BJK Santos etkisiyle vites arttırdı. Bu hafta sonu yenilirsek 1 puanla bizi geçecekler. Berabere kalırsak puanlar eşitlenecek. Birkaç hafta sonra deplasmana gideceğiz oraya. Yenilirsek farkı açarlar. Üçüncülüğü kaptırmamak da önemli Avrupa hedefi için.
Bende bu yüzden ligde kupadan daha avantajlı olduğumuzu ve daha fazla konsantre olmak gerektiğini söylüyorum. Kaldı ki bu takım elemasyonlu maçlar için dahi güven verecek durumda değil. Acı ama gerçek ligde bu hafta GS. maçından alınmayacak bir mağlubiyet bile bizi ligde tutar. Beşiktaş veya diğer takımlar değil en büyük handikabımız mevcut kırılgan kadro ve oyun yapımız. Aylardır yararlanılmayan Benkoviçin dahi takımdaki en iyi stoper olduğunu yeni anladık.
Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Arkadaşlar kupaya falan şartlanmayın çünkü ilerde yıkımı büyük olur, bu kadro bırak kupa almayı ilk ciddi rakibe elenir. Üzücü ama durum bu. Bu sene için kupa hayal, seneye inşallah.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Arkadaşlar kupaya falan şartlanmayın çünkü ilerde yıkımı büyük olur, bu kadro bırak kupa almayı ilk ciddi rakibe elenir. Üzücü ama durum bu. Bu sene için kupa hayal, seneye inşallah.
Sevgili Ertan abi,
Hedef koymak ve heves etmek ayrı, şartlanmak ayrı
Kısacası olursa olur, olmazsa üçünçülüğe odaklanuruz.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Kısacası olursa olur, olmazsa üçünçülüğe odaklanuruz.
Can Hopalı aslında hiç olumsuz yazmayıp heves kırmamam lazım ama ben aşırı üzülüyorum böyle durumlarda,
ben yandım eller yanmasın diye şeetiydim
3.lük te olmazsa sana sararım haberin olsun
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum