Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 32.Hafta | Konyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    medya'ya yansımıyor çoğu şey bence. başkan istifa etti, teknik direktör istifa etti. eski yönetimdeki as başkan yeni başkan oldu bunun örneği var mı hatırladığınız ben yaşım gereği düşündüm aklıma gelmedi. biz trabzon'da yaşamadığımız için bilemeyiz ama orada yaşayanlar kulübün nasıl soyulduğunu biliyordur. sadece şu yedek stoper denswil'e ödenen para bile facia. senin 2 tane alt yapıdan çıkardığın yerli oyuncun tff 1.lig futbolcularının aldığı maaşla oynadı. böyle olunca ortada takım diye bir şeyin olmaması normaldir. ikisi de sayısız katkı verdi takıma. koita, yusuf erdoğan bile abdülkadir ve uğurcan'dan fazla para aldı diye biliyorum.
    Yusuf erdoğan 3.5 milyon gibi komik bir rakama oynadı Trabzonspor'da bu sene kalsaydı 7 milyon TL alacaktı ortalama 300 avroya oynayan ve sırf alt yapsından çıktığı takımla şampiyonluk yaşamak için bu takıma gelen hiçbir sorun çıkarmadanda git dendiğinde giden bir adamı rahat bırakalım yusuf erdoğan adamdır. Uğurcan çakır yıllık 20 milyon TL alıyor geçen seneki haline göre çok az bu seneki haline göre çok çok fazla bir para kazanıyor uğurcan.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kültürel farklar diyelim özetle. Şifo Mehmet gibi kariyerinde kırmızı kartı olmayan beyefendi bir futbolcuya ( antrenör) dahi maç sonu soyunma odasına giden rakip oyuncuya tekme attıran motivasyon bize hastır. Bunu Milanolu futbolcuya yaptıraman için yediği makarnanın Pastavilla değil, Ankara Çubuk olması gerek...

Yabancıların bizdeki olayına tekrar tekrar gelirsek ilk onbirin sekiz oyuncusu yabancı olan bir sistemde bu sökmez antitezi mantığa yatkın ve doğru. Ama unutulan ülke gerçeklerine ne kadar adapte olacakları?!
      Montella, Pirlo cepte, al geç diyebilirim rahatlıkla.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Ben de Türk futbolcuların gazla daha çok motivasyonla çalıştığına inanıyorum
      Aslında biz teknik direktörton futboldan çok camiyi birlestirmesini saha dışı olaylari yönetmesini kısaca futbol dışında herşeyi istiyoruz belki orada ip kopuyordur.

Adam teknik direktörlük yapmaya geldi yoksa belediye başkanlığı il valiliği mi belli değil
      Fevri dönüyor

Ama dediğim gibi sıkıldım ben bu çıkmazdan artık saha içinde oynanan taktik teknik bir oyun izlemek gençlerin gelişimini görmek istiyorum.

Seneye de yabancı sınırının kalkacağını düşünürsek yerli hocanın anlamı kalmadı diyebilirim. Montella ve Pirlo görece avantajlı tabi Bijelsa ha gore ama perreris ve Jesus da ilk geldikleri halde fena top oynatmadilar.

Bence beklentiyi düşürür isek hoca başarılı olur aksi taktirde 8. Haftayı göremez
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• iyi de napoli maçını ben izledim o maçın 1-1 bitmesi futbol mucizesidir. böyle futbolu trabzonspor geçen sene son 2 3 ayda hangi maçta oynadı hatırlayan var mı. ulan 1 galibiyet alsak şampiyon olacağımız yerde her hafta 0-0 1-1 bitiyordu maçlar. rekor puanı bile kıramadı vizyonsuz herif ya.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Baka yaptığın hareket bizlere saygısızlıktır.
          aptalca sinirine yenik düştün
          ben senin özrünü kabul etmiyorum

hoca ne yapmak istiyorsun şu takımda oynayan 1 tane adam var
          onuda 87.dak oyuna aldın yazıklar olsun sana

arif i oyuna aldın eyvallah
          adamı sol açık oynattın

bu demek oluyor ki
          ankaragücü maçında hüseyini orta sahanın göbeğinde oynatırsa şaşırmayalım!!

umut un değil sahada yedekte ismini yüzünü dahi görmek istemiyorum.
          yine aynı şekilde bardhi doğucanı da

şuna karar verdim Eren seneye de bizde devam ederse bu oyunundan gram ileriye gidemez.
          kapasite bu kadar çok net.

10 kişi kalınca Alllah canımızı almış gibi sahada bir duruşumuz var.
          ulan fb 10 kişi kaldı 1 gol attı 1 gol yedi ezilmedi
          hadi şampiyonluğa oynuyor

ya istanbul koskoca 55 dakik 10 kişi ile gol yemedi

sizlere yazıklar olsun 10 kişi ile 2-3 top yapamayan şampiyon takımın
          kişiliksiz topcuları hepinize yazıklar olsun.

hala sinirim geçmiyor

her şey yolundayken takım iyi giderken
          hiç gereğii yokken top sol ayağındayken yerde sağ ayağını 2 metre sağa uzatım rakip takımın oyuncusu sakatlamaya yönelik o hareketin
          bizi bitirdi utanmadan sıkılmadan takımı eksik bıraktın
          birde yine yüzsüz yüzsüz gidip sonere sarılıyorsun

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Baka yaptığın hareket bizlere saygısızlıktır.
            aptalca sinirine yenik düştün
            ben senin özrünü kabul etmiyorum

hoca ne yapmak istiyorsun şu takımda oynayan 1 tane adam var
            onuda 87.dak oyuna aldın yazıklar olsun sana

arif i oyuna aldın eyvallah
            adamı sol açık oynattın

bu demek oluyor ki
            ankaragücü maçında hüseyini orta sahanın göbeğinde oynatırsa şaşırmayalım!!

umut un değil sahada yedekte ismini yüzünü dahi görmek istemiyorum.
            yine aynı şekilde bardhi doğucanı da

şuna karar verdim Eren seneye de bizde devam ederse bu oyunundan gram ileriye gidemez.
            kapasite bu kadar çok net.

10 kişi kalınca Alllah canımızı almış gibi sahada bir duruşumuz var.
            ulan fb 10 kişi kaldı 1 gol attı 1 gol yedi ezilmedi
            hadi şampiyonluğa oynuyor

ya istanbul koskoca 55 dakik 10 kişi ile gol yemedi

sizlere yazıklar olsun 10 kişi ile 2-3 top yapamayan şampiyon takımın
            kişiliksiz topcuları hepinize yazıklar olsun.

hala sinirim geçmiyor

her şey yolundayken takım iyi giderken
            hiç gereğii yokken top sol ayağındayken yerde sağ ayağını 2 metre sağa uzatım rakip takımın oyuncusu sakatlamaya yönelik o hareketin
            bizi bitirdi utanmadan sıkılmadan takımı eksik bıraktın
            birde yine yüzsüz yüzsüz gidip sonere sarılıyorsun

Baka baldiriyla perdeleme hareketini cok yapiyor bu defa cok agir kaldigi icin kotu bir goruntu verdi bence baldiriyla rakibin kaval kemigi bolgesine perdelleme yapmak istedi her macta yapigi gibi!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X