Ben pek olumlu olamayacağım takım konusunda. Gectim oyuncu kalitesini de hani bu takım efsane çalışmıştı ? Şöyle rakibi yiyecektik böyle pres yapacaktık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenkovic,orsic,teklic fln. Böyle akraba transferleri, bizim şu anki halimiz gibi vizyonsuz, para ezilen küçük klüplerde gerçekleşen bir rutindir.
Sadece bu isimlere bakarak klubün olası hayallerini ve planlarını görebilirsiniz.
2 yıl önce şampiyon olmuş takım yine halı saha kıvamına bürünmüş.
Mesela Gs'nin hocası şöyle diyebilir mi?
" turkiyede iş aldım 1-2 sene çalışıp para yapacağınız bir yer ayarladım var mı bizim köyden tanıdığınız, aldırayım yanima"
Mevcut mantalite tam olarak budur. Bu takım küme düşmez tabi ama ligi 10-12.sirada fln ancak bitirir.
Taraftarı zaten berbat. Büyüğüm diyen bir klubün böyle türbini mi olur. Acıyarak izliyor insan.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70 ile 90 arası neredeydi o bilinç"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Çok kalitesiz takımız...
Akşam şikecileri izledim kötüydüler ama 2 adam alındığının hakkını vermiş..
Bizimkileri kim bulup getirdiyse çöp konteynırı gibi olmuşuz..
geçen sezon ki kadronun devamı niteliğinde malesef..
Forvetsiz orta sahasız ve sağ bek-açıksız nasıl olacak belli değil....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
galibiyet ile başlamak güzel fakat takım çok düz
Yorum
-
Trabzon'a hafta içi günde yirmi beş dış hat uçuşu gerçekleşiyor. Şehrimize yoğun turist ilgisi haberlere de yansıyor.
Trabzon'u ziyaret eden turist sayısı geçen yılın ilk 7 ayına göre yüzde 43 arttı. Kente Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Ürdün'den çok fazla turist geliyor.
PassoLig kullanmadığım için detayına hakim değilim ancak şehrin belli noktalarına açılacak bilet satış masalarıyla iç saha maçlarına turist çekilebilir. Ayrıca lisanslı ürün satışı için de turistler için bir pazarlama kanalı oluşturulabilir. Tur firmalarının durak noktalarına kulüp müzesi eklenebilir.
La Rambla'da Barcelona maçına kolay bilet almanızı sağlayan yetkililer var. Bir tane masa, stadyum ve şehrin haritası, ulaşım alternatifleri... Hemen orada forma, top, flama, t-shirt de satıyor.
Olmaz değil, zor da değil.
Gurbetçi arkadaşlar yanlış anlamasın. "Fındık zamanıdır, herkes köyde. Gurbetçiler dönmeden onlara satarız." laflarını çok duydum. Yeni şeyler denemek lazım.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.08.2023, 10:31.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum