Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 26.Hafta | Pendikspor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saplaya saplaya gidiyoruz

Yorum

• VAR kayıtları açıklandı. Yediği tokatları atlatamamış sanırım, daha ne karar verdiğinin farkında değil.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Kendi istedikleri pozisyonları koymuş bunlar

VAR'ın hata ihtimali 0
        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 20.02.2024, 21:50.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendi istedikleri pozisyonları koymuş bunlar

VAR'ın hata ihtimali 0
          Hakemin var kamerasına gittiği pozisyonları açıklamanın insanları aptal yerine koymaktan farkı var. Normalde yapacaksan bir isi adam gibi yapacaksın. Var ile olan tüm konusmalarin verilmesi lazim ki manası olsun.
          Böyle devam ederse kopyala yapısıda döner. Vardaki gel bak der. Hakem tamam bakayım der. Sonra tamam ben yanlış gördüm, kararım bu deyip hikaye devam eder.
          Mesela bizim maçta bardhi in penaltı pozisyonunu koyacaksın ki manası olsun. Mesela var o pozisyonda neden çağırmadı. Bunun açıklanması lazim. Mesela darbe var ama yeterli degil mi dedi. Ya da hakem evet darbe var gibi ama yeterli degil mi dedi..asıl hikaye hakemin var ile konuşup kararını değiştirmediği porsiyonlar.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakemin var kamerasına gittiği pozisyonları açıklamanın insanları aptal yerine koymaktan farkı var. Normalde yapacaksan bir isi adam gibi yapacaksın. Var ile olan tüm konusmalarin verilmesi lazim ki manası olsun.
            Böyle devam ederse kopyala yapısıda döner. Vardaki gel bak der. Hakem tamam bakayım der. Sonra tamam ben yanlış gördüm, kararım bu deyip hikaye devam eder.
            Mesela bizim maçta bardhi in penaltı pozisyonunu koyacaksın ki manası olsun. Mesela var o pozisyonda neden çağırmadı. Bunun açıklanması lazim. Mesela darbe var ama yeterli degil mi dedi. Ya da hakem evet darbe var gibi ama yeterli degil mi dedi..asıl hikaye hakemin var ile konuşup kararını değiştirmediği porsiyonlar.
            Hikayeden tırışka
            Dediğiniz gibi tüm var konuşmalarını yayınlasınlar yiyorsa
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X