giresun mevzusunda herkes haksiz.lig boyunca yatip dusmeyi sadece tek maca baglamak onlarin sucu.giresunun dusme nedeni biz degiliz.baska bir takimin hangi maca hangi kadro ile cikacagi senin ligdeki konumunu belirliyorsa o ligde kalmaya gerek yok.yani trabzonspor as kadroyla giresuna yenilse basaksehir macina ciktigi kadronun onemi olacak miydi?bir kisim giresunlular dupeduz maci niye bize satmadiniz demek yerine kiviriyor.herseye ragmen istanbul takimindansa giresun'un kalmasini tercih ederdim.kime neye hizmet ettigi belli olmayan istanbulspor gibi takimlarin ligde olmamasi gerekiyor.istanbul ucuzleri daha az deplasman yapacak.giresun umarim seneye tekrar doner.
kendi acimizdan bakarsak giresuna tam kadro basaksehire yedek takimla cikmak buyuk sacmalik.giresun muhabbetini gectim sen trabzonspor'sun arkadas bu ne ciddiyetsizlik.hem mac basina hem siralamaya bagli maddi getiri oldugunu bile bile bu bu kadroyla cikmak amatorluktur.sanirim artik milyonlari onemsemeyecek maddi gucumuz var!bu kadronun bir aciklamasi var mi?ben baskan olsam bunun hesabini sorardim.ciddiyetsizlik boyle ufak ufak baslar sonra buyur.
kendi acimizdan bakarsak giresuna tam kadro basaksehire yedek takimla cikmak buyuk sacmalik.giresun muhabbetini gectim sen trabzonspor'sun arkadas bu ne ciddiyetsizlik.hem mac basina hem siralamaya bagli maddi getiri oldugunu bile bile bu bu kadroyla cikmak amatorluktur.sanirim artik milyonlari onemsemeyecek maddi gucumuz var!bu kadronun bir aciklamasi var mi?ben baskan olsam bunun hesabini sorardim.ciddiyetsizlik boyle ufak ufak baslar sonra buyur.
Yorum