Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• berat denen herifin en iyi yanı kiralık olması. koy altyapıdan bir çocuk, elinde avucunda ne varsa verir, son terine kadar ıslatır sahayı. maaşı 1 milyondan aşağı olan oyuncuyu sahaya sürmemek gibi bir takıntın mı var ulan senin abdullah avcı?
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Berat denen gay kilikli sahadan cikmadikca en az 2 tane daha yeriz. Adam topu kaptirip yürüyor

Yorum

• Hocanın kayış koptu artık, bir daha hocalık bile yaptırmamak lazım buna.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sesi kestiler tribunler ne diyor

Yorum

• Adam taktik bile değiştirmiyor. Çizgiye bekleri bastırıp takımın boyuna enine boyuna açmaya hala devam ediyor inanılır gibi değil. Bari taktik değiş.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Mendy çok övülüyor ama ben aynı kanıda değilim,çok insiyatif alan,ısıran bir oyuncu değil,çok hareketli değil
              .....

Yorum

• Kasımpaşa eziyor bizi. Ben hayatım boyunca bu kadar silik bir Trabzonspor görmedim. Allah belanızı versin.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İstifa bekleyen çok daha bekler, evde istifa bekleyin belki ederler Daha hakeme bile tepki veremiyor taraftar.

Yorum

• Bu td bozuntusu degisiklik yap
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Avci sakin forveti falan ciftleme sakın takimi ileri çıkarma aman maçı çevirirsin falan

Yorum

• Fountas ma l ı artık zorla kötü soylettiriyorlar defansin gelmis pas vermeye gömülüyorsun rakibin içine az geri cokip top alsana bunlarda beyinde yok..
                        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Güle güle abdullah avcı
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hala umut güneş alıyor oyuna
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Avcı denen çöp tenekesi kendi gibi kadrolu çöplerine kıyamıyor bir türlü.
                              Ulan bi bok oynadığın yok, hırs yok takım sıfır daha neyi izliyorsun.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sesi kestiler tribunler ne diyor
                                formayı çıkarın s.gidin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X