bu arada hakemde rezil maç çıkardı.berata gösterilen kart yanlış ve verdiği penaltı da yanlıştı.Yine başka bir pozisyonda ceza sahası içinde havuza atlayan kayserili oyuncuya aldatmadan sarı kart vermeliydi.Bardhinin golü öncesi viscanın topu kazanması da gri pozisyon idi.Baş hakeme göre viscanın teması faul için yeterli değilken var hakemin devreye girip baş hakemin aklına bulandırması da yanlış idi.

Sonuç olarak kazanmaya yakın olan taraf bizdik ve kazanmasını bildik.Altın gibi 3 puandı.Tüm takıma tebrikler.

Yorum

• Prim verecekmiymis ozhaseki mactan sonra kayserili futbolculara acaba merak ettim!!
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu maçta Enis Destan da Visca da Pepe de gol atacaktır 4 yemezsek galibiz
                              dün saat 18.06 yorumum buyrun
                              Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• dün maçtan keyif aldım Berat kariyer maçını oynadı ve kafaları karıştırdı acaba seneye de olmalımı ki bana göre olmalı uğurcan olayı da fazla can sıkıyır sanırım son iki maç ONURALP oynayacak zaten öy le de olmalı
                                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X