Bardhi ve pepe defolun gidin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 33.Hafta | Kayserispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemunier topa vurduktan sonra top diğer oyuncunun ayağına da çarpıyor gibi. aut kararı anormal değil yani bence.
vardaki yabancı hakem şu an çıldırıyor olabilir müdahale edemediği poziyonlar için( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVAR hakemi iki dakika ne izledi anlamıyorum. 20 saniyede pozisyonun ne olduğu anlaşılıyor.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledirekt kornere vuruyor gibi geldi bana.
vardaki yabancı hakem şu an çıldırıyor olabilir müdahale edemediği poziyonlar için
Edit: Var mış. İspanyol Fuertes.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 20.04.2024, 19:41.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYan pas geri pas kontrollü futbol. Asla tempoya müsade etmiyor Avcı.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı hakem Var da mı Avar da mı?( ゚д゚)
Yorum
-
Hakemler konu trabzonspor olunca duduk ellerinde bekliyorlar ceza alani icinde dusse rakip de penalti calsam diye istanbul eziklerine sunu yapamazlar iste senelerce boyle hakkimizi caldilar sampiyonluklardan ettiler bizi serefsizler1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak alp.ckmk29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzlenmiyor abi döndüm City Chealse maçına gözüm doyuyorHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum