Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İşin garibi hala 3.yuz. Hocanın da böyle bir şansı var, haftaya da Beşiktaş'ı kör topal yenersek hiç şaşırmam.
Ama işte malesef mesele o değil. Bize oyuncu parlatacak, satış yaptıracak bir oyun anlayışı lazım. Avcının sistemi ise kariyerli, belli bir yaşa gelmiş oyuncular üstüne kurulu. Daha doğrusu ancak bu tarz oyuncularla başarı elde edebiliyor.
Bu da bir anlayis ona diyecek bir şeyim yok ama bizim ihtiyacımız olan anlayış bu değil. Hoca gelirken de bu sebeple karşı çıkmıştım ama bir kere geldi.
Ne yapacaksın şimdi bu saatten sonra aynı sene içinde 3. hocayı mi getireceksin? Yoksa ya herro ya merro diyip olmayan parayı Avcının listesini almak için mi dökeceksin ?
Ben olsam Avcıyı sene sonuna kadar göndermem ama kalkıp da 5 kuruş harcamam transfere de. Eksik mevkileri kiralık oyuncularla çözerim olabildiğince uygun maliyetli olmak üzere tabi. Hoca da işine gelmezse takımdan ayrılır.
Yönetim de değişmesi lazım tabi en başta ama bir tek aday bile yok ortada. Demek ki borç dağları aştı, kimse gözüne kestiremiyor.
Yorum
-
Bu takim bu kafa yapisiyla bu kadroyla bu ligde kolay kolay herhangi bir takimi yenemez. Bjk maci enqz 3 olur. Bjk bitik durumda olsa dahi. Bu takim anca 2.lig takimlarini yener. Afrika kupasi donusu de kalan maclarin yarisini alip ,kupada da elenip 4. Olur.İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin garibi hala 3.yuz. Hocanın da böyle bir şansı var, haftaya da Beşiktaş'ı kör topal yenersek hiç şaşırmam.
Ama işte malesef mesele o değil. Bize oyuncu parlatacak, satış yaptıracak bir oyun anlayışı lazım. Avcının sistemi ise kariyerli, belli bir yaşa gelmiş oyuncular üstüne kurulu. Daha doğrusu ancak bu tarz oyuncularla başarı elde edebiliyor.
Bu da bir anlayis ona diyecek bir şeyim yok ama bizim ihtiyacımız olan anlayış bu değil. Hoca gelirken de bu sebeple karşı çıkmıştım ama bir kere geldi.
Ne yapacaksın şimdi bu saatten sonra aynı sene içinde 3. hocayı mi getireceksin? Yoksa ya herro ya merro diyip olmayan parayı Avcının listesini almak için mi dökeceksin ?
Ben olsam Avcıyı sene sonuna kadar göndermem ama kalkıp da 5 kuruş harcamam transfere de. Eksik mevkileri kiralık oyuncularla çözerim olabildiğince uygun maliyetli olmak üzere tabi. Hoca da işine gelmezse takımdan ayrılır.
Yönetim de değişmesi lazım tabi en başta ama bir tek aday bile yok ortada. Demek ki borç dağları aştı, kimse gözüne kestiremiyor.
Yorum
-
Beşiktaş da oldukça rezil durumda, artı olarak Avcının böyle maçlarda şansı dönüyor. Yoksa bu takım normal koşullarda bjk deplasmanında kolay kolay puan alamaz elbette.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takim bu kafa yapisiyla bu kadroyla bu ligde kolay kolay herhangi bir takimi yenemez. Bjk maci enqz 3 olur. Bjk bitik durumda olsa dahi. Bu takim anca 2.lig takimlarini yener. Afrika kupasi donusu de kalan maclarin yarisini alip ,kupada da elenip 4. Olur.
Trezeguet de dönüyor tahminim bir tane sallar besiktasa ve 1-0 aliriz.
Yorum
-
53 yaşında sinir hastası yaptınız ruhsuzlar
Çıkarın o şanlı formayı defolup gidin
Hüsran.
İsyan.
İstifa Ertuğrul Doğan.
Çok üzgün. Çok kızgın. Çok kırgın. Çok yorgunum.
Gülmeyi unutturdunuz adiler. Uyku uyutmadınız.
46'da gol yiyerek rakibi ateşliyorsunuz. Dün dedik Aytaç'a dikkat edin diye. Dalga geçer gibi 5 kişi arasından vurdu. Öncesinde top taca çıktı. Biz ekrandan gördük yahu. Var'daki şerefsiz her kimse gol dedi.
Eren'in yerdeki destek eline top çarpıyor. Elini nasıl kaçırsın da penaltı veriyorsunuz Tugay Efendi? Böyle durumlara penaltı çalınmayan çok maç var.
Eeee. Sahada güçlü olmazsan ezerler böyle işte
Rakip takımın hocasının tespitleri:
TS son 3 maçta 8 puan kaybetti. Yedikleri 29 golün 19'unu ikinci devrelerde yemişler. Seyirci baskısını da kullandık. İkinci devre bunları bilerek daha atak oynadık ve planımızı uyguladık.
Aytaç Kara: Devre arası konuşmamızda maçı çevirebileceğimizi konuştuk ve çevirdik. 11. golümü attım.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 30.01.2024, 08:23.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
84. dakika adamlar 3-1 önde kornere giden topu taça atmak için iki oyuncusu birden koştu. Bir tanesi kayarak topu taça gönderdi.
Avcı efendi bunları görmez, o puan durumuna bakar hala üçüncüyüz der. Birde rezil bjk yi yenerim hesaplarındadır. Kendi daha rezil haberi yok."çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"
Yorum
-
Neyse ki hocamız Trabzonspor tarihinde böyle dalgalanmalar olduğunu biliyor ve her maç sonrası bunu anlatıyorİlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜst Üst son 3 maçını kaybeden tek takımız.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Hala defolmadi mi bu capsiz ne bekliyorsun erdo,futbll aklin olan dsyilsrinla erdoya sor bakalim bu takimin hafizasinda varmiymis bunlar tabela hocan avci oyle diyor ya siz kkmsinize getiriyor isi sende yut bunlari tuh allah cezanizi versin1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Dogru soylemis adamin isi gucu ben ben ben bildigin tipik kibir abidesi narsist.su adamin trabzonsporu sampiyon yaptigini sananlar vardi ciddi ciddi ,trabzonapor bu adami sampiyon teknikİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
direktor yapti derken ama 40 yil falan diye trabzonspor tarihinden bir haber zirvaliyorlardi zerzavatlar ,hos burda trabzonsporu erdonun sampiyon yaptigini dusunenler agaoglunun yerine gelmesini isteyenlerde hic az degildi bu kafaya ne anlatacaksin.basari asigi skor taraftari çingeneler siz ertugrul beyinizi de avcinizi da sevmeye devam edin,onlarda sizi!!En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 30.01.2024, 10:26.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Büyük kulüplerde seri mağlubiyetlerin faturası ağır olur.Her puan kaybında taraftar biraz daha hiddetlenirken kırılgan yapıdaki oyuncularda da basit hata oranı yükseliyor.
Fenâ sayılmayacak bir ilk yarı oynadık.enis destan özellikle faydalıydı.Güzel gol attı.Fountasin ona yakın oynaması ona yapılan markaji azalttı.Buna bağlı biraz daha verimi yükseldi ama fountas daha iyi işler yapması gerekirdi.Skoru arttiramadik.
İkinci yarı ise kâbus gibiydi.aytac kara gibi ağır bir oyuncunun kalabalık defans arasından attığı gol bizim adımıza saçmalıkta son noktaydı.Sonrasında ise lider oyuncu eksikliği baş gösterdi.Sorumluluk alabilecek 2. Ve 3. bölgede kimse olmayınca.Oyunun momentumu rakibe geçti.Sonrasında ise oyuncu ve oyun yetersizliği birkez daha yüzümüze tokat gibi çarptı.
Haftanın bizim adımıza tek iyi tarafı 3.lük yarışındaki rakiplerimizinde puan kaybetmesi oldu.Ama gel gör ki yerimizde saydığımız her hafta birkaç takımı daha yarışa dahil ettik.Şuan 9.siradaki takıma kadar herkes 3.lük ve 4.lük yarışında.Makas giderek daralıyor.Buradan mutlaka bir çıkış yolu bulmamız lazım.
Bu arada afrikalilar dönünce biraz daha skor almayı becerebiliriz.Fakat herseyin tamamen düzeleceğini de sanmam.Çünkü 8-10 pozisyonunun 1 numarası ve 2 numarasını kaybettiğimizi unutmamak lazım.Orta saha merkezinde hücuma dönük pozisyonda kalite eksikliği arttı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum