hadi bakalım
TSL 3. Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Rizespor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Etiketler: Yok
-
Sansa bala bir gol bulup arkaya otobüs cekelim.
bu arada Bozok birdaha bizde 1 dk top oynamasim. Enis 15 dk hem top indirdi hem dogru top dagitti. Dün en diri Enis Destandi, Eren ve Denswilin yaninda -
yine 20 geri pas yine dogucan degisikligi yine oyuncular oynamayi beceremedigi yerde oynar yine hüsün gecenseneden beri yasadiklarimizi devam yasamaya devamYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
Rize 2 maçtır iyi oynuyor ama kazanamıyor. Kesinlikle çok zor maç olacak. Bu takım kimseyi öyle rahat rahat yenemez. Beceriksiz yönetim, doğucan, bardhi, umut bozok gibi adamlarla kafayı bozmuş hocayla işimiz şansa kalmış.Yorum
-
bu sene deplasman maçlarında ecel terleri dökeceğiz orası net
iç saha maçlarının da pek rahat geçeceğiz söylenemezYorum
-
Kerem antalya maçında oyuna girdi 10 dakika top oynayacak fırsat gelmiş çimleri yemesi lazım iki pozisyonda bir tepkisizligi vardı kafayı yiyecektim. Böyle duygusuz vurdumduymaz topçuları nasıl buluyoruz bilmem. Bence o on dakikalık görüntüden sonra 11i bırak kulübeye alınmaması lazımhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Bozok oynayacagina enes oynasin.
Bardhi oynayacagina teklic oynasin. Larsen oynayacagina mehmet oynasin. Dogucan oynayacagina 1 kisi eksik oynayalim ( cunku onun yerine yedekte bile adam yok. O kadar kotu bir kadro muhendisligimiz var. Dorukhqn yetereiz ,dogucan yeterli ama). A.omur 8 numara, bakasetas 10 numara oynasin ( ben satilmasindan yanayim, sene sonu bedava gidecek, kafasi da sahada degil cok belli).
Neyse bu sene gercekci hedef 5_8 arasi, bunda herkes hemfikir. Herkes kupayi alalim diyorda ayni takimlar kupada da var.
Bu takim bu hoca bu yonetim ve bu futbolcular ile birakin t.kupasini süt kupasini bile alamaz.
Artik biraz gercekci olalim lutfen.
Umarim rizeye puan birakiriz da belki hoca degisikligi dusunulur. Yonetim suanda sonuclar ne olursa olsun birakmaz, devrreyi gorurler.
Ancak rize bombos bir takim. Bu senenin istanbulspor ve pendik ile beraber 3. Kume dusme adayi takimi.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 20.08.2023, 16:03.Yorum
-
Bu oyun düzeniyle ancak şans eseri bir golle galip geliriz. Futbolda gollerin yarısı kanat oyuncularının katkısıyla geliyor. İki kanadımız ilk yarıyı kapattı gibi. Visca ve Fountas yetişir mi yetişse de ne kadar katkı sağlar soru işareti...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Farkli baslikda da yazdim rizenin ads macini 90 dakika, alanya macinin da genis ozetini izledim.bizden iyi futbol oynuyorlar mucadele ettiler 2 macda da aldiklari 1 puan yaniltmasin isimiz kolay degil oyle soylenen gibi bos bir takim degil aksine oynamaya calisan bir takim rize, trezeget de gitmisken visca da formsuzlen zorlaniriz.bize icerde ki rize macini bile dusunur hale getirenler utansin..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 20.08.2023, 19:11.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Hayati önem tasiyan bir mac. Kümede kalmak icin bu tür rakipleri icerde yenmemiz lazim.
Umut yerine Enis, Ömür kulübeye ve Bakasetas asil pozisyonuna, Bardhi ve Larsen tribüne, Dogucan Nenad hocanin evine. Hirvat Newton bari bunlari yapsin biraz gözüme girsin.Yorum
-
yani tabiki yeneceğiz ama farklı kadro ile kodrom uğurcan-mehmet aydın-benkociç-denswıl-eren-ömür-bakasetas-kurbelis-kerem şen-enis-fountasBordomavi.net - OrhangaziYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum