Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gordunuz mu yedekleri. Ilk 11 kotu. Yedekler onlardan da kotu. Gs macinda acidim takima simdiden.

Yorum

• Türkiyenin hiçbir büyük takımı bu kadar aciz kalmaz,her hafta aynı ayıptır…3ncü sırada yer alışımız Türk futbolunun dandikliğii
      .....

Yorum

• Aldığı adama bak ya
        ( ゚д゚)

Yorum

• Değişiklik yap dedik girenlere bak günahlar tayfa

Yorum

• ooo ilk değişikliğimiz nihayet geldi. şöyle bi kaç tane daha stoper olsa da koysak oyuna
            from BOGAZIÇI

Yorum

• 1 puan iyidir e döndük
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Allahım giren adamlara bak ya

Yorum

• Eren hep boşa çıkıyor ve kademe hatası yapıyor. 2 senede hiç bişey öğrenemedi, yazık.

15 transfer yapıp, bir tane yedekten alabileceği olmayan yönetimimizede teşekkür...
                  En son MA291 tarafından düzenlendi; 14.01.2024, 17:47.

Yorum

• Eyyyyy Abdullah Avcı. Sen nasıl bir Trabzonspor düşmanısın. Sergen elindeki çöp kadroya rağmen 6-7 kişi hücum oynatıp seni resmen rezil etti,rezil oldun. Bjelica zamanında ışıl ışıl parlayan Mehmetcan, Mendy,Eren gibi oyuncular seninle birlikte hiç şaşılmayacak şekilde çöp oldu. Yarın sözleşme fesh edin bu hocanın. Bak demedi demeyin 1 transfer dönemi daha kaldırmaz bu takım bu hoca ile. Trabzonspor elden gidiyor haberiniz olsun.

Yorum

• dakika 60 adam değiştirmesi lazımdı.Bu kadar inat,bu kadar dik kafalı ve boş özgüveni olan adam olmaz.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Rezillik. Her şey rezillik.

Yorum

• Bu adamın takıntılarından bıktım usandım ben artık.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• bu maçta farkı defans oyuncuları önledi.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bu takım hiç mi futbol oynamaz? Bu ne biçim saçmalık? Resmen küme mücadelesi veren anadolu takımına döndük.

Yorum

• Evet su macta bile kazara gencleri oyuna alir, birseyler gösterir diye problem yaratir diye kafasindan geciren kisi kimdir? Avci Efendi
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X