Takımın, yönetimin, teknik heyetin komple değişmesi lazım. Buna rağmen Şenol Güneş gelsin diyenler var yönetimde. Şenol Güneş'in bjk macerası sonrası tavrını geçtim. Asla bu takıma gelmez. 85 tane transfer ister. Bu takımın bu saatten sonra yürekten iyi kötü yükünü Fatih Tekke çeker. O da sezon sonu gelebilir. Şu anda Alanya'yı bırakıp gelirse kendine de yazık olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
hala kadro kalitesiz ondan bu işler diyen var!!!
rakip iki tane 17 yaşında stoperle oynamış, rakibin en önemli oyuncusu aytaç kara!! la aytaç kara ben yazarken sinir krizi geçiriyorum!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ulan telafi diye çıktığınız maçın sonucuna bakın.3 değil 6 oyuncun eksik olsa bile şu rakipten 3 gol yenmez.Yapacağınız iş batsın sizin beceriksiz sürüsü.
Yorum
-
Zekası düşük ucubenin teki olduğun diğer arkadaşlara yazdığın mesajlarından da belliydi de yine de belki bir ışığı görürsün diye açıklama yapayım dedim ama değmezmişsin be kardeş. Avcıya yorumumu zaten bu konuya atılan ilk mesajımda yaptım. Olası bir disleksi problemine karşı tekrar açıklayayım. Avcı geldiğin günden beri takıma hiçbir şey katmamıştır. Kendisi hakkında yapılması gerekilen tasarruf da bellidir. Bunu açıklamak için başka yollara sapıp yine başarısız insanlar üzerinden örnekler vermenize gerek yok, söylemek istediğim şey buydu. Neyse siz kendi halinizde takılın yav, Trabzonspor sevgisini sadece siz taşıyorsunuzİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis uyardığın işin tşk ederim Bjelica-Bayern olayını şimdi gördüm, keşke içinizde birazcık Trabzonspor sevgisi olsaydı da Bardhi, Bartra, Gomez, Umut falan onları da yazsaydınız, bu kadronun temelini atan adamın ismini zikretmeden, Trabzonspor tarihine utanmadan bok atan adamın isimini zikretmeden, sadece Bjelşca üzerinden mizah yapman her ne kadar etkileyici de olsa, bizi kesmedi, eğer sorun ekmek yemeyse, şimdi ki vasat Bundesligadaki vasatı cebinde bozuk para diye harcar, aç maç sonu röportajlarını dinle ne dediğimi anlarsın.
Yorum
-
Önemli değil bunlar.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala kadro kalitesiz ondan bu işler diyen var!!!
rakip iki tane 17 yaşında stoperle oynamış, rakibin en önemli oyuncusu aytaç kara!! la aytaç kara ben yazarken sinir krizi geçiriyorum!!
AVcı'nın emekli takımı kurulacak, 2-3 milyon euro maaşlı EYT li topçular toparlanacak...
Sonra futbol konuşacak kendileri.
Şu anda ne konuştuğunu da bilmiyor.
Tarihimizde var bunlar, normal falan demeye başladı.
Birileri delirip yolda falan kontrolsüz konuşacak, harbiden ayıp olacak.
Böle bir konuşma olur mu arkadaşım?
Dalga geçmeye başladı komple camia ile!
Yorum
-
Suanda olmasi gereken en dogru cozum erken ve acil secim karari. A.avcinin da istifaya zorlanmasi
. Ve bir sekilde sehrin agır toplarinin Agaoglunu bir sekilde ikna etmesi.
Ama.bunu yapabilcegiz gibi durmuyor. Malesef biz de bu dogru karari alabilmek cogu zama mumkun olmadi.
Cok net goruluyirki Ertugrul dogan birakmayacak, A.avci da devam edecek. Zaten A.avci dada cok buyuk.hatalar olsa da bu baskan gitmeden tsnin duzelme imkani yok.
Yani a.avci da kovulsa yerine f.tekke de gelse ya da ilhan palut, ya da baska.herhangi bir antronor bu takimla ve bu ekonomik hamlelerle pek bir sey degismez.
Yorum
-
Koşmayan, rakibe dokunmayan, hucum yapmasını bilmeyen oyuncu grubu ile karşı karşıyayız.
İşin en üzücü tarafı iki yıldır bu yönetimin bir tane elle tutulur transfer yapamaması. Şu an satmaya kalksan nakite çevirebileceğin değerin yok.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Tamam reis sakin olİlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala kadro kalitesiz ondan bu işler diyen var!!!
rakip iki tane 17 yaşında stoperle oynamış, rakibin en önemli oyuncusu aytaç kara!! la aytaç kara ben yazarken sinir krizi geçiriyorum!!
Kasımpaşa bizden aşağıda bir takım ama adamlar canla başla oynuyor. Bizim gibi 4 mal arasından gol yemiyor. Helal olsun çocuklara. Kadro meselesi bu maç özelinde değil, geçen hafta 5 yedik kadro yetersiz desek haklıydık ama bi Trabzonspor’uz dedik, Trabzonspor böyle oynamaz dedik. Yani kadro olayına bakarsak bizim 2-3 takım harici herkesi yenmemiz gerekiyor. Sahada işler öyle yürümüyor.
Yorum
-
evet aynen de oyle sen muhalefeti satın alıp göstermelik seçim yaparsan tabiki bunlar olur. Şimdilerde de bunun sıkıntısını çekiyor reis. Ara ara kılıçdaroğlunun adını anmadan yapamıyor. Yok geri gelecek yok kumpas kuruldu falan. Kılıçdaroğluna olanın bi benzeri yıllar önce bahçeliye olacaktı ama meralli genel kurultaya yargıtay izin vermedi ve parti içi seçim yapılamadı. Sonra da onlar da gidip iyi partiyi kurdu. Bahçeli de reisin tarafına geçti falan filan. Haa daha da eskiye gidersek reisin hapisten çıkmasını sağlayan deniz baykaldı ve de gündüz mecliste birbirlerine sallarlardı akşam eşleriyle beraber yemek yerlerdi. Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. Neyse sağlıcakla emmioğlu.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 yildir enaz 10 secimde titreye titreye oy verdiler ha. Neyse emicemin oğlu kendine iyi bak.
Yorum
-
Bence tercihlerini bir kontrol et, burdan pek hoş görünmüyor, bizde Bjelica madem gidecekse daha düşük profillisini niye getlrdin, madem öyle o kalsaydı diyoruz, yoksa Bjelşca övülmüyor, ha evet Avcıya karşı övülüyorİlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZekası düşük ucubenin teki olduğun diğer arkadaşlara yazdığın mesajlarından da belliydi de yine de belki bir ışığı görürsün diye açıklama yapayım dedim ama değmezmişsin be kardeş. Avcıya yorumumu zaten bu konuya atılan ilk mesajımda yaptım. Olası bir disleksi problemine karşı tekrar açıklayayım. Avcı geldiğin günden beri takıma hiçbir şey katmamıştır. Kendisi hakkında yapılması gerekilen tasarruf da bellidir. Bunu açıklamak için başka yollara sapıp yine başarısız insanlar üzerinden örnekler vermenize gerek yok, söylemek istediğim şey buydu. Neyse siz kendi halinizde takılın yav, Trabzonspor sevgisini sadece siz taşıyorsunuz
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Trabzon zor şehir. Hem de çok zor. Entelektüel olanlar gerçekten inanılmaz insanlar. Zor bulunurlar. Özgür düşünürler ve çıkarsızdırlar.
Ama bir de çıkarı olanlar, mahalle baskısı altında kendi düşüncesi olmayanlar, ezberci davranış sergileyenler vs vs işten bunlar çok Trabzon da.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Okuduğumu anlıyorum,Avcının kurduğu kadronun hikayesini Avcıdan dinlemek lazım ama aynı Kopenhag2ın bu sezon gsyi nasıl sürklase ettiğini de gördüm,Unitedin olduğu grubu ikinci bitirdiler,o takımda Corne golü atsaydı sen gidecektin,sonrası zaten büyük takımdaki hedefsizlik sendromu ben durumu anlıyorum,insaflı oluyorum sen ise Avcı düştü bir de ben yapıştırayım diyorsun,İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. “Size de” tavsiyem bu konuda kendinizi geliştirmeniz. Önceki mesajımda Avcının kendi kurduğu kadronunda çok başarısız olduğu sonrasında istifasına yol açtığını yazdım. Otomatik cevap yazmak yerine okuduğunuzu idrak etmeyi deneyebilirsiniz. Cevabınız yoksa yazmak zorunda değilsiniz…
ha yine o adam içerde lideri yenip,puan farkını ikiye düşürmüştü toparlamıştı elinde kadro varken ama bugün durum bambaşka,bu kadro asla ama asla her hangi bir haltı doğru yapamaz o kadar yeteneksiz ve düşük zekalı bir kadro.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum