Rakip zaten senden iyi 30-35 puan fark yemişsin. Son 6-7 senedir hiçbir maç olaylı geçmemiş durduk yere gergin olması gereken rakipken sen gerilmişsin. Buna dense dense gerizekalı denir.Yönetime gelecek olursan sizde akıl varsa ben ne olayım maç öncesi gerek burada gerek başka sosyal medya platformlarında insanlar bas bas bağırdı rakip pasoliglere kapatın bilet almayı diye ama akıllı, düşünen bir tane adam olmadığı için yönetimde bunu yapmadı. Şimdi biryerde okudum sahaya şişe atan hep aynı 30-40 kişiymiş yanındaki taraftarların şikayeti üzerine staddan çıkarılmışlar. Sen ilk maçta adamları yenmedin mı?,sahanın ortasında Uğurcan zıplatılmadı mı? Siz ne terbiyesiz adamlarsınız tüm Trabzon haklı sizin gibi barbar mı? Yazıklar olsun futbolu batsın midem bulanıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 30.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde şampiyonluk iddiamız yok. Maç anında topçular arasında bir gerilim yok. Gereksiz yere başımıza bela aldık.
Bugün sadece Gs kazandı, en az 3 fb li ceza alacak-sakatlanan var-Trabzon şehir olarak ülkeye rezil oldu…
Trabzonsporu tuttuğunu sanan ama gönlü gs li tipler var burda, hala geriyorlar dikkat edin, şehre-klübümüze-oyuncularımıza verdiğimiz zarar telafi edilemez ki sahalarında 3-2 yendiğiniz sezonda olana bak…
Trabzonspor ACİLEN LİGİN KANSERİNİN gs olduğunu anlamalı…
En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 18.03.2024, 00:25.Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Tümer bile ne diyor alın buyrun;
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip zaten senden iyi 30-35 puan fark yemişsin. Son 6-7 senedir hiçbir maç olaylı geçmemiş durduk yere gergin olması gereken rakipken sen gerilmişsin. Buna dense dense gerizekalı denir.Yönetime gelecek olursan sizde akıl varsa ben ne olayım maç öncesi gerek burada gerek başka sosyal medya platformlarında insanlar bas bas bağırdı rakip pasoliglere kapatın bilet almayı diye ama akıllı, düşünen bir tane adam olmadığı için yönetimde bunu yapmadı. Şimdi biryerde okudum sahaya şişe atan hep aynı 30-40 kişiymiş yanındaki taraftarların şikayeti üzerine staddan çıkarılmışlar. Sen ilk maçta adamları yenmedin mı?,sahanın ortasında Uğurcan zıplatılmadı mı? Siz ne terbiyesiz adamlarsınız tüm Trabzon haklı sizin gibi barbar mı? Yazıklar olsun futbolu batsın midem bulanıyor.
TECNO KG5q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İyi oldu zerre üzülmedim az bile yaptılar. Sen göz göre göre 1 senedir anadolu takımlarını 2 takım şampiyonluk yarışında olsun diye doğrarsan bedelini ödetirler. Maçtan önce yazdım adaletin bittiği yerde anarşi başlar. Bu gördükleriniz az bile bunların süper kupa ve 37. hafta oynayacakları maçları görün bide.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu simsarlar yüzünden çıktı bu olaylar bırakın. Yok hareketi git Trabzonda yap yok bilmem ne. Al işte gördük sonucunu .10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Bizim ceza alcagimiz kesin onumuzdeki seneyede sarkacaktie muhtemelen en az 6 mac aliriz da bu provakator topcularinda takipcesi olunmali klup simdiden gardini almali1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl ya başka kulüp taraflarına bilet alımı açık mıymış mal mı bu adamlar, bunu nasıl öngöremezler,
TECNO KG5q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Penaltı pozisyonunda ayak adamın kafaya giriyor bu tip pozisyonlarda kırmızı verilmediğini ilk kez görüyorum.
3. Golden önce faul de var onu da veremedi. Halil Umut Meler i konuşmak yerine yine tüm medyada Trabzon nefreti ve ırkçılığa varan söylemleri dinliyoruz görüyoruz.
Sosyal medyaya da tv lere de bakmam. Sahaya girip dayak yiyip bizi de rezil edecek görüntüler veren o Teröristleri içeri atsınlar ama ihale bize kalmamalı. Hakkımız yendi, en azından fb li oyunculara en az 5-6 maç ceza verilmeli. Jason muydu neydi o kaç maç ceza yediyse aynisi olmalı."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bardağı silah sayar savcıHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum