Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Son 16 | Gençlerbirliği 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    6 mac olmus galibiyet yuzu gormeyeli hala bahaneler hala zemin ulan onceki 5 macin zemini de boylemiydi de mac alamadik zorla adami gunaha sokacak mubarek gün
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• avcı hayranı keresteler dün yine twitter da facebook ta instagram da ortaya çıkmadı başladı. bunlar harbi idiot.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senle tartışmayacağım. Bugun Gençlerbirliğini yenmek için Trabzonspor'un bir hocası olması gerkiyorduysa o kadronun a.k
        Tartisacak birsey yok yazdiklarinin arkasinda duramayacaksan elestiriye kapaliysan yazdiklarin orneklerle curutuldugunde rahatsizlik duyacaksan yazmassin tartismaya da girmezsin olur biter,sana hemsonla mutluluklar ha bir de sen boyle yazarsan;
        Her mac sonu kotu futbolu oyunu nem, zemin, tarihinde var bu klubun vs bahane sunarak gecistirmeye calisan, geleli tek bir oyuncusuna deger katamayan, genc dusmani veteran sevici teknik ekibin a.k derler adama benden soylemesi..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 11:44.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          6 mac olmus galibiyet yuzu gormeyeli hala bahaneler hala zemin ulan onceki 5 macin zemini de boylemiydi de mac alamadik zorla adami gunaha sokacak mubarek gün
          Zaman kazanma, sorunları halının altına süpürme ve taraftarın gazını alma işleri

Yemezler artık
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sezon ilk kez bir resmi maçta geriden gelip kazandık (uzatmada).
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdullah Avcı başarısız olmuştur , gitmesi gerekiyor. Kadronun da sil baştan temizlenmesi gerekiyor. Ondan sonra Ağaoğlu bir şekilde ikna edilmelidir. Ben ondan başka bir yöneticinin buradan çıkabileceğini zannetmiyorum. Bundan sonra şuna karar vereceğiz. kısa sürede başarı mı, o zaman Sergeni ikna edeceğiz. Ama uzun süreli veya proje dediğimiz olayı Sergen yapamaz. Bir süre sonra sıkılıyor Sergen, devamını getiremiyor, her takımda aynısı oldu. ya da belirli bir sabır ve uzun süreli proje diyorsak F.tekke yi getireceğiz. Ama sabredebilirmiyiz bilmiyorum.

Ayrıca Ünal dönemi ya yanlış hatırlanıyor ya da bilerek abartılıyor. Ünal karaman bu takımda 50 yıl hocalık yapsa kolay kolay şampiyon yapamazdı. gönderildiği sezon bile çok yanlış anlatılıyor. Kaç kere düzeltmek zounda kaldım, tff sitesinde olmasına rağmen o dönemki puan durumu ve kadrodaki oyuncular bile yanlış anlatılıyor.

Zaten bizden önceki ve bizden sonraki gittiği takımlardaki başarısızlıkları bunu ispat ediyor. Ayrıca çok yanlış hatırlanan bir olay daha var. Ünal karaman döneminde kadro kötüydü olayı. Ünal karaman dönemindeki kadroyu A.avcı rahat şampiyon yapardı. ( uğurcan, novak,peraira, mikel, nwakame, a.ömür, sosa, sörloth, ekuban, sturrridge gibi çok özel oyuncuların olduğu çok iyi bir kadroydu. sadece iki stoperi iyi değildi. Ancak Sörloth gibi ts tarihinin en özel oyuncusu vardı elinde. Ama bu kadro ile başarısız olmuştur Ünal karaman. Hiç bir maçı tutamıyorduk, sadece göze hoş gelen futbol oynuyorduk maçların belirli bölümünde.). Sonuç olarak Ünal karaman başarısız bir antrönördür. Zaten bu olaya gerçekçi bakan herkes antrönörlük kariyerini incelerse bunu net olarak görür ki kendisi de hayatına buradan devam etmeme kararı aldı. Ancak tabiki de Ünal karaman ts için özel bir isimdir orası ayrı, futbolculuğu ve kişiliği oldukça kalitelidir. Yapmayın bunu. Merak edenler tff sitesinden dönemin puan tablosunu ve kadrodaki oyuncuları tek tek bakıp inceleyebilirler. Ve transfermarketten Ünal karamının hocalık kariyerini de görebilirler. Bilgiye ulaşmak zor değil. Boş efsanelerle yaşamayı bırakın artık.
              Ünal iyi hocadır falan demedim. Gençlerle çalışmayı bilen hoca olduğu için gençlerin değerini artırmıştır dedim.

Her dönemin kendine göre ihtiyaçları vardır.
              O dönem, Ünal gibi bir Hoca'ya ihtiyaç vardı.
              Bunun bir benzeri Samet Aybaba ile yaşanmıştı. Aybaba bunu BJK'de de yaptı.

İçinde bulunduğun şartlara, yeterliliklerine göre ne tür bir Hoca'ya ihtiyaç duyduğuna karar verirsin.

Trabzonspor'un şu anda Avcı'nın saha içindeki taleplerini ve ihtiyaçlarını finanse edebilecek durumda değil.
              Özetle, hazır, yetişmiş ve üst kalitede oyuncu kadrosu.... Trabzonspor bunu şu anda Avcı'ya veremez.

Avcı'nın da şu anda Trabzonspor'un ihtiyaçlarına cevap verebilecek kabiliyetleri yok.
              Genç ve yetişmiş oyuncuların karmasından potansiyelinin üzerinde performans almak, gençleri geliştirip kulübe gelir kazandıracak kârlar ile satılmalarını sağlamak.
              Avcı'nın böyle bir kabiliyeti yok.

Yani Avcı - Trabzonspor şu anda iki yönlü olarak birbirine asla oturmayacak iki lego parçası. Zorlarsan en iyi ihtimal birini kırarsın...

Ünal döneminde kadro çok iyi değildi, ama kötü de değildi.
              Lakin kusura bakmayın, saydığınız kadrodaki Ömür, Sörloth, Ekuban gibi adamlar sadece Ünal ile performans verdiler. (Hatta Hüseyin-Serkan gibi vasat oyuncular o dönem bugün Ömür'ü sattığımızdan daha iyi paralara teklifler aldılar. )
              Takım değiştirenler de performans veremedi, aynı takımda Hoca değiştirenler de performans veremedi.

Yani gelişmini tamamlayamamış adamlardan beklenenin üzerinde performans alabildi Ünal Karaman.
              Başkan ile dalaşmasa o sezon şampiyon da olabilirdi.
              Lakin Ünal dolu dolu bir teknik direktör değil. Daha çok bir mentör.
              Bu da gençler ile olan iletişiminde ona artı sağlıyor.

Bu yüzden de o dönem doğru adamdı.

Şu anda da böyle bir Hoca'ya ihtiyacın var.

Avcı gibi hazır yiyici bir Hoca'ya değil.

Ahmet Ağaoğlu konusunda kesin katılıyorum.
              Hüseyin-Newton hatası dışında harika bir başkanlık süreci geçirdi.
              Ünal da doğruydu, Avcı da o dönem doğruydu.

Son doğru kararı Avcı'yı şampiyonluk sezonu sonrası göndermekti.
              Ama mevcut başkan ile birleşen Hoca başını yediler.

Şu anda yeniden bir yapılanma için ilk ve en iyi seçenek Ağaoğlu'dur.
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 13:27.

Yorum

• 1. dakikasından son dakikasına kadar Trabzonspor için rezil diye tabir edeceğim bir maç.

Yorum

• Zorda olsa kazanacağımız bir maç olur demiştim tahminim tuttu ama bu kadar zor olacağı benim de aklıma gelmedi.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Kolay kolay bu tarz yazmam ama dün dakika 95:27 falan buradan dönecek ve ters giden ne varsa yoluna girecek diyen bir ruh haliyle izliyorum ekranı,yani en umutsuz olunması gereken noktada.
                    Evet her türlü eleştiriyi hak ediyor,başkan,yönetim,teknik direktör ve oyuncular.Ama bu saatten sonra çok fazla lüksümüz yok,en doğru şekilde ilerleyeceğiz.

Takımla ilgili eleştirilmesi gereken en temel konu,takım kimyası oluşturabilecek bir oyuncu grubunun olmaması,evet kalite düşük olur ama oyuncular bir takım olabilir,bizim sorunumuz şu anda bu,takım kimyası bir türlü oluşmadı.

İnşallah dün şansızlığımızı kırmışızdır.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ünal iyi hocadır falan demedim. Gençlerle çalışmayı bilen hoca olduğu için gençlerin değerini artırmıştır dedim.

Her dönemin kendine göre ihtiyaçları vardır.
                      O dönem, Ünal gibi bir Hoca'ya ihtiyaç vardı.
                      Bunun bir benzeri Samet Aybaba ile yaşanmıştı. Aybaba bunu BJK'de de yaptı.

İçinde bulunduğun şartlara, yeterliliklerine göre ne tür bir Hoca'ya ihtiyaç duyduğuna karar verirsin.

Trabzonspor'un şu anda Avcı'nın saha içindeki taleplerini ve ihtiyaçlarını finanse edebilecek durumda değil.
                      Özetle, hazır, yetişmiş ve üst kalitede oyuncu kadrosu.... Trabzonspor bunu şu anda Avcı'ya veremez.

Avcı'nın da şu anda Trabzonspor'un ihtiyaçlarına cevap verebilecek kabiliyetleri yok.
                      Genç ve yetişmiş oyuncuların karmasından potansiyelinin üzerinde performans almak, gençleri geliştirip kulübe gelir kazandıracak kârlar ile satılmalarını sağlamak.
                      Avcı'nın böyle bir kabiliyeti yok.

Yani Avcı - Trabzonspor şu anda iki yönlü olarak birbirine asla oturmayacak iki lego parçası. Zorlarsan en iyi ihtimal birini kırarsın...

Ünal döneminde kadro çok iyi değildi, ama kötü de değildi.
                      Lakin kusura bakmayın, saydığınız kadrodaki Ömür, Sörloth, Ekuban gibi adamlar sadece Ünal ile performans verdiler. (Hatta Hüseyin-Serkan gibi vasat oyuncular o dönem bugün Ömür'ü sattığımızdan daha iyi paralara teklifler aldılar. )
                      Takım değiştirenler de performans veremedi, aynı takımda Hoca değiştirenler de performans veremedi.

Yani gelişmini tamamlayamamış adamlardan beklenenin üzerinde performans alabildi Ünal Karaman.
                      BaÅŸkan ile dalaÅŸmasa o sezon ÅŸampiyon da olabilirdi.
                      Lakin Ünal dolu dolu bir teknik direktör değil. Daha çok bir mentör.
                      Bu da gençler ile olan iletişiminde ona artı sağlıyor.

Bu yüzden de o dönem doğru adamdı.

Şu anda da böyle bir Hoca'ya ihtiyacın var.

Avcı gibi hazır yiyici bir Hoca'ya değil.

Ahmet Ağaoğlu konusunda kesin katılıyorum.
                      Hüseyin-Newton hatası dışında harika bir başkanlık süreci geçirdi.
                      Ünal da doğruydu, Avcı da o dönem doğruydu.

Son doğru kararı Avcı'yı şampiyonluk sezonu sonrası göndermekti.
                      Ama mevcut başkan ile birleşen Hoca başını yediler.

Şu anda yeniden bir yapılanma için ilk ve en iyi seçenek Ağaoğlu'dur.
                      A.ömür, Sorloth , Ekuban sadece Ünal karaman ile performans verdiler cümlenize katılmıyorum.. Mesela koy Sörlothu şuanki takıma şampiyonluk mücadelesi verir, hele hele bir de yanına Sosa ve beklere peraira ve novakı ekledin mi ben bile hoca olsam şuanki durumumuzdan dahabaşarılı olurum. Sorloth apayrı bir oyuncu malesef Ünal karamanı bile iyi bir hoca gibi gösterebilir. Ayrıca Ünal karamanın da dokunduğu bir genç oyuncu yok. A.Ömür zaten bilinen bir oyuncuydu. Y.yazıcı (ekici olayı), Uğurcan, h.türkmen mecburiyetten oynatılmak zorunda kalındı.
                      A.avcı şampiyonluk sonrasında başarısız olmuştur. Ama Ünal karamanla hocalığı kıyas bile olmaz. Ünal karamanın hoca olarak hiçbir başarısı henüz olmamıştır. Hocalık yaptığı neredeyse tüm takımlardan başarısız olarak ayrılmıştır.
                      Yani demem odur ki A.avcı yetiştirici ve abilik yapabilecek bir hoca değil. Eline kaliteli bir kadro verirsen maksimum verimi alırsın. (Bence 1996, 2010,2019 kadroları gibi kadroları ver A.avcıya seni şampiyon yapsın).
                      Biz mevcut durumumuzda bu kaliteli kadroyu verecek gibi durmuyoruz. O yüzden A.avcı ile devam edilmemelidir. Ünal karaman kalitesiz bir kadroyla başarılı olmuş gibi anlatılıyor. Burada 3 hata var. 1.si o dönemki kadro Ts açısından oldukça kaliteli bir kadro idi. Kadrodaki isimleri önceki mesajda yazmıştım, isteyen o dönemki kadroya bakabilir. 2. si o kadroya rağmen başarılı değidi. bıraktığında ligde pek de yüksek olmayan bir puan ile 3. sıradaydık. 3. sü ise net bir şekilde gençlere dokunmamıştır. Ha neyi iyi yaptı oyun olarak göze hoş gelen bir oyun vardı ama bu tüm maça yayılmıyordu. Ama bjelica gibi hocalar yerine geçiş sürecinde Ünal karaman tarzı hocalar geçici olarak düşünülebilir.

Forumda anlamlandıramadığım zor bir durum var. Bariz bir şekilde başarılı olmamalarına rağmen Ünal karaman ve Bjelica fanları var. . Bundan sonraki hocalarımız çok daha dikkatli seçilmelidir. Mesela Okan buruk gs camiasından ama gitti bir çok takımda başarılı oldu,net başarılar elde etti sonra gsye geldi ve ciddi bir başarı ortaya koydu. Sergen de aynı şekilde. Malesef bizim içimizden dediğimiz hocalar da bu yok. İnsanlar bir tutturmuşlar Ünal karaman sevdası. Adamın hocalık kariyerinde net hiçbir başarısı yok.
                      En son emre6117 tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 15:55.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kolay kolay bu tarz yazmam ama dün dakika 95:27 falan buradan dönecek ve ters giden ne varsa yoluna girecek diyen bir ruh haliyle izliyorum ekranı,yani en umutsuz olunması gereken noktada.
                        Evet her türlü eleştiriyi hak ediyor,başkan,yönetim,teknik direktör ve oyuncular.Ama bu saatten sonra çok fazla lüksümüz yok,en doğru şekilde ilerleyeceğiz.

Takımla ilgili eleştirilmesi gereken en temel konu,takım kimyası oluşturabilecek bir oyuncu grubunun olmaması,evet kalite düşük olur ama oyuncular bir takım olabilir,bizim sorunumuz şu anda bu,takım kimyası bir türlü oluşmadı.

İnşallah dün şansızlığımızı kırmışızdır.
                        Bardhinin ve umut güneşin orta saha, enis destanın forvet olduğu, erenin sağ bek olduğu bir kadrodan benim hiçbir umudum yok. Seviyeleri 2. lig bunların. Tabi bu kadar kötü oyunlarına rağmen A.avcının inatla bu isimleri denemesine anlam veremiyorum artık. A.avcı ve yönetim oturup isim isim gitmesi lazım, bundan olur bundan olmaz. Ama malesef A.avcı haftalardır herşey kabak gibi ortadayken hiçbirşeyi değiştirmeden devaö ediyor.
                        Mesela yetersiz olmasına rağmen ikinci yarıya forveti ikile al poyrazı oyuna. Bardhi ve umut güneşi kadroya bile alma. Oynat başka oyuncuları. Olmayan şeyleri neden inatla devam ediyorsun. Emin olun bu saydığım kötü performans gösteren oyuncular böyle sürekli oynatıldıkça, normalde kolaylıkla yapabileceği işleri bile yapamıyorlar. Çünkü kendilerine güvenler bitmiş bu isimlerin, aman bir hata daha yapmayayım stresinden sürekli hata yapıyorlar.
                        Mevcut kadrodan adamakıllı 11 çıkmıyor. Mesela ilk 11imiz nasıl olmalı. Varmı önerisi olan. Ayrıca uğurcana herkes sallıyorda yedeği taha tepe onu da gördük.

.....uğurcan.....
                        .monour...baniya(mecburen)..denswill (mecburen)..eren (mecburen)...

...berat (mecburen)....mendy ....
                        visca.............................pepe (canı isterse).................. treze..
                        ......onuachi ( gelirse artık)....
                        Enis destan da son 30 dakika duruma göre oyuna girer. Göktan bazen oyuna girebilir. Geriye başka yazılacak yedek bile yok.
                        Daha iyi bir 11 oluşturabilecek var mı.
                        En son emre6117 tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 16:10.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          A.ömür, Sorloth , Ekuban sadece Ünal karaman ile performans verdiler cümlenize katılmıyorum.. Mesela koy Sörlothu şuanki takıma şampiyonluk mücadelesi verir, hele hele bir de yanına Sosa ve beklere peraira ve novakı ekledin mi ben bile hoca olsam şuanki durumumuzdan dahabaşarılı olurum. Sorloth apayrı bir oyuncu malesef Ünal karamanı bile iyi bir hoca gibi gösterebilir. Ayrıca Ünal karamanın da dokunduğu bir genç oyuncu yok. A.Ömür zaten bilinen bir oyuncuydu. Y.yazıcı (ekici olayı), Uğurcan, h.türkmen mecburiyetten oynatılmak zorunda kalındı.
                          A.avcı şampiyonluk sonrasında başarısız olmuştur. Ama Ünal karamanla hocalığı kıyas bile olmaz. Ünal karamanın hoca olarak hiçbir başarısı henüz olmamıştır. Hocalık yaptığı neredeyse tüm takımlardan başarısız olarak ayrılmıştır.
                          Yani demem odur ki A.avcı yetiştirici ve abilik yapabilecek bir hoca değil. Eline kaliteli bir kadro verirsen maksimum verimi alırsın. (Bence 1996, 2010,2019 kadroları gibi kadroları ver A.avcıya seni şampiyon yapsın).
                          Biz mevcut durumumuzda bu kaliteli kadroyu verecek gibi durmuyoruz. O yüzden A.avcı ile devam edilmemelidir. Ünal karaman kalitesiz bir kadroyla başarılı olmuş gibi anlatılıyor. Burada 3 hata var. 1.si o dönemki kadro Ts açısından oldukça kaliteli bir kadro idi. Kadrodaki isimleri önceki mesajda yazmıştım, isteyen o dönemki kadroya bakabilir. 2. si o kadroya rağmen başarılı değidi. bıraktığında ligde pek de yüksek olmayan bir puan ile 3. sıradaydık. 3. sü ise net bir şekilde gençlere dokunmamıştır. Ha neyi iyi yaptı oyun olarak göze hoş gelen bir oyun vardı ama bu tüm maça yayılmıyordu. Ama bjelica gibi hocalar yerine geçiş sürecinde Ünal karaman tarzı hocalar geçici olarak düşünülebilir.

Forumda anlamlandıramadığım zor bir durum var. Bariz bir şekilde başarılı olmamalarına rağmen Ünal karaman ve Bjelica fanları var. . Bundan sonraki hocalarımız çok daha dikkatli seçilmelidir. Mesela Okan buruk gs camiasından ama gitti bir çok takımda başarılı oldu,net başarılar elde etti sonra gsye geldi ve ciddi bir başarı ortaya koydu. Sergen de aynı şekilde. Malesef bizim içimizden dediğimiz hocalar da bu yok. İnsanlar bir tutturmuşlar Ünal karaman sevdası. Adamın hocalık kariyerinde net hiçbir başarısı yok.
                          Gençler mecburen oynatılıyor zaten.
                          Mecburen o dönem oynatılan gençler 5-15-25 milyon eurolara talep gördüler. Aynı oyunculardan bugün en iyisi 2.5 milyona zoraki satıldı.

Sörloth şampiyonluğa oynatır?
                          iddia... Neye göre?
                          Bizden gittiği hiçbir takımda performans veremedi. Almanya hadi fiziken sert, İspanya'da da veremedi.

O kadro iyi kadroydu, gençler belli bir seviyeye geldikten sonra.
                          Yoksa Sörloth geldiği zaman burada neler yazıldığını ben net hatırlıyorum.
                          Sörloth'u sörloth, Yazıcıyı yazıcı, Ömür'ü ömür yaptıktan sonra tabii kadro kaliteli kadroydu.

O adamları o seviyeye getirmek mesele.

Bjelica başarısız veya başarılı olmadı.
                          Adama bütç vermediler, ona göre ucuz adamlarla iş yapmaya çalıştı. Baktı başkan pabuç pahalı, gitti para harcamaya başladı. 3-4 hafta içinde de kovdu hocayı ki zaten Avcı için yol yapılmaya çalışıldığını artık herkes kabul ediyor.
                          Yani Bjelica'ya çalışma ortamı, başarılı olması için bütçe ve destek verilmedi. Geçiniz o işleri.

Aynı fikstürde benzer kadro ile ne yol aldığımız, ne oyun oynadığımız ortada.

Ayrıca, Bjelica takımında gençlerin durumu, takımın fizik kondüsyonu ne idi, bugün ne?
                          Bu karşılaştırma bile tek başına benim için mevcut durumdan Trabzonspor açısından daha iyi bir Hoca olduğunun net ispatıdır.
                          Trabzonspor'a yeter mi yetmez mi?

Bu tarz hocalar ile uzun vadede sonuç alırsın. Düşük bütçe, yavaş yavaş gelişen oyun ve oyuncular.
                          Avcı gibi bana hazır, bol maaşlı adamlar al türü bir hoca değildi adam.
                          Başarılı mı değil mi niye karar verilmezi anlamak için sadece bütçesine değil, Avcı'dan kalan, kovmaya bile gücümüzün yetmediği adamlara bakmak yeterli.

Ünal'ı 40 kere anlattım, geçiş hocasıydı. Vazifesini yaptı. Gönderilmesi de doğruydu.
                          Oradan yukarısı için yetersiz bir Hocaydı.

Yorum

• Aynı fikstürde:
                            Bjelica 5 maç 9 puan.
                            Avcı 5 maç 1 puan.

O 1 puanı da şans eseri aldı.

Bjelica ile Abdullah Avcı karşılaştırılamaz. Altınla teneke arasında ne kadar fark varsa Bjelica ile Abdullah Avcı arasında da o kadar fark vardır.

Yorum

• Sadece şu,
                              Berat, Ömür, Eren, MehmetCan...
                              Bu adamların bir kısmı milli takıma çağırıldı, bir kısmı milli takıma konuşulmaya başlanmıştı.

Şimdi bu adamların milli takıma gitmesi mümkün müdür?

Bu benim için yeter kıstastır oyuncu gelişimi açısından.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gençler mecburen oynatılıyor zaten.
                                Mecburen o dönem oynatılan gençler 5-15-25 milyon eurolara talep gördüler. Aynı oyunculardan bugün en iyisi 2.5 milyona zoraki satıldı.

Sörloth şampiyonluğa oynatır?
                                iddia... Neye göre?
                                Bizden gittiği hiçbir takımda performans veremedi. Almanya hadi fiziken sert, İspanya'da da veremedi.

O kadro iyi kadroydu, gençler belli bir seviyeye geldikten sonra.
                                Yoksa Sörloth geldiği zaman burada neler yazıldığını ben net hatırlıyorum.
                                Sörloth'u sörloth, Yazıcıyı yazıcı, Ömür'ü ömür yaptıktan sonra tabii kadro kaliteli kadroydu.

O adamları o seviyeye getirmek mesele.

Bjelica başarısız veya başarılı olmadı.
                                Adama bütç vermediler, ona göre ucuz adamlarla iş yapmaya çalıştı. Baktı başkan pabuç pahalı, gitti para harcamaya başladı. 3-4 hafta içinde de kovdu hocayı ki zaten Avcı için yol yapılmaya çalışıldığını artık herkes kabul ediyor.
                                Yani Bjelica'ya çalışma ortamı, başarılı olması için bütçe ve destek verilmedi. Geçiniz o işleri.

Aynı fikstürde benzer kadro ile ne yol aldığımız, ne oyun oynadığımız ortada.

Ayrıca, Bjelica takımında gençlerin durumu, takımın fizik kondüsyonu ne idi, bugün ne?
                                Bu karşılaştırma bile tek başına benim için mevcut durumdan Trabzonspor açısından daha iyi bir Hoca olduğunun net ispatıdır.
                                Trabzonspor'a yeter mi yetmez mi?

Bu tarz hocalar ile uzun vadede sonuç alırsın. Düşük bütçe, yavaş yavaş gelişen oyun ve oyuncular.
                                Avcı gibi bana hazır, bol maaşlı adamlar al türü bir hoca değildi adam.
                                Başarılı mı değil mi niye karar verilmezi anlamak için sadece bütçesine değil, Avcı'dan kalan, kovmaya bile gücümüzün yetmediği adamlara bakmak yeterli.

Ünal'ı 40 kere anlattım, geçiş hocasıydı. Vazifesini yaptı. Gönderilmesi de doğruydu.
                                Oradan yukarısı için yetersiz bir Hocaydı.
                                İddiamı tekrarlıyorum Sörloth şuanda Tsye gelsin tek başına bir çok maçı aldırır. O oyuncu farklı bir seviyeydi. Ayrıca gittiği takımlarda da başarısız sayılmaz. Ben Türkiye ligi standartları için farklı bir profil diyorum zaten. Mesela Nwakame Türkiyede ligin içinden geçti, oynadığı 4 sene de. Almanya, ispanya liglerinde oynasa kadroya bile giremeyebilirdi. A.ömür konusu apayrı bir konu. Üzerinde çok uzun tartışılması gerekn bir konu. Çok potansiyelli bir oyuncuydu Bu potansiyelini alt yaş kategorilerinde ispatlamıştı. A takıma çıktığı dönem de büyük bir ivmeyle geldi. Taki ilk sakatlığına kadar. Sonra iyileşti bir süre form tuttu sonra yine ciddi bir sakatlık yaşadı. Sonra yine toparladı, şampiyonlukta önemli katkıları oldu. Ama o beklenilen A.ömür olamadı. Çok ciddi eleştirye maruz kaldı, kendi de pek profesyonel hareket etmedi muhtemelen. ve bugün gelinen nokta oldu.
                                Y.yazıcı da kalsaydı birebir aynıları yaşanacaktı. Uğurcan daki gidişat ta A.ömür ile benzer.
                                Bu çocuklara ciddi bir profesyonel yaklaşım yapılmıyor ve malesef çok ciddi eleştiri alıyorlar ve bir yerden sonra dağılıyorlar. sürekli aynısı oluyor. Bundan sonra herhalde hangi isim olursa olsun biraz performans verince iyi bir alıcı çıkınca satmak lazım. Oyunculara da yazık oluyor, bize de. Açıkçası A.ömür olayına çok üzüldüm. Uğurcanda benzer bir süreç yaşanacak gibi duruyor. Ki bu adamlar içimizden tamamen. Diğer oyunculara göre maliyetleri bedava. Ama seviyoruz en yakınımızdakini dövmeyi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X