Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 36 puanla devreye attık kendimizi bir şekilde. Sezon başlangıcına göre fena olmayan bir puan ve yerdeyiz. Ama lig durmuyor, bakalım ne olacak. 2-3 transfer lazım aslında ama 3. sıra için değil, yapılanma adına. 8 olmadan bu takım başı kesik tavuk gibi, aynı şekilde bek de lazım bize.

Yorum

• Tebrikler takım +3 daha. Şimdi haftasonu antalya deplasmanı güzel bir viraj olacak kayıpsız geçersek üçüncülük yolunda çok önemli olur, gs maçına da tam konsantre çıkarız
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bu takım geriye yaslanınca rakibi yükseltiyor. 4 savunma+Berat-Mendy varken çok kötü kapanıyorsun. İrili ya da ufaklı sürekli gedik veriyorsun ve en önemlisi topu kapsan bile geridesin, rakip kontrpres yaparak gökte aradığı yerde buluyor ve sana önde basıyor. Sonra oyun patinaj çekiyor.

Bu kadar kötü kapanmaya acil şekilde son vermemiz lazım. Şampiyonluk sezonunda da böyle kapanırken oyunun kontrolünü kaybedip haybeye pozisyon veriyorduk, Uğurcan oradalar kurtarıyordu. Ama çok gereksiz pozisyonlar yani. Gömülme bu kadar kardeşim.

Berat-Mendy'nin rollerinin oturmaması en büyük sorunlardan biri. Fountas inanılmaz beceriksiz. Onuachu koşu atabilse çok daha fayda sağlar ama böyle oyunu bozuyor açıkçası.

İkinci yarı rakibe gereksiz müsamaha göstersek de aslında epey kaçırdık. Hepsini kalecinin üzerine nişanladılar.

Sıkışan topu açan bir tane oyuncumuz yok. Berat ilk yarı biraz yaptı. Herkes topla gargara yapıyor. Hocanın oynatmaya çalıştığı oyun beceri ister. Fazlasıyla.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sergen'li Antalya bu rezil takıma çakar..
          Baniya-Benkovic
          Mendy-Berat

Bu ekip bozulmadığı sürece sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bizim ana sorunumuz Bakasetas ve dribbling atamayan sol kanat Fountas. Hücum hattı kısır kaldı bu haliyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bizim sorunumuz saldıran takıma karşı değil, kapanan takıma karşı. Çünkü bizim takım belirli bir alanda iyi savunma yapıyor. Özellikle bu stoperler 1. bölgede savunma yapmaya bayılır. Yani deplasmanda bizim işimiz iç sahadakinden daha kolay. Zaten son 5 deplasman sonuçları da ortada.

Yorum

• Fontas teklic genç potansiyel oyuncu mahalle arasında değerleri varmış [emoji1]

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sergen'li Antalya bu rezil takıma çakar..
                Ne mutlu sana
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  36 puanla devreye attık kendimizi bir şekilde. Sezon başlangıcına göre fena olmayan bir puan ve yerdeyiz. Ama lig durmuyor, bakalım ne olacak. 2-3 transfer lazım aslında ama 3. sıra için değil, yapılanma adına. 8 olmadan bu takım başı kesik tavuk gibi, aynı şekilde bek de lazım bize.
                  Yahu ne transferi Allah aşkına. Bu adama transfer yapan Trabzonspor yöneticileri 1 numaralı haindir kimse kusura bakmasın. Sen bu hocaya Messi ver yemin ediyorum futbolu bıraktırır . Takımı birkaç oyuncunun çöplüğüne çevirmiş. Uğurcan ve Abdülkadir gibi 2 çıbanbaşını kadro dışı bırakıp ikisine de ivedi bir şekilde şafak vakti Onur Kıvrak operasyonu yapılması gerekiyor. Bu Bakasetas oynamıyor belli kaçıp gidecek gün sayıyor, yahu bıraksana kadro dışı koysana sabah namazı vakti antrenman. Sakın kimse bana sezon sonu görüşülecek hikayesi anlatmasın kıyamet koparırım, o yalanları 20 senedir dinliyoruz bıktık.

Yorum

• Benkovic gs de gönderilme ye çalışan sacha boey gibi patlayabilir güçlü kuvvetli ve çık iyi pozisyon aliyor tek sıkıntısı ayağı iyi değil biraz ağır bence 1 milyon euro verilip bonservisi alınır

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu ne transferi Allah aşkına. Bu adama transfer yapan Trabzonspor yöneticileri 1 numaralı haindir kimse kusura bakmasın. Sen bu hocaya Messi ver yemin ediyorum futbolu bıraktırır . Takımı birkaç oyuncunun çöplüğüne çevirmiş. Uğurcan ve Abdülkadir gibi 2 çıbanbaşını kadro dışı bırakıp ikisine de ivedi bir şekilde şafak vakti Onur Kıvrak operasyonu yapılması gerekiyor. Bu Bakasetas oynamıyor belli kaçıp gidecek gün sayıyor, yahu bıraksana kadro dışı koysana sabah namazı vakti antrenman. Sakın kimse bana sezon sonu görüşülecek hikayesi anlatmasın kıyamet koparırım, o yalanları 20 senedir dinliyoruz bıktık.
                      Uğurcan la derdiniz ne ya bugünde çok iyiydi ne çibani ne başı ben hiç terbiyesizliğin i görmedim iyide kaleci

Yorum

• Man of the match
                        Visca, Özdemir Berat Baka Larsen Paul

Yorum

• Üç puan cepte. Visca ve Fountas'la kaçan fırsatlar oldu. Fark da yapabilirdik. Ancak ikinci devre verdiğimiz pozisyonlar, üstelik bu kadar zayıf bir rakip karşısında, üzücü.

Uzatmada yapılan o saçma penaltıyı Baniya, Mehmet Can yapsa bay bay derdi hocamız. Bakasetas yapınca kimseden ses çıkmıyor. Bu da halimizi özetliyor. Başkandan bu hafta Bakasetas'a 5 Milyon Euro'dan sekiz yıllık sözleşme teklif etmesini bekliyorum.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu Waka takıma geri dönse Onachuyu gol kralı yapar.

Visca şuan takımda ne yaptığını bilen tek oyuncu bence..
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• A.avci geldikten sonra 11 maclik periyotta
                              Fb: 26 Gs:24 Ts:24 . Bjelica vasati ilk 8 haftada havlu attirmasaydi takima, cok da kaliteli olmayan dar bir kadroyla bile A.avci ile yarista olacakmisiz. Ama 1.sampiy9nluk 2 super kupa alan, ts tarihinin en yuksek puan ortalamasina sahip hocayi begendiremedik bir guruha. Cok ilginc bir durum.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                A.avci geldikten sonra 11 maclik periyotta
                                Fb: 26 Gs:24 Ts:24 . Bjelica vasati ilk 8 haftada havlu attirmasaydi takima, cok da kaliteli olmayan dar bir kadroyla bile A.avci ile yarista olacakmisiz. Ama 1.sampiy9nluk 2 super kupa alan, ts tarihinin en yuksek puan ortalamasina sahip hocayi begendiremedik bir guruha. Cok ilginc bir durum.
                                Bırak beğenmeyi kimse hocayı beğenmek zorunda değil sorun bazıları takımın yenilmesini istiyor adamlar harbi harbi Trabzonspor'un yenilmesini istiyor takım kazanınca morali bozuluyor böyle bir güruh türedi forumda uzak durmak lazım ruh salığı için skora bakıp çıkmak lazım kazandık sadece bu zihniyeti gördükten sonra yorum yapmaya değmez.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X