Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 19. Hafta | Ankaragücü 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

çok iyi oldu bu 3 puan. diğer maçlara nazaran orta sahadan daha iyi oyun çıktı bu maçta. deplasman olmasına rağmen ankara takımına da çok pozisyon vermedik. uğurcan'ın kurtarışı yok yanlış hatırlamıyorsam.

sezonun kalanında enesin aldığı süre artırılmalı. çok farklı şeyler konuşturabilir bu çocuk.
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Kazandık ama Abdullah Avcı tam bir çöp sami uğurlu dörtte bir maaşa daha iyi oynatır bu takımı takımda kocaman bir hoca ve organizasyon sorunu var oyunculara herkes laf söylüyor ama oyuncuları yönlendirecek taktik teknik bir ekip yok çizgide önce bunu görmek lazım kazma mustafa sarp ve egemen korkmaz ile avcı gelişmez.. avcı bildiğini okur… en basiti nerden anlıyoruz bunu dakika altmıştan sonra takım sos veriyor değiştir diyor bazı oyuncular beden diliyle ama hoca bunu göremiyor iki değişiklikle ismi mevki önemli değil oyuna hükmediyoruz gördünüz değil mi hoca ölmüş ağlayanı yok yazık şu kadro en azından bu oyunu oynamaz oynamamalı

Yorum

3 point

Yorum

Elemanın maaşı 40 milyon, oynattığı oyun 400 bin etmez.
          Böyle bir kepazelik yok.
          Avcı'yı bu kulübün başına bela edenlerin yargılanması gerek.

Yorum

Galibiyete sevinemiyorum çünkü inanılmaz çöp bir şey vardı sahada.

Maç boyu 3 kez uyuyakalmışım.

Yorum

Dakika 83 te oyuna müdahale eden hocadan o hocanın ekibinden çalıştırmasından hiçbir halt olmaz amaç net son transferlerle doğan paralarını geri alacak daha sonra biz de melemen kampanyalarına gireceğiz sanırım başkan kötü hoca daha kötü oyunculara kimse kusura bakmasın herhangi bir suç bulmuyorum en masumu onlar bence takımda inanılmaz bir kazmalık var avcının deyimiyle cevap vermiyorlar avcıya ama bu sefer avcının bir sorusu bile yok.. hasan üçüncüyü, metin aktaşı, orhan çıkrıkçıyı getir başa en az bu akşam ki kadar oynatır bu takımı

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ???
                Geçen haftaki Totnım maçı vardı Bien3'te 50. dakka gibi dolu yağmaya başladıydı
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Şansa alınmış bir galibiyet, takım potansiyelinin çok altında oynuyor.

Yorum

Güzel 3 puan. Patates tarlasında ankara soğuğunda Allah bereket versin demek istiyorum.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Böyle bir futbol yok arkadaşlar. Bu futbol mutmol felan değil. Çok ciddiyim dolandırılıyoruz.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

Avcı’nın takımı aldığı yerden öyle veya böyle devreye iyi noktada geldik. Oyun çok tartışmalı, hatta tartışmaya kapalı olacak şekilde kötü. Hedefin geneline bakmak lazım. Sezon sonu hedefimiz ne olacak? Devre arası transfer olacak mı? Bunlar göz önüne alınarak bundan sonrası yorumlanmalı. Devrede 2-3 oyuncu alıp kötü oynuyorum diyemezsin artık mesela, oyuna da dokunman lazım. Sezon sonu Avrupa hedefi asıl hedef olacak zaten her şartta.

Yorum

Stoperde neden bu arkadaşların oynamadigi anlaşılmıştır herhalde. Geriden oyun kurma işi olmayınca sahada saçma sapan bir şeyler oynanıyor. Önde de onuachu ve baka nin pres oyununu oynayamamasi işi çok bozuyor. Ankara nin golcüsü olsa 1 tane onlar atar 1 1 biterdi.

Acil bir 8 bir stopwr şart. Fazlası da takıma katkı yapar. Ama bu alınacak adamlarda hata yapılmaması lazım. Bu arada 3.lüğü Muhafaza etmek için de 8 ve ayağı iyi stoper şart. O ikili bizi 3. Yapar. Sonrası sonra.

Onuachu ne katkı verirse versin bonservisi vs alınmamalı. Yedek forvet vs uygun bir ücretle kalabilir ama o sahada varken bazı oyunları oynamak imkansız oluyor.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

3 puan güzel oldu ama oyunumuz gerçekten çok kötü.Enis çok daha fazla şans bulmalı müthiş yetenek Allah nazardan sakladın, bu arada çok ta şassız yazık.Mendi son çeyrek hariç isteksiz geldi bana,Baka can sıkıyor,Larsen ömür törpüsü,Baniyanın performansı sürekli geriye gidiyor,emre naleti benim tüm spor branjlarında gördüğüm en pislik canlı.
                            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.01.2024, 21:33.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

4 - Süper Lig'de çıktığı son beş deplasman maçının dördünü kazanan Trabzonspor (1B), daha önceki 20 dış saha karşılaşmasında aldığı galibiyet sayısını yakaladı (4G 3B 13M). Dokunuş. Opta

Bu istatistiği aşmak kolay değil. Deplasmanda önüne gelene yenilen takımdan son 5 maçta 4G 1B oldu. Şimdi sabır zamanı, bu sezon bizim sabır sezonumuz olacak mecbur. Dediğim gibi devre arası nokta transferler olursa oyun işini bir daha konuşmak gerekecek. Transfer yapılmış takımla aynı oyun hiç hoş karşılanmaz. Bana göre bu takım birer stoper, bek ve virtüöz 8 no olmadan transfer yapmadan zaten top falan oynayamaz Avcı ile. Stiller uyuşmuyor. Hocanın oyun anlayışı başka kadro başka. Yanındaki adama pas veremeyen oyuncular var geri dörtlüde özellikle.
                              En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 06.01.2024, 21:35.

Yorum

sanırım yine kötü futbol varmış sahada çok şaşırmıyorum ama maçı bilerek izlemedim sinir stres olmadan galibiyet keyfini tadıyorum. tavsiye ederim..
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X