Kabak gibi dışarıda olan pozisyonu yalandan yere 5 dk izleyip gol verdiler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Benim için göze hoş gelen futboldan ziyade puan alıp şampiyonluktu önemli olan. Abdullah avcı başkanında iyi olmasıyla bunu başardı elinde Nwakaeme gibi bir silahta vardı. Şimdi başkan kötü kadro kötü hocada istediğini yapamıyor yapamazda. Oyunculardada zaten hırs ve özgüven yok kendine güvenen bir grup değil. En başta başkanımız çok kötü yönetiyor kulübü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Birazda gecis surecindeyiz hala ucuncuyuz aciklamasi gelecek bekleyelim.oynattigi oyun 17 yasindaki stoperlere dis geciremiyor yokmu bir wakame gelsin de sapkadan tavsan cikarsin kurtarsin hocamiİlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavcı bişey dedi mi?
yine bahanesi aynı mı?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Avcı : ben tabelaya bakarımİlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki genç oyuncu faydalı olabiliyormuş bak Poyrazi zorunlu oyuna soktu Poyraz da ona soktu.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Doğru oyuncu seçimleri ve değişiklikleri ile daha takım olurduk. Eğer bölgede eksiklik varsa devşirmelerle değil de genç takımdan bölgenin oyuncusu ile devam edersin. En ufak kupa maçında neden kalede Onur Alp yok meselaİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenet söylüyorum bu kötü kadro dahi adam gibi bir hocanın elinde olsa çok daha iyi oyunlar görürüz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Tamam herşey okey neden tekrarı gösterilmedi ?? Var görüntüsü neden yok ? Biz kabak gibi topun çıktığını gördük zaten bizim tüm oyuncular çıktı diye itiraz ettiler ?İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKabak gibi dışarıda olan pozisyonu yalandan yere 5 dk izleyip gol verdiler.
Yorum
-
Ya hala bjelica diye sayıklayanlar var ya hadi diyelim ki biz avcı fanatiğiyiz siz ne oluyorsunuz bizden farkınız ne o zaman? Başarısız çöp bir herifi sayıklıyorsunuz top mu oynuyoduk ne yapıyorduk? Bir ileri bir geri 2-0’dan ezilerek maç veriyoduk adana’da orta sahayı geçemeden yenildik siz ne anlatıyorsunuz ya?
Ben sonuç odaklı biriyim kardeşim her zaman söyledim bunu bir kere de iyi oynadık demedim sadece fb ve antep maçlarında bu takım top oynadı onun dışında rezil bir futbol vardı evet ama sonuç alıyorduk bizde en azından sonuç alıyoruz diye savunuyorduk yani hocayı değil sonuçları savunuyorduk kendi adıma böyle diyeyim kardeşim ben iş hayatımda da sonuç odaklı biriyim kişilerle, olaylarla ilgilenmem sonuç varsa benim için mesele tamamdır.
He kullandığım dil biraz kinayeli olabilir bunu da buradaki ortama göre yapıyorum 20 yıldır buradayım aktif bir üyeyim burası biraz da benim evim gibi kimseye karşı bir kişisel mevzum olmaz kimseyi de kırmak istemem kırdığım varsa da hakkını helal etsin ancak gerçeklerle savaşılmaz bjelica savunmayın yani bu mantıklı değil adam başarısız bunun dışında zaten o dönemler de yazıyordum hocayı eleştirene saygım var ama nenad diyene saygım yok diye.
Umarım anlaşılmışımdır böyle bir özet geçmek istedim sataşma oluyor buna gerek yok hayırlı bir mağlubiyet olmasını umuyorum bu akşamın.En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 29.01.2024, 22:17.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
bu anlattıklarının hiç biri hocanın tam bir amatör olduğu gerçeğini değiştirmez.Bir hocanın tek bir taktiği,tek bir dizilimi ve tek bir oyun anlayışı olmaz.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için göze hoş gelen futboldan ziyade puan alıp şampiyonluktu önemli olan. Abdullah avcı başkanında iyi olmasıyla bunu başardı elinde Nwakaeme gibi bir silahta vardı. Şimdi başkan kötü kadro kötü hocada istediğini yapamıyor yapamazda. Oyunculardada zaten hırs ve özgüven yok kendine güvenen bir grup değil. En başta başkanımız çok kötü yönetiyor kulübü.
Her rakibe aynı oyun oynanmaz.Hatta bu oyun hiç bir rakibe oynanmaz.
Bjelica buna yakın bir kadro ile oynarken adama herkes sövüyordu burada.
Şimdi mi anladınız kadronun kötü olduğunu?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Yayıncı kuruluş da işine gelen şeyleri yıllardır 50 kere gösterir.Diğerlerini de hızlıca geçer.Bunlar da az yavşak değilİlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam herşey okey neden tekrarı gösterilmedi ?? Var görüntüsü neden yok ? Biz kabak gibi topun çıktığını gördük zaten bizim tüm oyuncular çıktı diye itiraz ettiler ?
Yorum
-
Parayi bassinlar onada giderler hatta aziz yildirima bile yeter ki mamalansinlar at önlerine kemigiİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah avcının evine salya sümük gideceğiniz yerde ahmet ağaoğlunun evine gitseydiniz şu an bu halde olmazdık.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Aleykümselam, kendine dikkat et oturduğun yeri biliyorum.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam gidiyorum, sende buraya girmek istemiyorsan çıktığın deliğe kadar yolun var, Almanya’daki akrabalarına ayrıca selam gönderiyorum.
Akrabalarım çok sevecen insanlar.
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
az utanma olsa istifa eder ama erdo gibi kankisi baskanken neden etsin?daha anasini sikecek cok mac var.gecen sefer kotu gidince ayar verecek agaoglu vardi simdi babasinin tarlasindaymis gibi rahat rahat takiliyor.istanbul takimindan kendi evinden 5 yiyip üstüne 2 mac kaybeden hoca normal şartlar altinda o statta maç tamamlayamaz ama tribunlerden istifa sesi bile cikmadi.erdo tasmayi nasil siktiysa dogru duzgun kimse ses cikaramiyor..İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavcı bişey dedi mi?
yine bahanesi aynı mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum