Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
    Öyle mi bizim de aile Urfa da Bucaklar da bakalım kimin ailesi daha kalabalık var mısın piç yiyor mu götün adi herif aq ibnesi.
    La bi git.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bir duyumcu Şenol güneşle günler önce anlaşıldı Bjk maçında sahada diyor
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Camianın önde gelenleri olaya müdehale etmeli ve Ahmet Ağaoğlu güçlü bir liste ile şimdiden Başkanlığa hazırlanmalı...

Yorum

• Fenerbahçe maçı hariç Avcıyla kazandğımız maçlarda oynanan futbolun bu günkü futboldan bir farkı yoktu. Sadece rakip her maç kendi kalesine asist yapıp gol atmıyor ya da Onuachu kırk yılda bir görülecek cinsten fantastik vuruş yapmıyor

Yorum

• Öyle ya da böyle 6 aydır beraber antrenman yapan topçular ve en az 3 aydır aynı hoca bir gram futbol oynayamaz mı. Bu kadar mı kopuk olunur, mücadele edilmez. Mendy bile soğudu futboldan. Oyuncu değersizleştirme de üstüne yok avcı nın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Demek ki genç oyuncu faydalı olabiliyormuş bak Poyrazi zorunlu oyuna soktu Poyraz da ona soktu.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Camianın önde gelenleri olaya müdehale etmeli ve Ahmet Ağaoğlu güçlü bir liste ile şimdiden Başkanlığa hazırlanmalı...
                tek çözüm.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Isin bok tarafi camia artik maglubiyete rezilliklere alistirildi tepkide yok,onceden de kotu zamanlar gecirdikte hep bir tepki reakaiyon verirdi sehir bu kadar vurdumduymazlik buyuk camiaya yakismaz.derhal aksiyon alinmali klup uzerindeki ölü topragini atmali artik
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bjelica'ya sallayanlar nerede gördünüz mü ilk 4 hafta alınan sonuçları ? bjelica doğucanla larsenle 5 atmıştı şu kasımpaşaya deplasmanda. şu şerefsizi başımıza bela edenin yatacak yeri yok.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demek ki genç oyuncu faydalı olabiliyormuş bak Poyrazi zorunlu oyuna soktu Poyraz da ona soktu.
                      sesli güldüm.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        La bi git.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                        Tamam gidiyorum, sende buraya girmek istemiyorsan çıktığın deliğe kadar yolun var, Almanya’daki akrabalarına ayrıca selam gönderiyorum.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• avcı bişey dedi mi?
                          yine bahanesi aynı mı?
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• bak adam ne anlatıyor.Attıkları golü çalışmışlar.Bizde çalılşıyoruz.
                            Stoper öbür stopere öbür stoper ugurcana. ugurcan enis.Enis tekrar ugurcana.
                            Sonra herkes ugurcana.

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerbahçe maçı hariç Avcıyla kazandğımız maçlarda oynanan futbolun bu günkü futboldan bir farkı yoktu. Sadece rakip her maç kendi kalesine asist yapıp gol atmıyor ya da Onuachu kırk yılda bir görülecek cinsten fantastik vuruş yapmıyor
                              Aynen oyle bunlari soylerken avci fanlari ben skora bakarim diyordu avci da tabelaya eninde sonunda bu isjn patlak verecegini bu oyunla hicbir hedefe ulasilamayacagini goremedi o kör gözleri..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• net söylüyorum bu kötü kadro dahi adam gibi bir hocanın elinde olsa çok daha iyi oyunlar görürüz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X