Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 36. Hafta | Giresunspor 2 - 4 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bize en az 7-8 oyuncu lazım..
    Kesinlikle forvet
    kesinlikle stoper
    kesinlikle ön libero
    kesinlikle sağ-sol bek
    kesinlikle iyi bir orta saha

kaleci dışında neredeyse her mevkiye adama ihtiyaç var

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bize en az 7-8 oyuncu lazım..
      Kesinlikle forvet
      kesinlikle stoper
      kesinlikle ön libero
      kesinlikle sağ-sol bek
      kesinlikle iyi bir orta saha

kaleci dışında neredeyse her mevkiye adama ihtiyaç var

Kaleci de ekle. Uğurcan Trabzonspor defterini beyninde bitirmiş.
      Ayrıca 1 değil 2 stoper lazım
      Ayrıca 1 değil 2 orta saha

Takım çöp resmen. Bize 2 maç iyi oynayan ama teslim olan oyuncu lazım değil. Beyin oyuncular alınmasa ve skor üreten oyuncu alınmasa korkarım ki her sene aşağa gitmeye devam edeceğiz.
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaleci de ekle. Uğurcan Trabzonspor defterini beyninde bitirmiş.
        Ayrıca 1 değil 2 stoper lazım
        Ayrıca 1 değil 2 orta saha

Takım çöp resmen. Bize 2 maç iyi oynayan ama teslim olan oyuncu lazım değil. Beyin oyuncular alınmasa ve skor üreten oyuncu alınmasa korkarım ki her sene aşağa gitmeye devam edeceğiz.
        Tespitlerinize ben de katılıyor ve imzamı atıyorum.

Bakalım ED ve NB bu zor süreçten nasıl çıkacak?
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Yeni oyuncuyu videolarına bakarak beğendim, Sahada neler verecek göreceğiz. Siopis'den kesinlikle kaliteli ve atak yönü güçlü oyuncu. Daha çok kanatlara uzun paslarını sevdim, Ayağı iyi ..
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• ben dedim bu karadeniz takımlardan adam olmaz. trabzonspor ezelden beri çok iyi yapıyor bunlara. adam en büyük rakibine 80 dakika 10 kişi olmasına rağmen gol atamamış 1-0 yenilmiş. 20 küsür maçta hükmen maçlar dışında 2 galibiyet zor almış takım kalkıp trabzon bizi düşürdü diyor. allahın embesilleri ya. bunlara zerre acımayacaksın. amele herifler fenerbahçe ile berabere kaldığınız maçtan sonra niye galatasaray marşı çaldınız onu sorgulayın.

her şeyi geçtim bunlarla dost olmak çok büyük hataydı zaten. hatırlayanlar bilir yeşil giresun diye basketbol takımı vardı orada oynadığımız bir maçta bize her türlü pisliği yapmıştılar.
            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 08.06.2023, 00:23.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben dedim bu karadeniz takımlardan adam olmaz. trabzonspor ezelden beri çok iyi yapıyor bunlara. adam en büyük rakibine 80 dakika 10 kişi olmasına rağmen gol atamamış 1-0 yenilmiş. 20 küsür maçta hükmen maçlar dışında 2 galibiyet zor almış takım kalkıp trabzon bizi düşürdü diyor. allahın embesilleri ya. bunlara zerre acımayacaksın. amele herifler fenerbahçe ile berabere kaldığınız maçtan sonra niye galatasaray marşı çaldınız onu sorgulayın.

her şeyi geçtim bunlarla dost olmak çok büyük hataydı zaten. hatırlayanlar bilir yeşil giresun diye basketbol takımı vardı orada oynadığımız bir maçta bize her türlü pisliği yapmıştılar.
              Çok iyi oldu düşmeleri, ebelerinin a..na kadar yolları var...

Yorum

ben dedim bu karadeniz takımlardan adam olmaz. trabzonspor ezelden beri çok iyi yapıyor bunlara. adam en büyük rakibine 80 dakika 10 kişi olmasına rağmen gol atamamış 1-0 yenilmiş. 20 küsür maçta hükmen maçlar dışında 2 galibiyet zor almış takım kalkıp trabzon bizi düşürdü diyor. allahın embesilleri ya. bunlara zerre acımayacaksın. amele herifler fenerbahçe ile berabere kaldığınız maçtan sonra niye galatasaray marşı çaldınız onu sorgulayın.

Dakika 85-90 arası
                Efsane efsane ne efsanesi.....Bordo Mavisi
                S.....ş Trabzon

Diye tezahürat yaptılar dün akşam
                20 maçta sıfır çekmiş takımsın
                Bizim maça gelince
                Ankaragücünü'de yendik biz ki o sıralarda onlar da tehlike bölgesi içindeydi.
                Onlarada mı yenilseydik bile bile
                Şimdi biz mi düşürmüş olduk sizi
                Geçin bu işleri
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni oyuncuyu videolarına bakarak beğendim, Sahada neler verecek göreceğiz. Siopis'den kesinlikle kaliteli ve atak yönü güçlü oyuncu. Daha çok kanatlara uzun paslarını sevdim, Ayağı iyi ..
                  Siopis'ten her yönüyle en az 1 level iyi
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dakika 85-90 arası
                    S.....ş Trabzon

Bizim maça gelince
                    Geçin bu işleri
                    4-0 dan sonra keşke oyunu bırakmasaydık şöyle temizinden 6-7 olsaymış.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

4-0 dan sonra keşke oyunu bırakmasaydık şöyle temizinden 6-7 olsaymış.
                      Maçı rölantiye almasak ve skorun rahatlığıyla gevşemesek olurdu ancak gerek yoktu.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dakika 85-90 arası
                        S.....ş Trabzon

Bizim maça gelince
                        Geçin bu işleri
                        Hopalı abim bizim maçta da televizyondan yanlış duymadıysam küfrettiler ikinci yarı epey..Vallahi umurumda değil.Vurup geçtik , has oldu..İyi oldu..Başakşehir maçında da en azından genç kadro ile düşük seviyeli oyuncular ile bile tecrübeli ve kalburüstü bir lig takımı ile başabaş oynayıp ezilmediğimizi görme imkanımız oldu.Cehennemin dibine kadar yolları var..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X