Fatih Tekke goreve
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 30.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
her seçiş bir vazgeçiş. 442 için dinamizmi düşük bir orta ikili berat-mendy. ikisi de karşılar, kovalamaz yapı olarak. ayakları o hızda değil. öndeki plan da tutmayınca bu sonuç sürpriz değil. enis'i ikinci yarı düşünebilir miydi? umut'u en azından fred'in üstünde baskı olarak oynatabilir miydi? bunlar hep olasılıklar. ben bu maç için teknik ekibe bir şey diyemiyorum. bir plan yaptılar tutmadı. ha bir an önce istifa edip takımın önünü açmalılar o ayrı. şampiyonluk baskısını atlatmış, planlı programlı şekilde oyuncu yetiştiren, satan, yarışan bir takım için koşullar oluşmuşken avcı gibi pahalı kadroyla hedef odaklı bir teknik direktöre hiç gerek yok artık. ki başarılı da olamadı. daha pahalı kadro kurup daha başarılı olsun diye uğraşmanın alemi yok.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Rakip 3 gün önce maç oynamış senden daha diri,hadi tekniği taktiği geçtim 1 haftadır bu maça hazırlanıyorsun ayakta kalacak halin yok.Rakip daha çok koşuyor,ikili mücadeleleri kazanıyor.Ne iş bu.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnis ve visca rezalet.enis net 2. 3. Lig topçusu zaten
Enis’in işleri değil zaten bu işler.
O kadar net ki.
Yoklukta oynadı işte.
Seneye çok ama çok zor dakika bile alması.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
İlk olarak Somers61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebos yere gazlandi takim , rahat kafa ile top oynamaya calissaydik deplasmandaki gibi boyle olmazdi
Yorum
-
Fred hem oyunu yönlendiriyor hem skor yapıyor, bizimkiler de seyrediyor. Maç önü yazmıştım, Fred’e 1’e 1 adam ver fener kıpırdayamaz, takımın beyni o. Pas bağlantısını kes orta sahayı geçemezler. Biz ne yapmaya çalışıyoruz anlamadım.Umut Güneş’i al Fred’in üstüne sal, Mendy eski yerine çek, oyun değişir. Erken gol lazım bize şimdi.
Yorum
-
Aynı golü iki kere yedik. Orta sahamız adamlarını unutup sürekli alakasız yerlere kayıyorlar. Kim ne derse desin, bu oyuncu grubunda Mendy orta sahada oynamaz. Bu planla oynamaz. Tek faydalı olacağı yer stoperdir. Geriden oyun açma, fuleli alan kat etme. Umut hatta Bardy bile şurada daha etkili olacaktır. Zira yer değiştiriyorlar ve pas açısı, seçeneği arttırıyorlar.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Ya insanın kafasını duvara çırpası geliyor. Yok kadro yok Mendy müdahele edememiş. Beyler takım tıkır tıkır top oynarken futbolcu önemli bir topu ıskalar gol yersin ve ya yüzdeyüz gol kaçırırsa futbolcuda suç ararsın. Sen takım futbolu namına bir şey yapmıyorsun.En son Togrul tarafından düzenlendi; 17.03.2024, 21:38.
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Mendy ortada oynar", " Mendy stopere almış yine", " "Avcı Mendy'yi stopere almış "....
Alın size Mendy! 2 golde ortada bomboş Fred'den geldi.
Şu da var, Mendy yanında 2 tane iyi merkez orta saha da yok.
MENDY BU TAKIMDA 6 oynayamaz, stoper oynar, geriden oyun kurar, alanı genişletir. Fernandez bunu yapamaz.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum