İlk olarak lazibere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Çaykur Rizespor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yahu aday yok aday başkan gitsin diyen herifçilere sorsana adayları kim yok aday olan yok aday olmak isteyen yok safi sallamasyon yahu adam borcu bitirecem diyor merak etmeyin borcu yarıya düşürsün inlerinde bekleyen sırtlanlar bir bir atlarlar piyasaya kulübü yemeye isim verin hemşerim isim kim bu borcun altına girip ödeyecek Ağaoğlu mu 30 milyon avro bulamadım diye bırakıp giden Ağaoğlu koşun çağırın hadi bakalım gelecek mi geriye.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Adam yokmuş, sanki koskoca Trabzonspor Camiasının nabzını sen tutuyorsun, bu Başkan ve hoca gitsin bakalım hangi yüzle buraya yazacaksınız, utanmaz herifler Trabzonspor’u Erdo ya mahkummuş gibi lanse ediyorsunuz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu aday yok aday başkan gitsin diyen herifçilere sorsana adayları kim yok aday olan yok aday olmak isteyen yok safi sallamasyon yahu adam borcu bitirecem diyor merak etmeyin borcu yarıya düşürsün inlerinde bekleyen sırtlanlar bir bir atlarlar piyasaya kulübü yemeye isim verin hemşerim isim kim bu borcun altına girip ödeyecek Ağaoğlu mu 30 milyon avro bulamadım diye bırakıp giden Ağaoğlu koşun çağırın hadi bakalım gelecek mi geriye.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Maçı izlememiştim şuan özete baktım ve bizim taraftar gerçekten ruh hastası , Uğurcanın golde hatası falan yok golde hatalı olan 2 isim var Bardhi beyinsizi ve Eren malı. Uğurcan olmasa Rize 4-5 tane atarmış siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya. Eren bu ligdeki en kötü defans oyuncusu ve bek ama ne hikmetse kimse sorgulamıyor bu arkadaşı. Baniya bile bunun yanında Cannavaro kalır. Bardhi için ise söylenecek söz yok hala Trabzonda kalıyor olması tam bir akıl tutulması. Tabi burda en büyük pay maçı kenardan izleyen malum şahısın , adını bile yazamadım adamın karakterinden midem bulanıyor artık.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
sonuca şaşırmadım ve izlemedim arkadaşlar ne bekliyorsunuz 6 as oyuncu yok ve sahada visca harici üst klas oyuncu yok.
ancak bu oyun kabul edilemez, istanbulspor kadar atak ve keyif verici oynayamıyoruz. hoca kabız futbolla sadece tabela odaklı gidiyor ancak anlamadığı şey şu, kaybolmuş bir sezonda taraftar yenilse dahi genç oyuncu ve hucum futbolu görmek istiyor.
uğurcan başta olmak üzere komple bir yenileme gerek ve bu süreçte transfer yapılmamalı. Oynatın gençleri. 3 olup avrupaya gidince de 2 maçta eleniyorsun gerek yok. Sezonu feda et, genç oyuncu kazan.
bu arada Ahmet Ağaoğlu’nu özlüyoruz abi.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
başkan hayrettin hacısalihoğlu hoca şenol güneşİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu aday yok aday başkan gitsin diyen herifçilere sorsana adayları kim yok aday olan yok aday olmak isteyen yok safi sallamasyon yahu adam borcu bitirecem diyor merak etmeyin borcu yarıya düşürsün inlerinde bekleyen sırtlanlar bir bir atlarlar piyasaya kulübü yemeye isim verin hemşerim isim kim bu borcun altına girip ödeyecek Ağaoğlu mu 30 milyon avro bulamadım diye bırakıp giden Ağaoğlu koşun çağırın hadi bakalım gelecek mi geriye.
aha başkan adayımda var hoca adayımda ne oldu şimdi..THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Utanmazda arlanmaz da sensin kakalak bir bok biliyor gibi birde ahkam kesiyor isim söyle isim işin gücün ortalığı karıştırmak aday göstersene .İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam yokmuş, sanki koskoca Trabzonspor Camiasının nabzını sen tutuyorsun, bu Başkan ve hoca gitsin bakalım hangi yüzle buraya yazacaksınız, utanmaz herifler Trabzonspor’u Erdo ya mahkummuş gibi lanse ediyorsunuz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Tamam işte hemen kulis çalışmalarıma balşlayayın kaynak bulun şenoluda ikna edin hayrettinede haber verin seni aday yapacaz diye hemen işe koyulun ileri zekalı arkadaşlar var aramızda onlarda yol göstericiniz olsun başarılar diliyorum.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan hayrettin hacısalihoğlu hoca şenol güneş
aha başkan adayımda var hoca adayımda ne oldu şimdi..En son nakzo tarafından düzenlendi; 26.01.2024, 07:51.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
klube para getiriyorum diyorsun getirdiğin paralar ile saçma sapan transferler ve sonrası tazminatlar ödeniyor.
Başkan mı yoksa hoca mı daha kötü bilemiyorum.
Ben avcının elindeki malzemeden birşey çıkardığını hiç görmedim.
Ben teknik,taktik,motivasyon,antreman kalitesi konusunda Türkiye nin en kötü hocalarından biri olduğunu düşünüyorum.Bir de bu sene gördüğümüz üzere disiplin konusunda da berbat olduğunu anladık.
Böyle bir hocanın takımın başında kaldığı her gün zarar.Her gün oyuncular ve klüp değersizleşiyor.Berbat oyun ile şans esesi galibiyetler gelirken de aynı şeyleri söylüyordum.Bu kadar çağ dışı işler yapan bir adamdan takıma katkı beklemek aptallık olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Şu Karadeniz takımlarının bizimle bu kadar ne alıp veremediği var sevgili kardeşlerim?
Palut ve kaleci Gökhan'a sesleniyorum:
Tabi ki sevineceksiniz ancak rakibe de saygı duymalısınız. Gökhan'ın kale önünde yaptığı hareket, Palut'un da benzer biçimde sevinci abartılıydı. Eee 2 maçta da yenilirsen olacağı budur.
Karadeniz takımlarının alayına acımayacaksın bundan sonra
Hani diyorlar ya, TS geçmişte bizi küme düşürdü diye. Bunun aslı yok ama bundan sonra olacak. TS sizin abinizdir, bunu o küçük beyinlerinize sokacağız işte o zaman. Hepiniz haddinizi bileceksiniz.
Gole gelince, Uğurcan son anda karar değiştirip çıkmasa belki adam atamayacak ama asıl sorumlu Eren ve Benkoviç. Adam sol çapraza 50 m den pas atıyor, siz neredesiniz? Eren sen forvet misin, geriyi neden bu kadar boş bırakıyorsun? Ne stoperlerimiz ne beklerimiz iyi. Uğurcan'ın bu takımdan gitme vakti çoktan geldi.
Türkmen uzun sakatlıktan çıkmış ve 3 maçtır iyiydi, form tutmuştu. Aşili koptu, 6 ay olmaz.
BAHTSIZ BEDEVİ TRABZONSPOR
Kasımpaşa maçı ortada.
BJK zaten yenecek.
ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 26.01.2024, 08:21.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ömür, Pepe, Onuachu, Trezeguet, Bakasetas varken de birşey üretemiyorduk. Boşuna kimse kendini kandırmasın.
İçinde bulunduğumuz durum transferle çözülmez. Bunlardan daha iyisini mi transfer edeceksin? Mümkün mü Allah aşkına böyle birşey?
Karşındaki takım 2. ligden çıkardığı oyuncularla oynuyor. Niye fizik olarak dahi mücadele edemiyorsun?
Mevcut hocanın teknik fiziği yener felsefesi her yere sirayet etmiş durumda.
Trabzonspor Avcı tedrisatından geçmiş her oyuncudan kurtulmalı. Bakasetas, Ömür gibi oyuncuların elden çıkarılması doğrudur. Çünkü artık zehirlendi bu adamlar.
Sıfırdan bir yapılanma gerekiyor. Bunun da Avcı ile olması mümkün değil. Avcı bir yapılandırma hocası değil.
Mevcut yönetimin de Trabzonspor gibi bir camiayı yönetme kabiliyeti de kapasitesi de yok!
Zaten ortada yönetim de yok. Sadece Başkan var.
6 ayda 854 milyon TL zarar etmiş bir kurumun başındaki kişi başarısızdır.
Velhasıl, önce Avcı, sonra peyder pey Başkan vazifeyi bırakmalıdır.
Başkan illa ki Trabzonspor'u idare etmek istiyorsa, futbolu yönetmeyi bilen yöneticiler ile yeni bir yönetim kurması, ayrıca camia ile gerçekleri paylaşması lazım.
Trabzonspor küçülmek zorundadır.
2018 de ne yaptıysa aynısını yapacak. Küçülecek, şampiyonluk hedefi koymayacak.
Boş zırvalara gerek yok!
İvedilikle Avcı gitmeli. Bunun maç kaybetmesi ile de ilgisi yok.
Trabzonspor gerçekleri ile Avcı'nın yetenekleri uyuşmuyor.
Başkanın ise ne yapacağına artık karar vermesi lazım.
Amatör bakışla buralara geldik.
Artık gerçeklere profesyonel çözümler arayarak buradan çıkmak zorundayız.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 26.01.2024, 08:55.
Yorum
-
Rize içerde dışarda toplam 6 puanı aldı bizden.
Sizce de bi terslik yok mu??
Hiç gevelemeye gerek yok, dün Palut bizim hoca ve Avcı da onların başında olsa biz kazanmıştık.
Görebilene olay net.
(Palut un maçtan sonra sevinmesi abartılı değilmiydi? Sanırsın ölüme çare otunu bulmuş. )"çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"
Yorum
-
Palut'un sevinci çok abartılıydı evet. Kaleci Gökhan'da maç sonrası kale önünde yere yatarak iki elini en az 5 defa ileri geri salladı. Yalnız Gökhan AKKAN çok iyi kaleci. Bizde olmasını isterdim.İlk olarak Dereli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize içerde dışarda toplam 6 puanı aldı bizden.
Sizce de bi terslik yok mu??
Hiç gevelemeye gerek yok, dün Palut bizim hoca ve Avcı da onların başında olsa biz kazanmıştık.
Görebilene olay net.
(Palut un maçtan sonra sevinmesi abartılı değilmiydi? Sanırsın ölüme çare otunu bulmuş. )
Bizans takımlarına 0-4 yenilirler, sana gelince dersin ki şampiyon olmuş gibi sevinirler.
Dedim ya bu Karadeniz takımları bize karşı bir başka seviye oynuyorlar.
İntikam ve hırs bürünmüş oluyorlar.
Tarftarları da aynı, düşman görüyorlar bizi.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 26.01.2024, 09:05.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bjelica nın ilk yarı Rize’ye yenildikten sonraki eleştirilerle dünkü eleştiriler nerdeyse aynı. “Tamam sen kötüsün de karşındaki takım city mi, ikinci ligden şu kadar adamları var vs.”
Avcı ile dikiş tutmayacak belli de bundan sonraki hocaya da aynı şeyler olacak. Bu kadronun kalitesizliği ve mevcut yönetimin futbol aklı daha çok hoca yer.There is no spoon...
Yorum
-
Akkan 2 - 0 Uğurcan
Gerçek bu
Palut 2 - 0 Avcı/Bjelica = Ts
Bu da diğer gerçek
Dün hadi pek kaleyi zorlayamamışız da, ilk maçta rakip kaleci panter kesilirken bizimki ne yapıyordu ?
Yapılanmayı kaleden başlatmayan adam değildir hoca değildir başkan değildir
Açık ve netTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum