Ligin dibindeki takımdan 4 yiyip ..... Neyse berbat bir gece diyeyim de daha fazla günaha girmeyeyim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 16.Hafta | V.F.Karagümrük 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Dün eyt den emekli hakkına kavuştum inanın o saatte açıklama yapılırken Trabzonsporun maçına bakmaktan ne konuşuldu bilmiyorum bile. Ulan senelerce bekledikten sonra emekli oldum yemin ediyorum maç yüzünden sevinemedim bile ..
bu arada bu mesaj burda dursun. Haftaya Karagümrük kalecisi en az 2 gol yemezse bişey bilmiyorum. Tkım da çalım atıp ceza alanına girecek oyuncu yok. Pas verip sorumluluktan kaçıyorlar ya da kaptırırım korkusuyla oynuyorlar. hoca desen ne yapıyor belli değil. Formunu bulmuş bi çocuk var Naci yanında oturtuyor. Yazık be takımı bitirdiniz yazıklar olsunKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜç gün önce: Dokuz geliyor dokuz...
Üç gün sonra: Böyle takımın ABV, hoca gitsin...
Bu camianın burcu da yükseleni de kesin ikizler.
Hadi geçmiş olsun...İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaw nereye paf takımla oynuyor ya Arif ve Lahtimi'yi kadroya alamayacak kadar korkak bir hoca bu adam.
Naciyi oyuna alamayacak kadar da iş bilmez, kaprisli bir adam.
Senin yüzünden bu takım bu halde, her şeyi futbolculara bağlıyorsun.
şikebahce maçı ile bu maçı aynı kefeye koyup, aynı taktik ile çıkıyorsun, birde sağ bekte Hüseyin ile başlıyorsun.
Bakasetas gibi oyuncuyu bu maçta geride oynatmak nedir ya, mantıklı hiçbir açıklaması olamaz.
Şu maçta baka 10no oynasana en az 2 golu vardı uzaktan, bunu bütün herkes görüyor, sen göremiyorsun öyle mi??
Birde diyorsun ki rotasyon yapayım mı diye düşündüm, yalan atma bari oyuna sokmadın Naciyi, kadroya bile almamışsın Arif'i birde üstünde duruyorum diyorsun yalan bari atma be adam.
Taha diye bir bekimiz vardı dimi bizim niye hiç düşünmüyorsun adamı, niye aldırdın bu çocuğu o zaman, genç oyuncu düşmanı bir adamsın sen işte. Taha Bartra'nın oynadığı topu her türlü oynar.
Şu maçta adamı stoper başlat, Bartra'yı sağ beke çek, bu kadar mı gözlerin kör senin, ne istiyorsun bu çocuklardan, aynı kadro ile oynayıp duruyor, oyuna Umut varken Yusuf'u alıyor birde dalga geçer gibi, Trezeguet'i çıkarıp Hamsik'i alıyor kimin nerde oynadığı belli değil asıl mevkisinde oynayan adam akıllı kimse yok.
Saçma sapan taktığinle maçı verdin işte ligden düşecek takıma.
Boş boş konuşmayı bırak artık.
Dün maçtaydım, Trezege bir süperstar, bir adam ilk 30 dk tek başına 10 atağı başlatır mı dibimizde gördük. Bakasetas bildiğin önlibero idi, Trezegenin atakları Ömürde söndü ki Ömür iyi oynadı, şut özürlü kardeşimiz yedi 2-3 golü...
Dünkü maçta hoca Trezegeyi çıkarıyor-Bakasetasa adeta gitme diyor-Bozok u almıyorsa kesinlikle yenilmeye gelmiştir.
Oğuzun yazdıklarının cevabı da burada, FB yi İSTEDİĞİNDE SAHADAN SİLECEK ZEKADA adam, bu hataları yapmaz, bunlar hata değil, kızanların her yazdığı doğru, bunlar izaha muhtaç konular.
Bu takım HOCA İSTERSE BU SEZONU DA sürklase edebiliri Monako-FB maçlarında gösterdi, neden el freni çekiyor, nedeeeennn???
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Söylenecek cidden birşey yok bu saatten sonra Abdullah Hocaya.
Boşuna nefesimizi tüketiyoruz, bu adam anlamıyor abi burnunun dikine gidiyor.
Alenen de yalan konuşuyor rotasyon felan diye, ula Arif'i kadroya almamışsın, Naciyi oyuna dahi sokmuyorsun, Lahtimi kadroda yok, Taha kadroda yok, sen genç düşmanı bir adamsın neden bahsediyorsun sen.
İşin kısası zaten şikebahçe maçı ile bu maçı aynı maçmış gibi değerlendirip Bakasetas'ı 10 numarada oynatmayan adamdan ne bekliyoruz cidden biz??En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.12.2022, 13:15.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Yetersiz bir oyuncunun oyun içinde sırıtmamasın tek sebebi kurulan oyun sistemidir.Abdullah Avcı'nın durağan,ağır ve yavan futbolu bu saatten sonra her futbolcuyu sorgulatacaktır.Biz oynanan oyundan zevk alamıyoruz geçen sene içeride oynanan Başakşehir maçından beri bu takımın göze hoş gelen futbolu yok.Gerçekleri kabul edelim ki artık gelecek maçları dört gözle beklemiyoruz.Çünkü bu sistemsizlik,sağa ver sola ver futbol anlayışı bizim genlerimize uygun değil.
Yorum
-
Ligin açık ara en çok gol atan liderine isabetli şut attırmayan takım,4 gün sonra küme düşme hattındaki takımdan 4 gol yiyip bir o kadar da yeme potansiyeli olan bir oyun oynuyorsa bunun sebebi rakibi ve maçı ciddiye almamaktır.
Nasıl olsa kazanırız,Giresun maçı Perşembe günü,hazır İstanbul'dayken 3 gün yılbaşı tatili yaparız düşüncesi teknik ekipten futbolculara bence kafalarda Karagümrük maçından çok daha fazla yer kapladı.Bedeli de bu oldu.Bu düşüşün teknik bir yönü olduğunu düşünmüyorum,zihinsel olarak maça gelmedi takım,İstanbul'a geldi.
Bu sezon şampiyon olamazsak, muhtemelen de olamayacağız, sebebi bu maçtır. fb galibiyeti üzerine bu maç fırsattı kazansak ciddi ivme yakalayacaktık,iyi bir fikstürümüz vardı,fb-gs oynayacaktı, her şeyin lehimize gelişeceği bir tablo oluşacaktı.Şimdi ise hem oyun hem skor hem de Visca'nın sakatlığı bizi yine başladığımız yere götürecek gibi duruyor.Dün akşam 3 puandan fazla şey kaybettik.Maalesef.En son Larking tarafından düzenlendi; 29.12.2022, 13:52.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya maçını çevirmiştik 2-2 olmuştu. Trezeguet sahneye çıkıp golü yedirdi. Maç gitti.
Dün rakip kırmızı gördü. Frikikten Bakasetas'ın vuruşunda kaleciden seken topu Trezeguet kaleciye nişanladı. Net pozisyonu gole çeviremedi.
Sonuç= Trezeguet Loser bir oyuncu.En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 29.12.2022, 13:46.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
hocanin cok degisik dusunce tarzi var.kazanan takimi bozmak istemedim diyor diger yandan sezon basindan beri kaybeden takimi da bozmuyor.les performanslara ragmen hep ayni isimler.forma adaletinin kayboldugu bir takimda bir sure sonra kaos olur.bu kismi henuz yasamadigimizi dusunuyorum..futbolcular bir sure sonra bayrak ceker.
trezeguet'in cikip yerine hamsik'in girecegi sonra da trezeguet'in oynadigi pozisyona eren'in gececegi bir oyun olur mu?maxi gomez keza ayni sekilde.hadi orta yapacak beceriye sahip beklerin veya kanatların yok o nedenle adamin hava gucunden yararlanamiyorsun ama ceza sahasinda topla bulusunca ya asist yapan ya gol atan adami sol aciga sonra merkeze gelmek zorunda birakmak nedir.ayni sekilde bakasetas gibi bir silah var, adami en etkisiz oldugu yerde oynatiyorsun.bir insan sarhos olsa baka'yi orada kullanmaz.cakili defans yapan savunmalara karsi baka orada oynar mi?adamlar zaten cikmiyor kime ara veya uzun top atip kaciracaksin.fb macindaki senaryoyla uzaktan ilgisi yoktu.bakasetas'ikaleye nasil yakin tutarimin hesabini yapacagina tam tersi nasil uzaklastiririmin hesabini yapmis..rezillik.
artik herkes kendi pozisyonunda oynayacak dedikten 1 hafta sonra oynadigimiz maca bak.yonetimin yerinde olsam hocaya kafan mi guzel diye hesap sorarim.normal adaletli bir hoca olsa bu mactan sonra basta eren-ugurcan olmak uzere en az 3-4 topcuyu direkt keser.surekli ayni isimlere sans verip duracagina yeni isimleri devreye sokmasi gerekiyor.gencler niye forma bulamiyor diye sormuyorum cunku kendisi genc topcu dusmani.takimdaki gencler umarim en kisa zamanda kendilerini kurtarirlar..oynatmak istedikten sonra bu eren'in sezon basindan bu yana oynadigi oyunun fazlasini oynayacak tonla genc cikar.ptt takimlarina koysan siritacak eren sezon basindan bu yana her mac forma buldu.saka gibi.
Yorum
-
3 gün önce yazdığımız gibi, trabzonspor bu hiç yanıltmaz. derbi kazandıktan sonra mutlaka çuvallar. maçın kaybedileceği gün gibi aşikardı. ama tabii böyle bir rezalet çok ağır oldu. bu takımdan bu sezon bir halt olmaz, bunu herkes net bir şekilde görmüştür. fb maçı kazanılınca şampiyonluk havasına girildi ama bu kadro oldukça yetersiz. bu sezon ilk beşe girmek imkansız. bunu kabullenmek gerek. iki ileri bir geri devam. kasada para da yok ki yeni takviyeler yapılabilsin. ciddi bir çöküşe herkes hazırlıklı olmalı. görünen köy kılavuz istemez.
Yorum
-
Her takımı ciddiye alacaksın (sıralamadaki yerine ve istatistiklerine bakmaksızın). Her takıma göre planın olacak. Yoksa şamarı vururlar böyle
Maçın en iyileri Baka ve Ömür'dü.
Yazıcı, Türkmen ve Bartra başta olmak üzere alayı lakayt oynadı.
Edin'in tekrar uzun süre futboldan ayrı kalacak olması da TS bahtsız bedevi mi diye düşündürüyor beni?En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 29.12.2022, 14:09.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin açık ara en çok gol atan liderine isabetli şut attırmayan takım,4 gün sonra küme düşme hattındaki takımdan 4 gol yiyip bir o kadar da yeme potansiyeli olan bir oyun oynuyorsa bunun sebebi rakibi ve maçı ciddiye almamaktır.
Nasıl olsa kazanırız,Giresun maçı Perşembe günü,hazır İstanbul'dayken 3 gün yılbaşı tatili yaparız düşüncesi teknik ekipten futbolculara bence kafalarda Karagümrük maçından çok daha fazla yer kapladı.Bedeli de bu oldu.Bu düşüşün teknik bir yönü olduğunu düşünmüyorum,zihinsel olarak maça gelmedi takım,İstanbul'a geldi.
Bu sezon şampiyon olamazsak, muhtemelen de olamayacağız, sebebi bu maçtır. fb galibiyeti üzerine bu maç fırsattı kazansak ciddi ivme yakalayacaktık,iyi bir fikstürümüz vardı,fb-gs oynayacaktı, her şeyin lehimize gelişeceği bir tablo oluşacaktı.Şimdi ise hem oyun hem skor hem de Visca'nın sakatlığı bizi yine başladığımız yere götürecek gibi duruyor.Dün akşam 3 puandan fazla şey kaybettik.Maalesef.
BİR İLERİ İKİ GERİ.
Bu sezon tat vermiyor takım
Yeni yıla kötü girdik.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün eyt den emekli hakkına kavuştum inanın o saatte açıklama yapılırken Trabzonsporun maçına bakmaktan ne konuşuldu bilmiyorum bile. Ulan senelerce bekledikten sonra emekli oldum yemin ediyorum maç yüzünden sevinemedim bile ..
bu arada bu mesaj burda dursun. Haftaya Karagümrük kalecisi en az 2 gol yemezse bişey bilmiyorum. Tkım da çalım atıp ceza alanına girecek oyuncu yok. Pas verip sorumluluktan kaçıyorlar ya da kaptırırım korkusuyla oynuyorlar. hoca desen ne yapıyor belli değil. Formunu bulmuş bi çocuk var Naci yanında oturtuyor. Yazık be takımı bitirdiniz yazıklar olsun
Ben de hakettim.
YILLARDIR BEKLEDİĞİMİZ EYT MÜJDESİ TAM DA MAÇIN BAŞLADIĞI ZAMANA DENK GELDİ.
Gözümüz maçta kulağımız haber kanallarındaydı.
Sevincimizi kursağımızda bırakmayı çok sever TS2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu maça çok takılmamak lazım. Takım istanbulda futbolcuların kafaları christmasta. Tatil önceleri konsantrasyon eksikliği normaldir
Hocanın eleştirilecek tarafı olduğunu sanmıyorum. En büyük şansızlığımız istanbul takımlarının fazlalığı nedeniyle istanbul yolculuklarının fazla olmasıtrabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
Siopis bize hücum etmeyen takımların maçlarında verimsiz. Kendi yarı sahamızda karşılama konusunda liğin en iyisi. Senkronda sorun var rakibin en iyisi boriniyi ht ile karşılama işi 2. Golü yedirdi. Planlama konusunda avcıya güvenirim ama bu senkronu onun yapması lazım. Yoksa işler sarpa sarıyor. Birde kuassinin golünde defans hattı 45 derecelik açıda ondan önce bi pozisyonda da aynı açı. Nerden tutsak elimizde kaldı işte.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum