8tas hocasini gonderdi ritmini yakalar artik 3.luk sansimiz sikintiya girdi ciddi anlamda simdiye kadar coktan garintilemis olmaamiz gerekiyordu hocanin sacmalamalari olmasa elimize gelen butun firsatlari teptik
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Beşiktaş yendi puan farkı 1 e düştü ben böyle olacağını her defasında söylüyorum. Haftalardır maç kazanamayan beşiktaş ile aramızda 1 puan var şuan. Bu hocayla sene sonu devam ederse yönetim hayatının yanlışını yapar. Önümüzdeki sene başlamadan biter.
gittik içerde sivasa yenildik
telafi için almalıyız
yoksa işimiz zor
ligi üçüncü bitirmek ve kupayı almak
ikide iki yapan hocayla devam edersin
bu başkanımsıyla hiçbir halt olmayacağı için çok da önemli değil gerçi
yönetim gidene kadar yeni hoca plan program transfer umrumda değil
kulüp de tam iholuk kıvama geldi
başka kimse de adaylığa yanaşmazsa vay halimize
kayseride kim gol orucunda? yarabbi niyet ettim diye dalacak bize. kaleye bakacak uğurcan. ya hak bile demesine gerek yok. topa üflesin yeterli. uğurcan alır kaleye.
Onaçu düzelmediyse kalan tüm maçlarda Enis oynamalı forvette. Başlarım Pepesine de Umutuna da.
Oynasın çocuk, tekrar özgüvenini kazansın, hiç olmazsa satacaksanız da piyasası yükselsin iyi paraya satılsın.
Kalede de Onuralp oynamalı, sabredilmeli.
Lig 3.lüğümüz zor, olsak bile şansa bala olur,
Hedef Türkiye Kupası ve gençleri kazanma olmalı.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Trezeguet olmadığına göre gol atma ihtimalimiz de kalmadı bana kalırsa. Takım zaten baştan aşağı beceriksiz vasat isimlerle dolu durumda. Bari kalan maçlarda enis ve onuralp daha fazla forma şansı bulsun belki yüksek paraya satabiliriz.
Yorum