Avcı hocama ve ertugrul baskanıma laf yok. Kulübü ve taraftarı hakettiği gibi yönetiyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bardi misin nesin senin günahın da yok kardeşim, sana mahkum bırakan yöneticisi seni oynatan hocası varken senin bir günahın yok kodumun gerizekalısı.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
lan siktir git visca kendi vurmaz vurana kızar... helal lan enis hepsine vurmazsan senin de ak. hak etmiyor bu şerefsizler pas mas vermenin alemi yok.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Harika oynadık gerçekten xG değerimiz 7.56 ikinci golü bulamamamız büyük şans.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında mantık çerçevesinde o kadar iyi oynadığımız ve kazanacağımız bir maçtıki insan üzülüyor gerçekten. Dışardan çevrilen toptan yenilen lakayıt gol saçma sapan pozisyondan penaltı derken maç gitti. Futbol böyle bir oyun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Aynen öyle... fenebahççe şampiyon olacaana kalatasaray olsun yenilelimm... satılmışlarİlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleezeli rakibinden evinde 5 tane yediğin maçtan sonra rahat uyutursan bu kansızları, sahada böyle eli götünde gezer, skine takmaz ne taraftarı ne camiayı afedersiniz.
iki hafta önce 5 tane yediği maçta laylaylom oyuncu uğurluyordunuz. şimdi mi aklınıza geldi yuhlamak?
Bu arada penaltı bence doğru ama yediğimiz golde olayı görmedim dışarıdan çevrilme falan, doğruysa asıl skandal o sma daha önce benzer şeyler olmuştu niyeyse var karışmıyo mu nedir rezillikten öte bir şey yaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yokİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk golün VAR görüntüsünü verdiler mi? Taç olan...
Yorum
-
Kabak gibi penaltı. Topa öyle kayılmaz.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle... fenebahççe şampiyon olacaana kalatasaray olsun yenilelimm... satılmışlar
Bu arada penaltı bence doğru ama yediğimiz golde olayı görmedim dışarıdan çevrilme falan, doğruysa asıl skandal o sma daha önce benzer şeyler olmuştu niyeyse var karışmıyo mu nedir rezillikten öte bir şey yaaBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Şu golü verenin verdirenin görmemiş gibi yapan yan hakemin sülâlelerini itrail siksinİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
IMG_7434.jpgİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk golün VAR görüntüsünü verdiler mi? Taç olan...
var filan yok tabi nerde10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum