Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 7. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Pendikspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takıma bak. Murat Akça tekte oynasa üçe üç kalacaklar. Hoca Umut buraya 4 yıllık geldi vs demiş de sen ne kadar kalacaksın belli değil. Şu orta saha kurgusuna bir an önce çözüm bul. Ligin en dandik orta sahası bizde.
    bu pozisyon ne oldu bilmiyorum ama işte türk futbolunun en iyi anlatan kare. adam şurada dikine oynasa %100 gol pozisyonu olacak geriye dönüyor.

malezya ligi ile eş değer bir ligimiz var.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bakalim bu macta kilolu oldugu icin bedelsiz gönderilen Dorukhan oynayacak mi ve onun yerine aldigimiz Berat mi. Berat cok fit ya
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zaman mı? kaç hafta lazım mesela? Trabzonspor takımı, stajer oyuncuların futbol oynamayı öğrendikleri bir okul değildir. Ligin 7 haftası geçmiş, Düzenli olarak neredeyse hemen hemen aynı 11 le maça başlayan yani birbirleriyle faslasıyla oynama fırsatı bulmuş bir takımın oturması ne demek? Biz bunu söyleyeceksek, ligdeki herhangi bir takım da biz şampiyon olacağız bize zaman verin diyebilir. Çünkü, ligimizde neredeyse bütün takımların kadroları yenilendi ve bir iki takım hariç, kimin ne oyun oynadığını biliyoruz, yani her takımın bir oyun aklı var. En azından bizimle oynayanların bu akılları varmış!!!

Bu sene lige yükselmiş pendikspor'un, tamamen yenilenmiş ve transferlerinin bir çoğunu son güne bırakmış bir takım ne oynayacağını biliyor ama en az 7 futbolcusu geçen senenin oyuncuları olan Trabzonspor takımı ne oynayacağını ve hangi oyucuyla oynayacağını 7 haftada öğrenemedi öyle mi? Sizce gerçekten de zamana mı ihtiyacımız var yoksa kadro yapılanmasında yapılan hatalar ve hocanın, alınan mağlubiyetler sonrasında, oynayacağı oyunu erteleme ve süre kazanma çabası mı var ??

Onachunun uzun boyu olmasaydı, biz o golleri bile atacak varyasyonlar üretemeyecektik bile

Sorunu sadece defansif hatalarda arıyorsunuz. Bizim takımın, bir oyun aklı yok. Orta saha da oyunu toparlayacak beyni yok kardeşim. Takımın lideri yok lideri.

Ne saha dışında ne de saha içerisinde lider oyuncusu yok. Kısacası afkurmaktan ağzımızdan yaralar çıktı bu kadroya çok iyi bir 8 numara alın diye ama almadılar, Demek ki, Bardi ile Ömür ile Berat ile bu işi götüreceğiz düşüncesindeler ki yanıldılar. olmaz ve olmayacak. Mendy denen çocuk da üzgünüm ama bu sene bizi çok maçta böyle yakacak. geri dönüşleri kontrolsuz ve riskli hamleler ile değil sarı direkt kırmızı kartlık oyunlar oynuyor ve oynayacak ve bu oyuncuya burdaki bütün taraftarlarımız yakacaklar diye uyarmamıza rağmen, saha kenarından uyarı yapan yok.

Bu haliyle bu kadronun yapacağı bundan daha fazlası değil kardeşim. Bereket ki Avrupa maçı oynamıyoruz, Oynasaydık bu aldığımız galibiyetleri de alamazdık. Hoş yendiklerimizle bir kere daha oynayalım hiç birini yenemeyiz bu ayrı mesela
        Farklı düşünüyoruz. Ben zaten bu sene başarının imkanı olduğunu düşünmüyorum ve bu sene için de yırtınmıyorum dolayısıyla kardeşim. Ben elimizdeki oyuncuların süre almasını ve yarışmacı bir kadro kuracaksak seneye kalıp kalmayacaklarını görmek istiyorum.

İnsanımız aşırı tez canlı biz bu sene değil sonraki sene de değil 2 sene sonra şampiyon olacağız %100 desek bugün altına imza atmayacak taraftar ciddi manada hayalperest ve psikolojik sıkıntıları olan taraftardır. Benim şahsen beklediğim yapılanma tam randımanını 2025-2026 sezonunda veriyor. Bir çok sözleşmeden kurtulup, doğru oyuncuları takviye ederek 27-28 yaş ortalamasına beraber oynayarak erişen kadromuz şampiyon olabilir.

Bunun için hoca faktörü hiç önemli de değil, küme düşecek halimiz yok. Ben ısrarla belirtiyorum ki getirdiğin yerli hoca apayrı bir yapı isteyecek sürekli sistem değiştiren takımdan bir b.k olmaz. 4-3-3 mü oynayacağız, oynayalım. Finansman bulursak takımı geliştiriz. 1-2 oyuncu satışı yapabilecek şekilde genç oyunculara süre verip 1-2 seneyi atlatabiliriz. Bağlayıcı sözleşmeler bitmeden bizim başarılı olmamıza imkan falan yok çok hayalperest bir taraftarımız var
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Farklı düşünüyoruz. Ben zaten bu sene başarının imkanı olduğunu düşünmüyorum ve bu sene için de yırtınmıyorum dolayısıyla kardeşim. Ben elimizdeki oyuncuların süre almasını ve yarışmacı bir kadro kuracaksak seneye kalıp kalmayacaklarını görmek istiyorum.

İnsanımız aşırı tez canlı biz bu sene değil sonraki sene de değil 2 sene sonra şampiyon olacağız %100 desek bugün altına imza atmayacak taraftar ciddi manada hayalperest ve psikolojik sıkıntıları olan taraftardır. Benim şahsen beklediğim yapılanma tam randımanını 2025-2026 sezonunda veriyor. Bir çok sözleşmeden kurtulup, doğru oyuncuları takviye ederek 27-28 yaş ortalamasına beraber oynayarak erişen kadromuz şampiyon olabilir.

Bunun için hoca faktörü hiç önemli de değil, küme düşecek halimiz yok. Ben ısrarla belirtiyorum ki getirdiğin yerli hoca apayrı bir yapı isteyecek sürekli sistem değiştiren takımdan bir b.k olmaz. 4-3-3 mü oynayacağız, oynayalım. Finansman bulursak takımı geliştiriz. 1-2 oyuncu satışı yapabilecek şekilde genç oyunculara süre verip 1-2 seneyi atlatabiliriz. Bağlayıcı sözleşmeler bitmeden bizim başarılı olmamıza imkan falan yok çok hayalperest bir taraftarımız var
          Hoca çok önemli bir şey söyledi maçtan sonra, kimse konuşmuyor: "Ligin en genç 2. kadrosuna sahibiz".

Abdullah Avcı'nın EYT'liler birliğine çevirdiği kadrodan genç bir kadroya geçiş yapmaya mecburduk. 40 yaşına kadar aynı adamları oynatacak değildik neticede. Ayrıca, futbol hayatının sonuna gelmiş adamlara son sözleşmelerini verecek bir yapının sürekliliğini sağlamak mümkün değil. Bu geçişin sancısız olması beklenemezdi zaten. Bunu az çok herkes anlayabilir. Takımı üst sıralara oynatıp gençleştirme operasyonunu da aynı zamanda becerebilirse hoca başarılı sayılır. Bunu becerememiş değil henüz. Beceremezse o zaman asar keseriz.

Ayrıca ben hala Pendik maçından önce bir hafta boyunca "Hoca Trezeguet'i niye oynatmıyor" diye mızıldayan eleştirmenlerin yanıldıklarını kabul etmelerini bekliyorum. Bir kişi bile çıkıp "Trezeguet'yi oynatmıyor diye hocaya yüklendik ama adam haklıymış" dedi mi? Hoca eleştirilemez değil ama eleştirilerin de hakkaniyetli şekilde yapılması gerekiyor. Hoca hata yapınca asalım keselim ama eleştirenler haksız çıkınca halının altına süpürelim öyle mi? Çuvaldızı başkasına batırırken iğneyi de kendilerine batırmalı bazıları.

Yorum

• Trezguet niye oynamiyor deyip, oynadigi berbat futbola tek laf etmeyen sadece yüzsüzdür. Olmayan Ortasaha ile uzay futbolu bekleyenlerde, aslinda böyle bir seyin mümkün olmadigini biliyorlar ama ayni Trezeguet olayi gibi. Umut Günes oynayacakmis, Teklic oynayacakmis..adamlar yeni sakatliktan cikmis, bu hafta görürsünüz artik! Ha onlari oynatip, takim yenilse, yine Hoca suclu olacak zaten!!
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Trezeguet; Hatay maçında geç girdi, sağ kanatta oynadı ve eleştirdik. Ne var bunda? bjk maçında sonradan girdi, bariz gol pozisyonuna girdi, kaçırdı sonra da geniş alandan faydalanıp asistini yaptı. Koşu atan tek oyuncun. Bir de Fountas var. Bu maçta da az da olsa o katkı verdi, fişi çekiyordu. Boş alanlar varken bunları oynatmamak hata. Kim koşacak araya Bardhi mi?

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trezeguet; Hatay maçında geç girdi, sağ kanatta oynadı ve eleştirdik. Ne var bunda? bjk maçında sonradan girdi, bariz gol pozisyonuna girdi, kaçırdı sonra da geniş alandan faydalanıp asistini yaptı. Koşu atan tek oyuncun. Bir de Fountas var. Bu maçta da az da olsa o katkı verdi, fişi çekiyordu. Boş alanlar varken bunları oynatmamak hata. Kim koşacak araya Bardhi mi?

Trezege her mac iyi oynayamaz derbilerde daha cok alan buldugu icin etkili olabiliyor takimin belirli bir sistemi oyun duzeni olmadigi icin takimda mutlaka bir tane ne yapacagi belli olmayan ortaligi karistirici bazen sac bas yolduran hic ummadigin anda ortaya cikip isi bitiren ozelliklere sahip bir oyuncunun ilk onbirde olmasi lazim kim olabilir? Trezege teklic fountas pepe bu oyunculardan birisi mutlaka ilk onbirde baslamali
                En son objek tarafından düzenlendi; 03.10.2023, 01:43.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olacak senaryo beşiktaş şenol hocayı biz bielica yı kovarız.

Sonrasında beşiktaş efsanesi şenol efendi takımın başına geçer.
                  mümkün değil....her iki taraf açısından..

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hoca çok önemli bir şey söyledi maçtan sonra, kimse konuşmuyor: "Ligin en genç 2. kadrosuna sahibiz".

Abdullah Avcı'nın EYT'liler birliğine çevirdiği kadrodan genç bir kadroya geçiş yapmaya mecburduk. 40 yaşına kadar aynı adamları oynatacak değildik neticede. Ayrıca, futbol hayatının sonuna gelmiş adamlara son sözleşmelerini verecek bir yapının sürekliliğini sağlamak mümkün değil. Bu geçişin sancısız olması beklenemezdi zaten. Bunu az çok herkes anlayabilir. Takımı üst sıralara oynatıp gençleştirme operasyonunu da aynı zamanda becerebilirse hoca başarılı sayılır. Bunu becerememiş değil henüz. Beceremezse o zaman asar keseriz.

Ayrıca ben hala Pendik maçından önce bir hafta boyunca "Hoca Trezeguet'i niye oynatmıyor" diye mızıldayan eleştirmenlerin yanıldıklarını kabul etmelerini bekliyorum. Bir kişi bile çıkıp "Trezeguet'yi oynatmıyor diye hocaya yüklendik ama adam haklıymış" dedi mi? Hoca eleştirilemez değil ama eleştirilerin de hakkaniyetli şekilde yapılması gerekiyor. Hoca hata yapınca asalım keselim ama eleştirenler haksız çıkınca halının altına süpürelim öyle mi? Çuvaldızı başkasına batırırken iğneyi de kendilerine batırmalı bazıları.
                    Takımı gençleştirdikleri için sevinmeyi bırakalım bence bonservisi ile oyuncu satana kadar.....Takımı gençleştirsen ne olur hepsine tazminat vererek gönderiyorsun adam satamıyorsun kimse senden oyuncu almıyor çünkü hepsi boş adam...o yüzden ha yaşlı ha genç benim için gram fark etmiyor..

Yorum

• Hahahah hocayi savuncam diye ne yapacaklarini sasirdilar simdi de turkurduklerini yalamamak icin trezeget suclu yok bardhi oynasin orda haklisiniz, gecen hafta nerdeydiniz butun turkiye hatay macinda mac 2 0 ken trezeget sola bardhi yerine daha erken girseydi maci trabzonspor gule oynaya kazanacakti derken kafanizi kumami gommustunuz ? konusmak icin trezegetin vasat performans vermesinimi bekliyordunuz ? gozunuzle mac izleyin les attigimiz pendik macinda bile fountas girene kadar dikine oynamaya calisan tek adamdi girilen pozisyonlarin icinde hep o var toplari kaleye tutmasada .adam geleli 7 ay olmus takimin oyun plani akli yok icerde 2.lig takimina bile topu birakip yuzde 30 topla oynamissin, at onuachuya top indirsinden baska takdik anlayisin yok duran toplardan buldugun goller olmasa ligin son 4 5 sirasindaydin hala daha oyuncularda sucu arayan var o teziniz rize maciyla birlikte gecti curudu yeni argumanlar bulun hocayi savunmak icin kendinize,hocanin elinde kadromu var kimi oynatacak diyordunuz hocanin elindeki kadro en kotu bu ligde 4.olacak guce sahip gecin o isleri. trezeget gibi bir adamdan verim almayi bile beceremiyor madem, koysun baskasini sanki elinde alternatif yok elini tutanmi var kadromu yok elinde. osman hocanin kadrosu yada hatayin kadrosu daha iyi tabi siz de haklisiniz ha bir de rizenin kadrosu daha dengeli diyenler vardi ondan yenildik hdjdskizshnssnsju birseyi körü körüne savunana ahmak denir, 1.50 puan ortalamasi tutturan hoca ustelik ulkenin en cok kazanan hocasiyken trabzonsporun basinda duramaz , durursa da ortaya gelecek adina birseyler koyacak vaad edecek takim isik verecek bunlar yapilmiyorsa da elestirilir bu kadar basit, kibrinizi bir kenara birakin burnunuzun dikine gitmeyin yanildiniz iste hoca konusunda bunu kabul edin daha fazla gulunc duruma dusmeyin hocanin takima katkisi koca bir sifir butun turkiyenin gordugunu gormemezlikten gelmeye calisarak elinize birsey gecmez sadece kendinizi kandirirsiniz o kadar.bir ileri bir geri durumu yada oynanan kisiliksiz karaktersiz bu takima yakismayan ezik futbol sizi mutlu ediyor olabilir ,futboldan anlayan bu takimi hayatinin merkezine koymus taraftari mutlu etmiyor etmezde bakın simdi isinize.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hocanın kalmasını savunan biri olarak söylemek lazım;

Bu kadar zayıf kadrolara karşı bu oyunun kabul edilebilir tarafı yok.
                        Hiçbir şekilde izah edilebilir değil.

Maaş sorunu da olmadığına göre, sorunu bulmak yönetim ve hocanın oturup istişare etmesi gereken bir vaziyet.

Pendik, Antalya, Rize gibi mütevazi takımlara karşı böyle bir oyun kabul edilebilir değil.
                        Hocanın 70 dakika oyun kontrolümüzdeydi açıklaması da kendisinin kontrolü kaybetmesine delalet eder.

Ben bjk ve kasımpaşa maçları dışında, bu maçlarda da top rakipte ama oyun bizim kontrolümüzdeydi, ne oyunu ne de topu kontrol ettiğimiz bir maç bu sene görmedim.

Pendik maçı futbol anlamında çok çok kötü bir maç.
                        10 kişi kalmak ile de hiçbir ilgisi yok mevcut durumun!
                        En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 03.10.2023, 11:47.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocanın kalmasını savunan biri olarak söylemek lazım;

Bu kadar zayıf kadrolara karşı bu oyunun kabul edilebilir tarafı yok.
                          Hiçbir şekilde izah edilebilir değil.

Maaş sorunu da olmadığına göre, sorunu bulmak yönetim ve hocanın oturup istişare etmesi gereken bir vaziyet.

Pendik, Antalya, Rize gibi mütevazi takımlara karşı böyle bir oyun kabul edilebilir değil.
                          Hocanın 70 dakika oyun kontrolümüzdeydi açıklaması da kendisinin kontrolü kaybetmesine delalet eder.

Ben bjk ve kasımpaşa maçları dışında, bu maçlarda da top rakipte ama oyun bizim kontrolümüzdeydi, ne oyunu ne de topu kontrol ettiğimiz bir maç bu sene görmedim.

Pendik maçı futbol anlamında çok çok kötü bir maç.
                          10 kişi kalmak ile de hiçbir ilgisi yok mevcut durumun!
                          Forumdaki futbolu bilenler vasat hocanin notunu en az 3 ay once verdiler. Geri kalanlar da zamanla ikna olurlar.
                          Vasat bir hocada istikrar sacmaliktan baska bir sey degildir.
                          Bu hoca kadar hocaligi, cok daha az paralara herkes yapqbilir, hatta idia ediyirum bu forumdan bile bjelicadan daha kaliteli oyunlar cikaracak kisiler cikar.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Her söylediğinin altına imza atabilirim. Keşke hatalarımızı erken görüp ısrarcı olmasak.

Hoca bu sene bir yapı kuracak olmasa 23-25 yaş arası oyuncu doldurmazdık kadroyu. Hala daha başkana baskı yapıyorlar 38 sene şampiyonluk kutlamadık biz, fener taraftarı bile bunlar kadar yaygara yapmıyor, Mert Hakan bile 4 sene nal topladı adamlar onu ölümüne desteklediler.

Biz ise Ömür formayı sırtına geçirince evinde yangın çıkan taraftara sahibiz.

Umarım takım orta saha rotasyonu Milli ara sonrası bir reaksiyon gösterir. Yoksa yiyecekler şu adamı manasız manasız şampiyonluk beklentileriyle.

Galatasaray'ın kontrat maliyetleri
                            Zaha 15 Milyon Euro + Vergiler b.k püsür
                            Icardi 40 Milyon Euro
                            Sanchez 25 Milyon Euro
                            Kerem 7 Milyon Euro
                            Angelino 10 Milyon Euro
                            Tete 18 Milyon Euro
                            Ziyech 7 Milyon Euro

120 Milyon Euro

Fenerbahçe;

Dzeko 8.5
                            Tadic 8.5
                            Livakovic 12
                            Cengiz 24
                            Szymanski 20
                            Becao 17
                            Djiku 7
                            Fred 33

130 Milyon Euro

Düşük maliyetli transferlerini de eklemedim.

Bu yatırımları yapacak bütçeleri var, oyuncu da satabildiler. Biz yapamıyoruz, oyuncu da satmadık ama bunlardan önde olacağız. İlginç cidden çok ilginç taraftar ya matematik bilmiyor ya da dünyadan haberi olmayacak kadar cahil

Herifler 150'şer milyon euro harcadılar, 1-2 sene sabretsen zaten düşmeye mahkumlar, bu ülkede o parayı döndürecek gelir yok. Ama sen elindeki değerleri b.klayarak daha dibe batmak için elinden geleni yapıyorsun. Korkunç kafaları var bu insanların
                            En son bilginsem tarafından düzenlendi; 04.10.2023, 17:16.
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X