fb ve gs nin ilk 2 maçı aşırı basit muhtemelen oradan 6 puan alacaklar. bizim gerçekçi hedef önce 3. olmaktır. 2. olmakta önemli şampiyonlar ligi elemeleri var diye biliyorum. ama şuan için o biraz zor gibi puan farkı var. maç maç bakmalıyız. iyi oyun kötü oyun falan hikaye devre arasına kadar 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile kazanırsak bile çok iyi iş olur. daha derbilerde oynanmadı. kaldı ki adana demirspor istikrarsız onlardan yana sorun yok. en kolay fikstür şuan bizde gözüküyor. bunu da avantaja çevirmek lazım artık. bunu yenersek kayserispor maçı ciddi ciddi kapalı gişe olur.
Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 3 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Sivas'ın durumu bu sene pek parlak olmasa da bize karşı kendi sahalarında dirençli oynayacaklardır.Konya gibi.
Beraberlik maçı olarak görüyorum,bizim için de kötü olmaz.
İlk yarı sonuna kadar 7 maç var.Sivas ve Gaziantep deplasmanlarından en kötü birer puan alıp,diğer 5 maçı kazanırsak ilk yarıyı yukarıya yakın bitiririz.7 maçta en az 15 puan yapmak lazım ikinci yarı yarışın içinde var olabilmek için.En son Larking tarafından düzenlendi; 14.11.2023, 14:19.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.Yorum
-
Fikstürün kolaylaştığını düşünürken Sivas (D) - Kayseri - Gaziantep (D) virajına giriyoruz.
İlk on iki haftada iç sahada kazanamayan tek takım Sivas. Millî maç arasından takımlar bıraktıkları noktadan farklı dönüyor. İyi çalışanlar, eksikleri dönenler olumlu etkileniyor. Sivas'ın artısı eksisini detaylı bilmiyorum. Ama sol beklerinin arkası maden, oraya çalışmak lazım.
Bizim nasıl döneceğimiz de önemli. Hem fizik hem mental açıdan hazır olmak gerekiyor. Bir de 1300 rakıma gideceğiz. Şampiyonluk senesinde Uğurcan'ın yediği gol, geçen sezon Bjelica'nın ilk maçında Larsen'in hem kırmızı kart görüp hem sakatlandığı pozisyon gibi talihsizlikler yaşamıştık. Bunların tekrar etmesine fırsat vermeden seriyi uzatmalıyız.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Rakım için 1 gün önceden gidip yani maç pazartesi cumartesi gidip zaten oyuncular tatilden dönecek sivas tesislerinde son taktik antrenmanı yapmak rakima alışmak açısından önemli.. sivasspor oyuncu profili olarak kontrataga yatkın bir takım açıkçası hücuma çıkartan adam samu sais onu kitlersek hücum gücü yüzde 70 düşer.. servet çetin ede galibiyet gerek zor durumda taraftar istemiyor iç sahada hiç kazanamadı tabi bunda son vuruşların kalitesizligide etken ..sais harici koita manaj Emrah bassan Rodriguez nje gibi tamamı açık alan oyuncusu isimlere sahipler orta sahada berat mendy şart.. nendy baka abdus yaparsak geçişleri bol bol bulurlar ..savunmaları her iki bekinde sıkıntılı uğur çiftçi yaş aldıkça ağırlaştı Burak sakat alaatin okumuş sa süper lig kalitesinde değil..apindangoye ve caner onuachu yu kitlemeye çalışacak ceza sahasına visca pepe ve baka yi sokup hem onuachu yu rahatlatmak hem boş alanlarda bu oyuncuların skorer olmasından faydalanmaliyizFikstürün kolaylaştığını düşünürken Sivas (D) - Kayseri - Gaziantep (D) virajına giriyoruz.
İlk on iki haftada iç sahada kazanamayan tek takım Sivas. Millî maç arasından takımlar bıraktıkları noktadan farklı dönüyor. İyi çalışanlar, eksikleri dönenler olumlu etkileniyor. Sivas'ın artısı eksisini detaylı bilmiyorum. Ama sol beklerinin arkası maden, oraya çalışmak lazım.
Bizim nasıl döneceğimiz de önemli. Hem fizik hem mental açıdan hazır olmak gerekiyor. Bir de 1300 rakıma gideceğiz. Şampiyonluk senesinde Uğurcan'ın yediği gol, geçen sezon Bjelica'nın ilk maçında Larsen'in hem kırmızı kart görüp hem sakatlandığı pozisyon gibi talihsizlikler yaşamıştık. Bunların tekrar etmesine fırsat vermeden seriyi uzatmalıyız.Yorum
-
Fikstür şansı işte bu.Fikstürün kolaylaştığını düşünürken Sivas (D) - Kayseri - Gaziantep (D) virajına giriyoruz.
Bizim nasıl döneceğimiz de önemli. Hem fizik hem mental açıdan hazır olmak gerekiyor. Bir de 1300 rakıma gideceğiz. Şampiyonluk senesinde Uğurcan'ın yediği gol, geçen sezon Bjelica'nın ilk maçında Larsen'in hem kırmızı kart görüp hem sakatlandığı pozisyon gibi talihsizlikler yaşamıştık. Bunların tekrar etmesine fırsat vermeden seriyi uzatmalıyız.
fb, Gaziantep ile ligin başında en kötü döneminde oynadı biz Sumudica ile form tutmuş zamanda oynayacağız.Yine iç sahada hiç kazanamayan Sivas milli aradan sonra belki toparlanacak,form tutacak bize öyle çıkacak bilemiyoruz. fb ise en kötü döneminde Sivas ile oynadı. ADS bile bizim karşımıza en formda döneminde çıktı,fb'nin karşısına ise birkaç haftadır zaten düşüşe geçmiş olarak.Fikstür avantajı var yok tartışılır ama fikstür şansı kesin olarak vardır ve şu ana kadar bizim yanımızda olmadı.
fb'nin fikstürünün tesadüfen oluştuğuna beni kimse inandıramaz.En son Larking tarafından düzenlendi; 14.11.2023, 15:08.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.Yorum
-
Bu sene bizim içerde ve dışarda kolay maçımız yok. Çünkü, hiç bir takıma üstünlük kuracak kadro yapımız yok, handikapımız ise şu? Her takım bizi yenmek için ve piar yapmak için bir fırsat olarak görüyor. Bu durumda bizimle şampiyonla oynuyormuş gibi oynuyorlar ve başarıyorlarda. Skor olarak maçı alabiliriz ama oyun olarak asla iyi oyun beklemiyorumYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
Fb Sivas la oynamadı oynuyucakFikstür şansı işte bu.
fb, Gaziantep ile ligin başında en kötü döneminde oynadı biz Sumudica ile form tutmuş zamanda oynayacağız.Yine iç sahada hiç kazanamayan Sivas milli aradan sonra belki toparlanacak,form tutacak bize öyle çıkacak bilemiyoruz. fb ise en kötü döneminde Sivas ile oynadı. ADS bile bizim karşımıza en formda döneminde çıktı,fb'nin karşısına ise birkaç haftadır zaten düşüşe geçmiş olarak.Fikstür avantajı var yok tartışılır ama fikstür şansı kesin olarak vardır ve şu ana kadar bizim yanımızda olmadı.
fb'nin fikstürünün tesadüfen oluştuğuna beni kimse inandıramaz.Yorum
-
-
Bu maçı alırız rahat olun.
0-2 veya 1-32010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
-
Kazanmaya ve rakibe dayalı oyun istikrarını tutturabilirse şampiyonlar ligi hedefini yakalayabiliriz.
Üçüncülük daha yakın ve gerçekçi geliyor bana
TK da gelirse -ki 10. TK şampiyonluğuz olacak ve kargaları yakalayacağız- harika olur.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
-
fenerlilere de sorsan gs zayıf trabzonla ve bjk ile oynadi biz avcıya denk geldik simdide hoca olmayan burak yerine rızanın bjksiyle oynayacaz der bunun sonu yok yaniFikstür şansı işte bu.
fb'nin fikstürünün tesadüfen oluştuğuna beni kimse inandıramaz.
önüne çıkana vurup geçeceksin. sivas maçıyla başliyoruz insallah vurup geçmeyeYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum