Foruma girilmiyor, güvenli değil uyarısı veriyor,Ev halkının tel den denedim yine aynı. Yok mu başka bu sorunu yaşayan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 19. Hafta | Ankaragücü 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bende de aynı abi.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForuma girilmiyor, güvenli değil uyarısı veriyor,Ev halkının tel den denedim yine aynı. Yok mu başka bu sorunu yaşayan.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Nerdeyse iki takımın da koca 90 dakikada tek pozisyonu yok. Maçın tek golü de başlangıcındaki faul nedeniyle VARdan dönebilirdi. Ankaragüçlü oyuncu faulü abarttı ama darbe var. Bence VARın devreye girmemesi normal,faul tartışmalı ama aleyhimize olsaydı günün en önemli konusu olurdu bu forumda
Yorum
-
Su gudubet futbolu izlemeye Avci tayfasindan baska hic kimse gitmez ! Dogan-Avci öyle bir ayarlama yapmis ki (balin böylesi yok), ligin en kötü takimlarina, daha da kötü oynayarak kazaniyorsun cünkü bitirici ayaklarin ligin en iyilerinden.
Avci´nin gelisiyle birlikte, futbolcularin performanslari en az %50 düstü. Daha da transfer yapilacakmis, hangi parayla merak ediyorum. Takimin kurtulusu, yeni bir Hoca, özellikle genc oyunculari yukari tasiyacak cinsinden, arti orijinal 8-10 karisimi usta bir ayak. Yoksa sonuc belli; eger Kraliceden destek gelmeyecekse, bu takimin en cok 2 yili var, sonrasi iflas“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Karşısında ligin en dandik takımı ama sağ bekte sezon sonu sözleşmesi bitecek devre aradı muhtemel gidecek bugün saha içinde bir tane olumlu hareketi olmayan 32 ilk Larsen oynuyor, yerli sağ bek 90 da oyuna giriyor, söyleyeceklerim bu kadar hakim bey, Trabzonspor’un ne kadar sahipsiz olduğunun kanıtıdır Larsenin her maç 11 çıkması.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Abdullah Avcı kimi yense beğenilmiyor be,bilmem kaç yıl sonra şikecileri yendik ,hakem skandalına rağmen Ankaragücünün de bize ters geldiğini Trabzonsporu adam gibi takip eden her taraftar bilir,yine yanık kokusu almış forumu,ya susun biraz motorunuz soğusun.
Abdullah Avcı var ol be hocam,işine bak sen,etraftaki çatlak sesleri takma fazla.
Bu arada Belhanda aradığımız adam olabilir.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Bu berbat istatistikte buyuk emegi olan bjelicadan hala daha olumlu olarak bahsedenleri forumda gormek, forumdaki bazi kisilerin ne kadad vasat sevici oldugunun kaniti.A.avci geldiginden beri iyi futbol izleyemedik bircok macta ama adam super ligde bir sekilde skor almayi beceriyor. Sene basinda bjelica degilde ligi bilen bir hoca ile yaristan bu kadar erken kopmazdik.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 - Süper Lig'de çıktığı son beş deplasman maçının dördünü kazanan Trabzonspor (1B), daha önceki 20 dış saha karşılaşmasında aldığı galibiyet sayısını yakaladı (4G 3B 13M). Dokunuş. OptaBu istatistiği aşmak kolay değil. Deplasmanda önüne gelene yenilen takımdan son 5 maçta 4G 1B oldu. Şimdi sabır zamanı, bu sezon bizim sabır sezonumuz olacak mecbur. Dediğim gibi devre arası nokta transferler olursa oyun işini bir daha konuşmak gerekecek. Transfer yapılmış takımla aynı oyun hiç hoş karşılanmaz. Bana göre bu takım birer stoper, bek ve virtüöz 8 no olmadan transfer yapmadan zaten top falan oynayamaz Avcı ile. Stiller uyuşmuyor. Hocanın oyun anlayışı başka kadro başka. Yanındaki adama pas veremeyen oyuncular var geri dörtlüde özellikle.
Yorum
-
Larseni ben de tutmuyorum ama Mehmet Can da vasat bir isim ve kiralik. Opsiyonunun kullanilacagini sanmiyorum.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşısında ligin en dandik takımı ama sağ bekte sezon sonu sözleşmesi bitecek devre aradı muhtemel gidecek bugün saha içinde bir tane olumlu hareketi olmayan 32 ilk Larsen oynuyor, yerli sağ bek 90 da oyuna giriyor, söyleyeceklerim bu kadar hakim bey, Trabzonspor’un ne kadar sahipsiz olduğunun kanıtıdır Larsenin her maç 11 çıkması.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum