Bu maça çok iyi motive olmalıyız.Zaten kazanmak için birden fazla sebebimiz var.Öncelikle 3.sırayı daha sağlama almak için kazanmalıyız.Ayrıca ilk maçta yenildiğimiz rakibimizden rövanşı almalıyız.Ve son olarak da son iç saha maçındaki yenilgiyi telafi için kazanmalıyız.
Son hafta 4.sıra ile makası korusak da onun peşinden gelenlerin iştahını da kabarttığımız bir gerçek.Artık tam ciddiyet zamanı 2-3 maç daha kazanıp avrupa biletini cebimize koyalım.
Kadromuz aşağı yukarı belli.Santrafor konusu sadece sıkıntılı.Orada kullanacağımız oyuncu maçın gidişatına çok etki edecek.
Genel bir lig değerlendirmesi yaparsak 3.sırayı korumak teselli ikramiyesi olur ama gerçek olan pek başarılı bir sezon geçirmediğimiz.Zaten 12 yenilgi bu durumu kanıtlar nitelikte.avrupaya gidememek ve özellikle 6 hoca değiştirmiş bir bjk ya geçilmek bir TS taraftarı olarak beni rencide eder.Oyuncularımızdan bu son virajda hata yapmamaları ve tam konsantre olmalarını rica ediyorum.
tabiki her maçı kazanmak için ounuyor Trabzonspor ama benim için ARMA nerde nasıl olursa olsun desteklediğim bir unsurdur skor taraftraı hiç olmadım olmayacağımda zaten artık ülkede futbol adına hiçbirşey kalmamışken
Bu maça bilet almamda yardımcı olabilecek biri var mı? Kredi kartım olmadıgı için passodan bilet alamıyorum. Kırk yılın başı bir maça denk gelmişiz onuda kaçırmayalım
Yorum