Bakalim Avci pasa Trabzonspor tarihine bir hezimet daha yazdirabilecek mi. Maci izleyenlere sabir diliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
1-0İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSekiztaş'ın zorda olsa kazanacağı bir maç olur.
2-0
2-1
3-1
BJK alır.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-0 beşiktaş kazanır maçı. ben şahsen maç izlemeyi bıraktım bu maç oynanırken aynı saatte başlayan başka maçları izleyecem. boş yere sinirlenmeye gerek yok.
Avcı geldiğinden beri izlemiyorum, sen iyi dayanmışsın.
Yorum
-
Yenilirsek son 5 maçta, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet üst üste olacak.İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı ciddiye alırsak kazanırız. Beşiktaş yenilmeyecek takım değil.
Ha ola ki yenildik, çanlar çalmaya başlar. Ola ki farklı yenildik ve Avcı yine çıkıp gevşek gevşek konuşursa o zaman işin tadı ciddi manada kaçar.
Bu rahatlık fazla, Başakşehirin başında değilsin.
Bu takım yaralı Kartal'ı yenebilir mi, o atmosferde kolay değil
Maçtan ümidim yok.
Renklerin aşkına izleyeceğiz mecburen
Şu leş ligde üçüncülüğü bile zora soktular ya bunlara ben ne diyeyim de rahatlayayım?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
her şerde bir hayir vardir.İlk olarak m. Ali senocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyenilsek bir dert yensek başka bir dert bizi böyle düşündürenler utansın
redmi note 8 pro cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama şuna emninim ki, yenilirsek mr. Hunter yine bahaneler bulacaktir.
Bu kez hala üçüncüyüz diyemeyeceğine göre
maç öncesinden konuşma metnini hazirlayacaktir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ciddi manada her iki takımın da bu kadar kötü bir form durumunda karşılaştığı başka bir maç hatırlamıyorum. Abdullah Avcı'nın genel manada İstanbul deplasmanlarında iyi bir motivasyonu var ancak bu sefer iler değişik. Olası bir yenilginin kendi sonunu getireceğinin bilincinde. Beşiktaş ise hem hoca hem de yönetim konusunda bize göre kredisi bir tık daha yüksek bir takım. Hem üçüncülük isteği hem de iç sahada oynayacak olmalarının avantajı ile bize göre bir adım daha öndeler.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Beraberlik 3 maç üst üste kaybetmekten dolayı oluşan kara bulutları dağıtır. Zor ama imkansız asla değilİlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi manada her iki takımın da bu kadar kötü bir form durumunda karşılaştığı başka bir maç hatırlamıyorum. Abdullah Avcı'nın genel manada İstanbul deplasmanlarında iyi bir motivasyonu var ancak bu sefer iler değişik. Olası bir yenilginin kendi sonunu getireceğinin bilincinde. Beşiktaş ise hem hoca hem de yönetim konusunda bize göre kredisi bir tık daha yüksek bir takım. Hem üçüncülük isteği hem de iç sahada oynayacak olmalarının avantajı ile bize göre bir adım daha öndeler.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Avcı'nın fırsat maçı.
Deplasmanda büyük maç(bu sezon sadece maçın adı büyük) galibiyetinin kendisine yine zaman kazandıracağını ve birkaç haftalık kötü gidişi unutturacağını hesap ederek takımı bu maça iyi hazırlayacaktır,tıpkı fb maçında olduğu gibi.Futbolcularda büyük maç ve İstanbul deplasmanında daha farklı motive olacaklardır.
bjk ciddi bir kriz ve kaosun içinde.İçeride henüz daha dışarıya yansımayan da çok şey var gibi.Yönetim,Samet Aybaba ve futbolcular(özellikle yerliler)diken üstünde.Onlar da bizi yenerek bir çıkış arayacaklardır.Orta sahada bir üstünlük kuracağımızı,ligi ve bizi çok iyi tanımayan Santos'un üzerimize gelmek gibi yanlış bir taktikle maça başlayacağını,büyük maçlarda bu tür taktiklere karşı meşhur geçişi iyi oynatan Avcı'nın bunu iyi değerlendireceğini düşünüyorum.Beraberlik bile sürpriz olur,kazanırız.
Her ne kadar bana göre kazanmaya yakın olsak ve sonunda kazansak bile bu hiçbir sorunu örtmeye yetmeyecek, 3.lük yarışında bir avantaj ve istatistiğe bir bjk deplasman galibiyeti kazandırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.En son Larking tarafından düzenlendi; 02.02.2024, 12:39.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Enes Başkaya'nın Kasımpaşa maçı öncesinde yazdığı cümleyi hatırlatmak istiyorum;İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 senedir yenilmediğimiz deplasmandan en az 1 puan çıkartırız.onlarda bizden kötü form durumunda
Bu takım Hiçbir takımı yenemez.
BJK bu maçla üçüncülüğe oturur. Maç sonu Mr. Hunter yenilgiye rağmen hala üçüncüyüz diyemez belki ama yine kendine has bir mazeret bulacaktır.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum