Bu golü de yayınlasınlar şimdi resmi siteden de arkadaşlar çıkardıklarımızın haricinde bir de yediğimiz golü izlesin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bizi bu kadroya muhtaç edenler utansın bu nasıl bir sığırlıktır ki 3 banko adamın Afrika kupasında 1 tanesi forvetin orta sahanda 2 tane adam yok biri taraftara küsmüş birisi İstanbul'a gidecem bacağım ağrıyor diye ayak yapıyor ha ha tabi biz kesin 3.oluruz ha futbol fakirleri kesin 3.oluruz değilmi lanet olsun be.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Keyiflendim mi yedik golü.İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe o, Celenk isinden para mi kazaniyorsun? Benden tavsiye, bu isten anlamiyorsaniz, kendinize baska hobiler edinin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Oyuncuya müdahale bile yok adam kendini atıyor yere hemen faul çaldı . Devamında gol olmasın diye çaba gösteriyor.İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem doğruyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Şu trollü alın forumdan elimde kalacak.İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol cahillerinin ağzına laf verdi benkoviç.hemen başladılar hocaya sallamaya
Yorum
-
Sergen 2 yi bulana kadar geri cekmeyecektir takimi bu kadar kotu yakalamisken bizi skoru tutup kontradan bir tane kitlemek tek sans, 2 yi yersek zaten 3 de olur 4 de..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum