Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Deplasman fobisine son ver.
    Yenmeden dönme Fırtınam
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en leş takımlar bile gs karşısında her maç 3-4 net pozisyon buluyor burada önemli olan bu pozisyonları gole çevirmemiz.

gs de bir halt yok biz iyi değiliz maalesef. tabi bunda visca dorukhan ve hamsik gibi çok önemli oyunculardan o veya bu sebepten faydalanamamış olmamızın etkisi çok fazla. avcı yapısında bir hoca için üçüde kilit oyuncular.

her neyse büyük maçların havası farklı olur bu maçta bence savunma oyuncularımızdan çok ofansif oyuncularımız belirleyici olacak
      Muslera olmasa Ümraniye 4-5 yapmıştı.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İki takımında 11 maç üst üste kazanma rekoru var, kaybedersek Gs 12 maç üst üste kazanmış oluyor ve bizim rekorumuzu geçiyor, bu açıdan önemli maç, ayrıca şu anda ligde kendi sahasında en çok puan toplayan takımız, kaybedersek Gs 1 puan önümüze geçiyor kendi sahasında toplanılan puanda..
        Rekor 13 maç ile BJK'nin.

Biz 2003-2004 ve 1995-1996'da 11 maç seri yaptık.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

Zor maç. Ama ben de takımdan bir reaksiyon bekliyorum. Yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.

Yorum

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kim oynarsa oynasın sonuç değişmez Avcı asla bu maçtan puan çıkartamaz. Gsnin iyi olduğundan değil yanlış anlaşılmasın başımızda TD olmadığından.
            Maç sonu görüşürüz

Yorum

Icardiye vurdurmamak en önemli görev olmali. Ugurcan zaten her geleni iceri aliyor.

Yorum

Bu maç Anadolu takımlarına karşı oynadığımız deplasman maçları gibi olmayacak.

Ortada bir maç.

Stresli taraf gs olacak,orta sahamızın çok dirençli olması lazım,bu maçta top kazanmak çok önemli,kazandığımız toplarla arkaya adam kaçırmak en büyük hücum silahımız gibi görünüyor. gs defansı iç sahada çok önde oynuyor ve bu toplarda çok zaafiyet gösteriyor,zamanlama hatasından Muslera'yı oyundan bile attırabiliriz.

Bartra ve Eren yoksa sağ stoper Hüseyin'i,sol bek Denswil'i bekliyorum eğer Avcı Hugo-Denswil tandemini tercih ederse sol bekte Arif sürprizi de olabilir.Göbeği iyi kapatırsak sağdan soldan çok orta gelecek Hüseyin hava toplarında Bartra'dan daha iyi,Siopis-Ömür- Bakasetas muhtemel orta sahamızın gs orat sahasına vereceği cevap maçın havasını belirler.
                En son Larking tarafından düzenlendi; 02.02.2023, 11:00.
                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Skor 1-1 veya 1-2
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Puan çıkaracağımıza %10 ihtimal veriyorum.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Son 9 sezonda gs bizi kendi sahasında sadece 3 kez yenebilmiş,ikisi Deniz Ateş Bitnel ve Ümit Öztürk'ün yönettiği malum maçlar.Birinin o maçla kariyeri bitti, diğeri 1 sene maç alamadı.

Deplasmanda gs'ye şansımız tutuyor.Bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum,beraberlik bile sürpriz olur.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

fenerbahçe maçı öncesi ne hissiyat taşıyorsam aynısı... Adam gibi oynayıp ummadıkları bir galibiyet alacağız bence.Şampiyonluk mu ? Zaten hayal ötesi hatta ilk 3 bile artık namümkün. Forma için bizim için oynayın la , alayına yeter.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Siopis gol atacak gibi hissediyorum hadi bakalım. Ayağınıza taş değmesin.

Yorum

Şu g.tümüzü sıkıp 5-6 maçlık seri yapalım rica ediyorum. Bu maç deplasman fobisinin bitiş maçı olsun.
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fenerbahçe maçı öncesi ne hissiyat taşıyorsam aynısı... Adam gibi oynayıp ummadıkları bir galibiyet alacağız bence.Şampiyonluk mu ? Zaten hayal ötesi hatta ilk 3 bile artık namümkün. Forma için bizim için oynayın la , alayına yeter.
                              Satılmış Eskişehirden 400 bin euro geldi+ 400 bin euro da başkan eklesin topçulara ödeme yapılsın, eğer GS NİN İÇİNDEN GEÇMEZSEK daha da foruma girmem

Yani beyler, dünkü oyunu-Monaco maçını benzer maçları yazdım, takımda SORUN İLETİŞİM VE KURUMSALLIK, ödeme yapmazsan savaşmaz zamaneler(yerli de yabancı da)
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Öncelikle bu tip maçlara favori çıkmamak çok güzel. Bugüne kadar hangi büyük maça favori olarak çıktıysak yarım kilo bıraktık sahaya. Galatasaray Ümraniye maçını sandığının aksine çok zor kazandı. Bu onlarda hafif tedirginlik yaratmıştır. Bugün Fb, Demirspor'u yenerse Pazar günü tüm Türkiye bizim maça kitlenecek ki bu da Galatasaray'ın panik seviyesini artırabilir.

Zor bir maç olacak ama bir şekilde puan çıkaracağımızı düşünüyorum oradan. Olası bir galibiyet camiayı yine kenetler ve gerekli özgüveni verir. Haydi be Fırtınam, yap bir sürpriz.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X