transfer olacak mı veya bu arada neler değişecek bilemiyorum 15 gün var değişkenleri farklı bir maç olabilir. en kötü beraberlik gelsin
TSL 5. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
TSL 5. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Beşiktaş | Maç Sonucu
188Paul Onuachu0%5Enis Bardhi0%6Batista Mendy0%108Eren Elmalı0%10Mehmet Can Aydın0%35Rayyan Baniya0%23Abdülkadir Ömür0%0Edin Visca0%0Anastasios Bakasetas0%1Filip Benkovic0%0Uğurcan Çakır0%0Jens Stryger Larsen0%0Berat Özdemir0%0Mahmoud Trezeguet0%0Taxiarchis Fountas0%0Enis Destan0%0Anketin süresi doldu.
Etiketler: Yok -
15 günlük süre bizim için harika olacak.İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderilditransfer olacak mı veya bu arada neler değişecek bilemiyorum 15 gün var değişkenleri farklı bir maç olabilir. en kötü beraberlik gelsin
1) Joaquin ve Orsicin sakatlıkları devam edecek ancak Eren,Kourbelis ve Trezeguet sakatlıktan dönecek.Kadro derinliği artacak.
2) Koita ve Djaniny gibi isimlerin 15 Eylüldeki transfer dönemi bitimine kadar gitmesi için süremiz olacak.
3) Bjelica 6,8 ve santrafor lazım dedi.Bunu yapabilirsek çok daha güçlü olacağız dedi.Ayrıca avrupada transfer kapandığı için şansımız arttı dedi.Neticede 15 eylüle kadar eksik bölgeleri kapatma şansımız da olacak.
Beşiktaşa karşı içeride iyi bir performans sergileyeceğimizi ve kazanacağımızı düşünüyorum.Oyuncularımız dinlenmiş olacak ve yeni gelecek olanlarla birlikte eksiksiz bir kadroyla dinamik ve tempolu bir oyun ortaya koyacağımıza inanıyorum. -
-
Aylar sonra kapalı gişe oynayacağımız maçtır. Bir aksilik olmazsa maçta olacağız. Aynı geçen seneki fenerbahçe maçına benzetiyorum. 2-0 kazanmıştık top göstermemiştik.Yorum
-
Kasımpaşa karşısında alınan farklı galibiyet camiaya yeniden bir özgüven getirdi. Umarım yönetim de bu hafta içerisinde yapacağı transferlerle bunu pekiştir aksi takdirde yine bir kırılma yaşayabiliriz. BJK de aslına bakılırsa form anlamında hazır bir takım değil ama oyuncu kalitesi açısından bizim çok daha önümüzdeler. Özellikle Gedson ve Aboubakar'a karşı ciddi bir savunma yapmamız gerekiyor. En basitinden Kasımpaşa maçında rakip birçok pozisyonu cömertçe harcadı ama Aboubakar kaleyi gördü mü kolay kolay affetmiyor. Diğer taraftan geçen sezon derbi olarak sadece içerideki FB maçını kazanmış olsak da en azından İstanbul takımlarına karşı 2 sezondur evimizde kaybetmiyoruz. Umarım bu alışkanlığımızı bozup yeniden eski günlere dönüş yapmayız...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 03.09.2023, 12:42.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Sağ bekleri Rosierde bindirmeleri ve tekniği ile başımıza bela oluyor.Ona da dikkat etmemiz lazım.Özellikle Erenin defansif zaafiyeti başımıza yine bela olabilir.Kasımpaşa karşısında alınan farklı galibiyet camiaya yeniden bir özgüven getirdi. Umarım yönetim de bu hafta içerisinde yapacağı transferle bunu pekiştir aksi takdirde yine bir kırılma yaşayabiliriz. BJK de aslına bakılırsa form anlamında hazır bir takım değil ama oyuncu kalitesi açısından bizim çok daha önümüzdeler. Özellikle Gedson ve Aboubakar'a karşı ciddi bir savunma yapmamız gerekiyor. En basitinden Kasımpaşa maçında rakip birçok pozisyonu cömertçe harcadı ama Aboubakar kaleyi gördü mü kolay kolay affetmiyo. Diğer taraftan geçen sezon derbi olarak sadece içerideki FB maçını kazanmış olsak da en azından İstanbul takımlarına karşı 2 sezondur içeride kaybetmiyoruz. Umarım bu alışkanlığımızı bozup yeniden eski günlere dönüş yapmayız...
Bjelicanın da ifade ettiği gibi 6,8 ve santrafor bölgelerine aradığımız kalitede adamlar alınabilirse çok daha başarılı olabiliriz.Yorum
-
-
-
4 yeni transfer sahada olmazsa Şenol hocam şamarlar bizi. Abubakarın bizim stoperlere ne yaptıracağını kestiremiyorum. Keza orta sahada Gedsona kafa tutabilecek kimsemiz yok. E bu maçlarda güvenebileceğimiz bi Nwakaememiz de yok. Mağlubiyet bekliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
BJK Sivas karşısında oldukça iştahlı. Hem fiziksel açıdan güçlüler hem de sert oynuyorlar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Sivas maçı özelinde Bjk de gedson ve hadzi çok iyi ortasahada üstünlüğü vermemiz lazım, aboubakarda tam ritmini bulamamış gibi geldi bana..THE NORTH REMEMBERSYorum
-
Transfer sezonunun sonu.
Bakalım bu arada kimleri transfer edip bu maça yetiştiririz.Yorum
-
3 istanbul takımına karşı bu sene klasik anadolu takımı futbolu oynamamız lazım. açık oynamaya çalışırsak rahat kaybederiz.Yorum
-
fenerbahçe maçına bize 4 avans verip iddiaya girmek isteyen arkadaşım var başkan olsa girer mi acaba iddaaya
ölümüne trabzon !Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum