Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Fenerbahçe 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avci ile sampiyon olduk ama Takim 5 yil geriye gitti...kendi piskolojik sorunlarini takima da bulastirdi, sonuc bu. Maclarda skorun bir önemi mi kaldi, sirf elestiri yapabilmek icin elestiri! Visca´nin sagbek/kanat denemesi bile Hoca´nin nasil düsündügünü gösteriyor ama anlayana...pekala o görevi yapabilecek bir Oyuncu Visca. Dogucan denemesi ise, Oyuncuda gördügü potansiyel. ki tempo kazanabilirse cok iyi olabilir ama cok calismasi gerekiyor. Bu trasnferleri yaptiran bizzat sayin Avci ve onun defolarini ortadan kaldirmaya calisan yeni bir Hoca. Transfer döneminde nasil Oyuncular takima katilacak, o zaman hakkinda gercek bir öngörü verebiliriz.
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bu konuyu siyasetle ilişkilendiren ağır sapıktır ağalar net yani
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• BAŞKAN ERTUĞRUL

ile hızla küçülmeye devam ediyoruz. Abdullah Avcı'ya söyletilen slogan olan YAN OYNA devam ediyor. Üzgünüm bunlar iyi zamanlarımız, kötü zamanlar daha başlamadı.

Sezon başladığında böyle söylediğim için bana acımasızca saldıran taraftarlarımıza bir kez daha sesleniyorum. Şampiyon olduğumuz da da kaliteli oyun oynamıyorduk, Bu sezon daha kötüsünü oynadık ve gelecek sene daha kötüsünü oynayacağız. Tek şartla düzelir buna da para lazım o da mümkün değil. Mevcut oyuncularımızdan, havasını kaybetmemiş bir tane bile oyuncu yok. O bakımdan komple bir değişim olmadan asla bir daha hava yakalayamayacağız. Her puan kaybı yine geçmiş sezonu hatırlatacak.. O bakımdan Öncelikle savunma olmak üzere, tüm oyuncular revize edilmelidir. Ben ywmin ettim, EREN ELMALI nın oynadığı bir takımı seyretmeyeceğim diye
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğraştığımız işlere bak. Tükürmüş niye tükürmüş vay anasını bu seneki rezilliği konuş yönetim bırak tüküreni aksıranı .. Aynı İHO dönemine geri gidiyoruz saçma sapan vasıfsız hocalar mahqhale takımında oynayamayacak futbolcular seri yenilgiler bunları unutturmak için şike konusunu ısıt ısıt koy önüne taraftarın ama hiçbir icarratın yok fb düşmanlığını körükle olay çıksın ceza alalım senin başarısızlıkların unutulsun Biz 4 senedir bunlardan uzaklaştık hiç konuşmadık kupalar aldık 2 kere şampiyonluğa oynadık birinde açık ara şampiyon olduk sakın ha eskiye dönüş yok ertuğrul bey senden çok ümitliydim ama hoca tercihinizle ümitlerimin içine sıçtın birde bu İHO denen ismine bile tahammülümüz olmayan şahsın hareketlerine sakın özenip sıvama işine girişme.
          Korkulan şeyler oluyor birileri yeniden fener Trabzon düşmanlığı oluşturup yine bizi maşa yapma derdinde

Çok kötü durumdayız tehlike çok büyük ihoyu ararız bu gidişle !!!

Yorum

• Ya hu kardeşim kimsenin kimseye düşman olduğu yok.Pişkin ve arsız bir camianın sonradan görme bir futbolcusunun yediği halt var ortada.Ne yani boyun mu eğeceğiz.Korkmayın kimse İHO gibi hakemleri soyunma odasına hapsetmez.Veya sahaya girip de hakem dövmez.Ağzımız açıldı mı neden tepki göstermiyoruz deriz ama bu olaya da tepki koymazsak usulünce camia olarak daha çok ensemize şaplak atarlar.Aynı hareketi gol sevinci sonrası yere diz çöküp ıstavroz yapan bi brezilyalı oyuncuya bi Trabzonspor futbolcusu yapsa ne olurdu bir de o açıdan düşünün..Bilmişsiniz maşa yapacaklar bizi , İHO dönemine mi dönüyoruz.Ezbere konuşmayın artık..

Yorum

• Maçla ilgili de yazacak olursam .Takım tertibi kafa karıştırdı , eyvallah .Ama hoca en azından yeni sezon öncesi bir şeyler denediğini gösterdi bize.20-45 arasındaki Trabzonspor hiç de fena değildi.o ana kadar gol haricinde pozizyonu olmayan şikecilere karşı 2 tane yüzde yüzlük pozisyon buluyorsun.İşte o noktada - birini Hamsik kaçırdı ama o da eski Hamsik değil - ayağı net golcü veya forvetin olacak.Bakın dün Altay Tuzla maçına baktım.Paixao malum Altay'ın golcüsü.attığı bir ikinci gol var ki bizim forvet oyuncularının o kadar net vuruşu yok kaleye.Ne Umur ne de Gomez o vuruşu şu halleri ile yapamaz.O pozisyonların ikisi de gol olsa ne olurdu acaba merak etmiyor değilim.Veya maç 2-1 veya 3-1 iken İrfancan al da at dercesine iki topu bizim oyuncuların ayağına bıraktı.Gomez denen afedersiniz sığır ne yaptı gördük.Bu takıma bu oyuncuları musallat edip , oyun aklına yana pas , geriye pası kazıyan - çok savundum kendisini ama hataymış - Abdullah Avcı'nın etkisini kırmak çok zor.Hocaya daha 4 maçında istifa diyen arkadaşlar bi sabredin.Kendi transferlerini yapsın , kendi takımını bir kursun ondan sonra konuşuruz.Ki oyunabakış açısı AA kadar tutucu bir adam değil..Hücumda 3'lü savunmada 5'li formasyona geçişiilk yarı hiç de fan uygulamadılar.Sağ bek/sağ açık Visca ilk yarı 20 dakika tek başına o kanadı iyi kullandı mesela..

Yorum

• şu aciz futbol oynayan şbye gol atamadık kaç pozisyon geldi
                onlar acizken biz daha da aciz oynadık takım delirtti resmen topçular salmış
                bir lafım da edin visçaya olacak.ayıp be kardeşim topa kıçını dönüyorsun yazık.

(UEFA)

Yorum

• gidecek üç beş kişi sakın ola hocaya bağırıp çağırmasın.

bağırılacak olan, eğer utanmaz da kalkıp gelirse, darbeci başkandır.

şampiyonlukta payı olmasa ağır konuşacam da o tarihi başarının hatrına işte.

istifa et.
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gidecek üç beş kişi sakın ola hocaya bağırıp çağırmasın.

bağırılacak olan, eğer utanmaz da kalkıp gelirse, darbeci başkandır.

şampiyonlukta payı olmasa ağır konuşacam da o tarihi başarının hatrına işte.

istifa et.
                    altına imzamı atıyorum. sçıp sıvayacak seneye. umarım yanılırız durumlar kötüleşmeden istifa eder seçime gidilir.

Yorum

• Sağda Bartra, solda Denswil, ortada süpürücü varsa üçlü oyna. Bartra'yla çık, Denswil ortaya kaysın. Denswil'le çık, Bartra insin. Ama Hüseyin ve Eren'li üçlüden ancak bu kadar katkı alırsın. Keşke seçim arasında bir hazırlık maçı oynanıp orada test edilseydi.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu aciz futbol oynayan şbye gol atamadık kaç pozisyon geldi
                        onlar acizken biz daha da aciz oynadık takım delirtti resmen topçular salmış
                        bir lafım da edin visçaya olacak.ayıp be kardeşim topa kıçını dönüyorsun yazık.
                        Larsen ve Gomez yeteneksizleri, rakibin al da at dercesine verdiği ikramları, istemeyuz gibilerinden değerlendiremedi.

Şu işkence sezonu bitse de kurtulsak

Seneye de işimiz zor

BJK çok formda ve en iyi futbolu oynayan takım şu anda

4 büyükler içinde belki de çok büyük değişime uğrayacak kadro bizde
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçekçi olmamız gerekiyor
                          ligin en rezil topunu biz oynuyoruz
                          gelen hoca nın gram etkisini göremedim.
                          ilk 2 maç 10 kişi kaldık orta sahayı geçemedik
                          son ankaragücü maçı bu sefer rakip 10 kişi kalmasına rağmen
                          yine rezil bir oyun....

hocayıda çözemedim geldiğinde takımda 1 tane formda oyuncu vardı
                          hiç kimse anlatmadı mı kardeşim
                          adam markoviçe takık gibi yanında bekletiyor...

diyeceğim o ki
                          fb maçı için hiç ama hiç ümitli değilim.
                          **
                          Hocayı çözemediğimizi maçtan önce yazmıştım.
                          her maç batıyor
                          larsen sol açık !!eren sol stoper viska sağ bek gibi 1 metrelik sahtekar umut ilerde
                          markoviç terezege yedek

Başkana makam ağır geldi
                          direk söylüyorum hocanıda al git

yoksa 6-7 oyuncu transfer ettirecek
                          yeni sezonda 5 veya 6 haftada gönderilecek hoca
                          not edin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X