Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16.Hafta | V.F.Karagümrük 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    70 bin kişilik stadda 500 tane bilet satacak adamlar gidip en boktan yeri açıyor bize. Yazık cidden. Diğer tribüne kıran mi girdi terbiyesizler ya.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Konu TS olunca en kötüsünü uygularlar. Şaşırdık mı?

Hayır tabi ki.

Olsun. Yine de desteğe devam. Vurup geçeceğiz.

9.kuşatma için

İnadına destek
    Daima destek
    En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 26.12.2022, 15:58.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

ben 1. kategoriden bilet aldım Orduspor passolig kartımla bu karagümrük tarafı oluyor galiba umarım dayak yemeyiz
      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

konsantrasyon

(UEFA)

Yorum

Saplar geçeriz
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Yorum

Fenerbahçe maçındaki oyunun benzerini oynarsak galip geliriz.Önde çok adamla sert ve presli oynamalıyız.Temaslı oynamalıyız.Viscanın oyun zekası,Trezeguetin hızı ve Gomezin şutlarıyla galip geleceğimizi düşünüyorum.

İlk yarı öne geçersek eğer ikinci yarı oyuna girebilecek çok fazla isim var.Gbamin,Hamsik,Bardhi,Djaniny,Umut vb. gibi.

Yorum

İçlerinden geçeriz.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

bu arada hocamızın siopisin değerini anladığından dolayı çok seviniyorum takıma önce siopis ve hamsik yazarım ondan sonra diğer oyuncuları yazarım o kadar değerli tüm takımı rahatlatıyor ciğersiz öz abim benim ... ( hocamız marek i dinlendirerek kullanıyor bence bu da çok güzel bir detay )
                  bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

Bu maç kartlara çok dikkat etmek gerekiyor. İlk yarıda yenmeden atılacak gol, ikinci yarıda farkın açılmasını sağlar. Bu maçın ilk hedefi gol yememek olmalı, bir şekilde bu maçta gol ve golleri bulacak oyuncularımız zaten var
                    Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

Hurmaya bakin hele hurmaya boylemi intikam aliyorsun yillarca ekmegini yedigin klupden..o yedigin hurmalar gun gelir seni tırmalar merak etme tecrubeyle sabitdir ,çölde 1 damla su yok boylesine..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hurmaya bakin hele hurmaya boylemi intikam aliyorsun yillarca ekmegini yedigin klupden..o yedigin hurmalar gun gelir seni tırmalar merak etme tecrubeyle sabitdir ,çölde 1 damla su yok boylesine..
                        Guya baskanla da muhabbetleri iyi.
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Sikecilere karsi rahat galibiyet aldigimiz icin gözden kacan bir önemli arti var,renktaslarim sikecilerle oynadigimiz mac bozokun beceriksizligi yüzünden sadece 2-0 bitmistir.
                          normalde 7-0 bitecek mac malesef 2-0 bitmistir.
                          umut bozok icin beceriksiz yazdim olumlu anlamda yazdigim bu cümle büyük ihtimal kacirdigimiz gollerin patlamasini karagümrük macinda yasiyacaz.umut bozok süper ligin gol kralidir kacirdigi golleri normalde kicinla atabilecek biridir , karagümrük macina kadar geceleri uyuyamiyordur simdik.
                          trabzonsporumuz tekrar ediyorum karagümrüge patlayacaktir ilk 20dk skor 0-2 olur gerisini siz düsünün
                          sikecilere karsi oynadigimiz futbol süperligin üstündedir süperligin uzak yakin en kaliteli takimi trabzonsporumuzdur.sampionluk geliyor tekrar.
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

orta üçlüde bir değişiklik olur mu acaba
                            126 km koştu takım
                            3 gün sonra olimpiyat dağında aynı tempoyu yapamayabiliriz.
                            topun daha çok bizde olacağı ve topu iyi yönlendirmemiz gereken bir maçta Hamsik 11'e döner bence ama nasıl?
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Bu doğru mu ya hangi ara doldu bu kadar, alamadık bilet ek açarlar inş.
                              ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu doğru mu ya hangi ara doldu bu kadar, alamadık bilet ek açarlar inş.
                                Olimpiyat stadı %100 bizden sorulur.
                                Helal olsun
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X