Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 4. Hafta | Kasımpaşa 1 - 5 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı ne söyledin de, bu takım kolay maç kazanamaz diyenleri futboldan anlamamakla suçluyorsun, Senin tercihlerinle dizilirse takımda gayet iyi takım mı demek istiyorsun ??
Larsen, Trabzonspor yedeğinde bile olamayacak kadar yeteneksiz herifin teki diyorum ama sen sağ bekte değil sol bekte oynarsa verim alırız diyorsun, Eren'e de eminim taş kondurmazsın o halde Larsen'i ne yapacaktın, sol açığa mı alacaksın..
Trabzonspor'dan 5 gol yiyen bir takım çok kötü oynadığı için yemiştir ya da bizim vuruşlar denk gelmiştir. Sözümün arkasındayım, Bu oyuncular ile istersen sağdan sola dizil, istersen önden arkaya dizil, kazanacağın her maç BAL dır. Eşinle dostunla ve bir dostunla Trabzonspor maçı izleyelim de keyiflenelim diye umut edersen yanılırsın. Tıpkı dün akşam gibi 4-0 öndeyken , vakit geçiren bir kalecin varsa ayrıca utanırsın da ve en önemlisi, Bir takımda hoca eğer otorite kurmak istiyorsa, o hareketi yapan oyuncusuna anında tepki vermesini bilen adam olacak. Futbolcuya hak ettiğinden faza değer verirsen seni parmağının ucunda oynatır
Larsen için aylardır, sağ bekte oynaması takıma zarar verir. Sol bek oynarsa sırıtmaz diyorum. Ama aynı zamanda takımdan gönderilmeli diyorum. Larsen’i kadroya yazmam, yazınca yedek sol beke yazıyorum.
Ben Larsen’in henüz 1. kopenag maçında arka direkte kalenin içine doğru kaçtığında defedilmeli demiştim.
Sizin dahi hocanız ise Larsen’i bir türlü kesemedi.
Bu takım maç kazanamaz diyenler çuvallamıştır.
Bu ligde tepedeki 3-4 takım ve bunlar dışındakiler ile oyuncu kalitesi makası çok açık.
Anadolu klüplerinin çoğundan çok daha iyi kadromuz var.
Max oyuncuyu kendi mevkisinde oynatıp, bir çok maçı kötü futbola rağmen kayıpsız geçebiliriz.
Bunu yapamıyorsa başarısızdır. Geçen hafta M.Can sağ bek, Denswill stoper, Baka 10 numarada, Enis forvette oynasa şuan 9 puanımız vardı.
Günü gelince hocayı ben savunup, siz gitsin diyeceksiniz.
Roller değişecek. Buraya şimdiden yazıyorum.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 02.09.2023, 21:04.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bozok'un maaşı da yüksek. Enis'in maaşı düşük. Maaşı yüksek oyuncuyu oynatmamak ahmaklıksa bu durumda Umut Bozok'un yerine Enis'i oynatmak da mı ahmaklık oluyor?
Denswil kampta 7 kilo verdi diye yazdılar. Hatta kamptan önce - kamptan sonra fotoları bile vardı. Antalya ve gs maçlarında hala kilolu gözüktüğüne göre toplamda en az 10 kilo fazlası varmış demek ki. Kaldı ki 5 kilo fazlası olması bile skandal. Profesyonel futbolcu için 5 kilo ne demek farkında değilsiniz.
Yazmayı öğrenirken, okumayı pas mı geçtiler sana?
Nerde yazıyor maaşı yüksek diye Denswill oynamalı diye?
Maaşı yüksek olduğu için giderse tamam ama gitmezse bu adamı oynatmamak ahmaklık çünkü elimizdeki en iyi, en teknik stoper. Yukarda özelliklerini zaten yazdım.
Türkçe problemin varsa bana bulaşma.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-)Şu banyayı kim aldı arkadaş,Türkmenin tırnağı olamaz,sürekli aynı hataları yaptı maç boyunca..
2-)Bardi yetenekleri kısıtlı olsa da çok çalışkan,Rize maçında da sahanın en iyisiydi
3-)Benkoviç klas bir stoper değil,çok ağır,kaliteli ayaklar karşısında şaşkına döner
4-) Bakasetas niye 6 numara oynuyor diyenler cevabı almıştır,saçma top kaptırmaları olsa da ondan başka oralarda top dağıtacak adam yok bence hoca mecburi oynatıyor
5-) İyi bir orta saha ve santrafor ile takım level atlar
Bardhinin Yeteneklerimi?yoksa fiziki yapisimi kisitli?
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma ve hocaya yüklenelim eyvallah ama şimdi gs maçını izledim.
Bilmem kaç milyon dolarlık gs de en az bizim kadar kötü. Düzgün kadro kurulsa idi bu sene de fırsat senesi olabilirmiş.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLarsen’in sol bek ası olsun diye tek cümlemi bulsana. İşiniz gücünüz karşıdakinin söylemediği hayali cümlelerle demogoji yapmak.
Larsen için aylardır, sağ bekte oynaması takıma zarar verir. Sol bek oynarsa sırıtmaz diyorum. Ama aynı zamanda takımdan gönderilmeli diyorum. Larsen’i kadroya yazmam, yazınca yedek sol beke yazıyorum.
Ben Larsen’in henüz 1. kopenag maçında arka direkte kalenin içine doğru kaçtığında defedilmeli demiştim.
Sizin dahi hocanız ise Larsen’i bir türlü kesemedi.
Bu takım maç kazanamaz diyenler çuvallamıştır.
Bu ligde tepedeki 3-4 takım ve bunlar dışındakiler ile oyuncu kalitesi makası çok açık.
Anadolu klüplerinin çoğundan çok daha iyi kadromuz var.
Max oyuncuyu kendi mevkisinde oynatıp, bir çok maçı kötü futbola rağmen kayıpsız geçebiliriz.
Bunu yapamıyorsa başarısızdır. Geçen hafta M.Can sağ bek, Denswill stoper, Baka 10 numarada, Enis forvette oynasa şuan 9 puanımız vardı.
Günü gelince hocayı ben savunup, siz gitsin diyeceksiniz.
Roller değişecek. Buraya şimdiden yazıyorum.
Trabzonspor'umuzun başarı sklasını nereye oturttuğumuza bağlı her şey, Elbette de kazanacağız, ligden düşecek halimiz yok ama bu kadro bu haliyle çok sıkıntılar yaşatır, basite almayın ligi maç kazanmak kolay değil
Oyuncular doğru yerde oynamamasının nedeni ise, Kendi mevkisinde oynayan oyuncunun yeteneksiz olmasından kaynaklanıyor. Örneğin; Bu maçta Eren yokken yedeği Arif boşluk kadroya giremiyo ve yeteneksiz larsen o mevkiye geçiyorsa ben olsam Arif'in yerinde kulup arardım. Ha bana da sorsan Arif de yeterli değil,
Kötünün iyisini tercih etmek zorunda kalıyoruz ve dolayısıyla kimse yerinde değill. Denswil örneği?? maç maç iyi olan ama genelde kademe hatası yapan adam bence o bile çok kötü ama Antalya'ya attığı gol bile onu 11 oyuncusu yapmak için kafi kılar mı?? kılmaz işte. Tıpkı Benkoviç gol attı diye onun iyi olmaması gibi. Keza 2 asistle oynayan Ömür'ün hiç bir iş yapamaması gibi, O zaman hep sorumluluğu Bakada ve visça da arıyoruz..
O kadar kötü oyuncular var ki, İyiler bile maalesef yok olup gidiyor bu kötü kadroda.
Hocaya gelince; Mevcut durum içinde en masum olanı Hocadır, Bu tip hocalar için, alınan her puan kendine artı yazar. Arkasından kötü konuşacağım zamanlar, mevcut kadrosu olunca oynatacağı oyunla alakalıdır. Şimdiye kadar pek bir artısını göremedim, takım deli dana gibi koşturuyor o kadar,Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Her şeye rağman,
Mevkisinde iddalı ve taraftar ile sinerji yakalayabilecek, Artist karakterli bir iki oyuncu bile Trabzonspor taraftarını ayağa kaldırabilir.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Bu ligin en kötü Ortasahalarindan birine sahibiz, belkide en kötüsü. Kadro olarak kalitelisin evet ama 8´e koyup, belli bir standartta bile oynayabilecek bir oyuncun yok!! Bakasetas 10´da oynayinca, ona sut imkani hazirlayacak, pozisyona sokacak kim olacak?? Sanal alemde takilinca böyle oluyor herhalde...Ya da Denswill, oynadigi maclarda bu kadar istikrarsizken, oynamaliymis. maclarda bazen o kadar agir görünüyordu ki, Dorukhan´da bu yüzden kadroda yer bulamamisti. Hoca dogrulari yapiyor ama bazilarinin bünyesi buna hazir olmadigi icin, normal yani..profesyonellik böyle birsey. Keske takim kimyasini bozan kalan isimlerle de yollar ayrilsa da, 9. sampiyonlugun ayak sesleri duyulmaya baslasa
Mevcut Takim ligin sonunda 10-14. lük arasinda bitirir. Sakatlar cabuk iyilesir, daha iyi de bitirebilir. Ama Avrupa hayal. Ama 3 transfer yapilirsa ki, sampiyonluk bile hayal degil ama zor, en azindan Avrupa´da olmaliyiz.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Arada kaynamasın Abdülkadir çok kötüydü. 2 asist filan bilmem ben saha içinde çok etkisiz kaldı. Hızlı hücumları ezdi.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum